איזה שירים..

איזה שירים..

הורדתי עכשיו את כל השירים של שירי מהאלבום החדש וכל שיר יותר יפה מהשני.. באמת שירים יפים..

Dorushh 3

New member
טוב נו../images/Emo3.gif לפחות השירים יפים../images/Emo6.gif|פטרי

מישהי בקשה ממני לשלוח לה

"כמה פעמים" זה הלך ככה "עדי את יכולה בבקשה לשלוח לי את השיר של שירי כמה פעמים" אני:"לא!" "אני נגד הורדות שירים של שירי!"

A l o n 1 2 4

New member
הורדת?!

תתביישי לך, רק למי שיש את הדיסק בבית, יש לו את הזכות.. את קולטת? את ממש הלכת לחנות וגנבת שיר שיר מתוך הדיסק...ולא שילמת את ה50 שקל של הדיסק...זה נישמע מופרך אבל זאת ממש גניבה לכל דבר.. אומן עובד קשה, קשה מאוד בשביל התוצאה המדהימה הזאת..

איזה לחץ איזה התפרצות!! תרגע ותקרא

לא הורדתי.. איך הורדתי אם אמרתי לה שאני נגד?! קניתי את הדיסק ובשביל שאני יוכל לשמוע אותו כל פעם שאני במחשב יחד עם שירים אחרים ולא רק אותו או סתם כי זה יותר נח העברתי אותו למחשב ואפילו כשהעברתי חסמתי את האפשרות שיורדיו את זה ממני.. אבל כנראה לא שמרתי את זה עד הסוף כי קרו מקרים ראיתי שמישהו מוריד ממני בקאזה "כמה פעמים".. אבל בטלתי לו את העברה חוץ מזה בפעם האלף! אני קניתי את הדיסק לפני ששמו אותו על המדפים הוא יצא ב-2.9 יום שישי אני קניתי אותו ב-1.9 יום חמישי ישר אחרי ביה"ס והוציאו לי אותו מהמחסן!

רגע רגע רגע.?

ההודעה שלך משורשרת אליי.. אבל היו מקרים שלא שרשרו נכון חחחחחחחח שרשרת את זה להיא?! סורי אם כן פשוט חשבתי שזה אליי והתעצבנתי חח
ככה אני קודם פולטת אחרי זה חושבת

A l o n 1 2 4

New member
חחחחחחחחחח

חמודה התכוונתי להיא, לא לך! מאמין לך שקנית, מעריצת שירי שכמוך אני בטוח שתיקני את הדיסק.:) יומטוב לכולם..

למעלה