../images/Emo60.gif../images/Emo210.gifתקרא הכלללל
בעשרים דקות הקרובות [שאני מקווה שמי שבאמת יקרא את הכל, כי אכפת לו מהפורום ומאיך שהוא נראה] תדעו איך להתנהג עם הפורום שאני מודה שהוא לא הכי פשוט לשימוש אבל לאט לאט ועם קצת סבלנות, כולנו נהיה מומחים! אז בשבילכם ובשבילנו, קראו, תפנימו, ותיישמו!
|כוכב|הודעה חדשה|כוכב|! הודעה חדשה נפתח
רק כאשר יש לנו באמת משהו חשוב להגיד שעוד לא נאמר. לא נפתח הודעות כמו "אאאאאאאאאא כמה שאני אוהבת אותווו איזה כוסון יאבאבאאבדו" הודעות כאלה
יימחקו!!! איך נפתח הודעה חדשה וחשובה? נלחץ בתחילת העמוד של הפורום על "הוספת הודעה" ונכתוב אותה, פשוט מאוד.
|כוכב|שרשור!|כוכב| שרשור זה קובץ של הודעות באותו נושא. שרשור זה בעצם הבעייה העיקרית של הפורום ועליה נתעקב הכי הרבה. אם למשל יש הודעה שאתם רוצים להגיב עליה מאוד, אתם פשוט לוחצים על הנושא שלה, היא נפתחת, ויש לכם "הוספת תגובה" ו"הוספת תגובה מהירה" שזה בעצם אותה גברת בשינוי אדרת, "הוספת תגובה" לוחצים אם אתם רוצים להוסיף קישור להודעה או תמונה, אם לא, תסתפקו ב"הוספת תגובה מהירה", כתבו את התגובה, ועשו "שלח", והנה, הפלא ופלא, הגבתם כמו שצריך! היה קשה?! לא נראה לי.
לא נפתח הודעה חדשה אם אנחנו רוצים להגיב למשהו!
לא נפתח הודעה חדשה אם אנחנו רוצים להגיד למישהו משהו אישי, בשביל זה יש את המסרים האישיים שלכם, שבלחיצה על שם המשתמש אליו אתם רוצים להעביר מסר, תוכלו למצוא שם את האפשרות לשלוח מסר אישי. הודעות בסגנון: "נועם, אני צריכה את התמונה של אושרי דחוף!"
יימחקו!!! |כוכב|ניצול שרשור!|כוכב| דבר מאוד מועיל, וחבל שלא לכולם הוא מוכר. אם יש לכם משו להגיד והוא לא מצריך הודעה חדשה, פשוט גשו לשרשור שנראה לכם מיותר, גשו להודעה האחרונה בו, עשו "הוספת תגובה", רשמו בנושא "ניצול שרשור" או את הקיצור - נצל"ש או את האייקון
ורשמו בתוכן את מה שרציתם להגיד. יש לכם משהו להגיד שלא קשור לגיים בויז? חפשו את "שרשור האוף" של אותו יום, ושרשרו לשם! הסימון שלו -
וזה אומר שלשרשור הזה, נשרשר את כל מה שבראש שלנו, שלא קשור ללהקה. אם אתם רואים שלא נפתח שרשור כזה ליום מסויים, אתם רשאים לפתוח
וכולם ישרשרו אליו. יש לכם שאלה, יש שרשור שאלות ואליו אתם תשרשרו את השאלה. שרשור כזה יפתח פעם ביומיים בערך. איך נוסיף קישור להודעה? יש שתי אפשרויות להוסיף קישור. האחת,תיאור, שבה פשוט הדביקו את הקישור במקום של הקישור, ורשמו בתיאור איזה קישור זה, הקישור יופיע בשחור בתחתית ההודעה. השנייה, יותר נחמדה,היא מחרוזת מתוכן ההודעה, שבה פשוט בחרו מילה מתוך ההודעה שלכם, רשמו במחרוזת מתוכן ההודעה את המילה ואת הקישור במקום של הקישור, ואז בהודעה, אם נלחץ על המילה הזו שבחרתם [היא תופיע בכחול], נגיע אל הקישור!
משחקים
אם למישהו יש רעיון למשחק שעדיין לא שיחקנו או ששיחקנו ממש מזמן, מוזמן לפתוח אותו.
טאגליינס
בטאגליינס נמצאים כל השרשורים החשובים של הפורום.
גלריות
הגלריות נועדו לכם, כדי שתוסיפו תמונות ותצפו בהן. תשתדלו להוסיף כל תמונה לנושא המתאים לה ולא להוסיף תמונה לא קשורה. איך נשנה כינוי? נפתח כרטיס חדש, עם הכינוי החדש. כמובן שבפורום גם לא נקלל ונריב, ריבים פשוט יימחקו. וזהו לבינתיים. -דושית-