איזה שיעמום יא וולי.

• פותח הנושא Ricca
  • פורסם בתאריך

Ricca

New member
איזה שיעמום יא וולי.

שוב תקופת מבחנים, וכרגיל החלטתי לרגל הרביצה שלי מול המחשב (זה הבבילון, יש לי המון מילים לתרגם, סתם נפתח לי לבד החלון של הסוליטר ספיידר) לכבד אתכם בנוכחותי החסרה בעליל. גם האלילה שלי ש. כהן מזגנים כבר לא משעשעת אותי, וככה אני מוצאת את עצמי מבלה את רוב זמני (כאילו את רוב זמני הפנוי, כי את רוב זמני הכולל אני מבלה בשקידה על המחברות והספרים במטרה לקבל אות הצטיינות מהדיקן, רק שכאן לא קוראים לו דיקן בכלל) מול nrg יהדות. מסתבר שלמגזר הדתי יש בעייה, אסור להם סקס לפני החתונה. בעיקרון מאז הפאדיחות הסדרתיות של השגיאות כתיב והתחביר המשובש לא נכנסתי, ואני שמחה לדעת ששום דבר לא השתנה - כאילו נכון יש פה עוד שניים שלושה ניקים, אבל זה שגרה שקפת ממציאה ניקים חדשים, אם לא היו, הייתה סיבה לדאגה. ת'אמת, גם שמנות ויפות משעממות אותי. מין אוירת שיעמום ירדה על העולם (או לפחות על החלק הצפוני שלו, כי חברים שלי שמטיילים בחלק הדרומי שולחים תמונות נורא יפות). אז מה עושים?

אני מוחה.

קפת היתה מתה להיות הניק שלי. וחדש חדש... אל תעשו מזה כאילו אני ביקשתי להיות פה...

מעניין.

למה כל המשועממים למיניהם חושבים שדווקא פה יימצא המזור לסבלם? קפת מיי לאב, יכול להיות שפיתחת אצל חוג אוהדייך סוג חדש של מזוכיזם שהרפואה לא מכירה? תמהתני....
נ.ב- תשכחי מבדיחה נוספת ממני. אני בכלל לא בטוחה שאת הקודמת הבינו.

גם אותי לא מבינים....

* *נכון שזה מתחיל למצוא חן בעינייך שאני מקשטת את המדבר הצחיח הזה בפרצופים מחוייכים? תודי.

עיזה

את פשוט עילגת מכדי שתובני. בד"כ אני מתעב אייקונים, אבל במקרה שלך, לא נראה לי שיש הרבה ברירות.

דון קישוט*,

יפה מצידך שנחלצת לעזרתה של קפת. מעשה אבירי בעליל. ובנוגע לעילגות שציינת - זה מעולם לא הפריע לעמיר פרץ להבחר כשר הבטחון שלך, אז מי אנחנו כי נלין? * הנה, שלא תגידו שלא יצאתי לארג'ית אתכם...

קפת

New member
תודה, אבל לא תודה

את באמת לא מבינה בדיחות. זה בסדר, יש לנו טיפול חוקן חדיש, מיוחד בשביל זה. נכון, שעדיין לא קיבלנו אישור FDA לטיפול, יען כי עדיין לא ביצענו מחקרים שמוכיחים את יעילותו (יען כי עדיין לא קיבלנו הלסינקי), אבל אני בטוחה שאת מוכנה להשתפן לנסיונות. בסככול, כידוע, זה כבוד גדול ופריבילגיה עצומה לסייע לעולם להפוך למקום בריא יותר, באמצעות פורום מגלומניה וקליניקטקפת. תודי. יה.

מה יהיה, כיפקפת?

אפילו יהושוקי השכיל להבין שהתותח שלו מתבזבז פה והתנדף כמו נאד ברוח. את מתחילה להזכיר לי את ההיא מרשות הנמלים*, בחיי. כאילו מה? נגמרו לכם כל נושאי השיחה? מה דעתך שנשוחח** קצת על לשלשת עופות ואטימות הרשויות למצוקת הקשישים בארץ?*** * עכשיו שאני חושבת על זה, איך קוראים לזכר של הנמלה? **בכפוף, כמובן, לטווח ההשפעה של הריטלין על כושר הריכוז והביטוי שלך. *** מצ"ב לינק לנוחיותך ולנוחיות**** שאר המשתמשים*****. **** צ"ל נוחות, אבל למה להתפס לזוטות? ***** האהבלים האופטימים שבחבורה שעוד מנסים להבין את הקשר שבין הכוכביות למלל.

קפת

New member
לפני שמתפוגגות לי כל התרופות*

למען הסר ספק, אי דיוקים וכתמים מהשטיח: שוקי לא התנדף כמו נאד ברוח, ובטח שלא מיוזמתו. שוקי נודף, פוגג והורחק בצו משטרתי. *רק ריטלין? למה הקטנוניות הזאת? וזו כמובן היתה שאלה רטורית. אל תעני לי אפילו.

עיזה

בכל פעם שאת משבצת כוכביות בלי קשר לטקסט, את חוטאת בהפרת פטנט רשום* שלי. לגבי השאלה שלך, לזכר של הנמלה אין מלה בעברית, בדיוק כמו שאין מלה לנקבה של הגאון**. * רשמתי אותו איפשהו, אני חייב לחפש בערימת הפתקים שלי. ** אולי כי בד"כ הגאונים חנונים ואין להם נקבות, רק טישוס לחים, שרירי אמות מפותחים והרבה מוטיבציה.

קפת

New member
את העזת לסתור*

את דברי הפ"ח, המלח המשיך**? *לסטור, באמהרית **שזה כמו מלח שולחני, אבל למריחה*** ***כלומר, למשיכה**** ****מינית. לא משהו שפ"ח בכלל מסוגל להבין או לחוות****** ******לא בחוות שבעא. אלא בחבוט******* *******דיי כבר. זעפ"ח על כל הכוכביות המפגרות האלה

פ.ח,

בכל פעם שאתה כותב בפורום, אתה חוטא בחזיונות שווא. הפטנט הרשום היחיד שבטח המצאת אי פעם זה לסובב את הברז של המים הקרים באמבטיה, אחרי שחטפת כויות בדרגות שונות בכל הגוף. לגבי הזכר של הנמלה - קוראים לו נמלול והוא זה שאחראי להזכיר לך מעת לעת שגם שאר האברים שלך בגוף רדומים.

את כמובן טועה

בכל פעם שאני לוקה וחוטא בחזיונות שווא, אתם כותבים בפורום. אתם תמיד נמצאים במררחק של 3 ימי נטילת כדורים בזמן מלהעלם לבלי שוב.

כרגיל,

עד שמגיבים בפורום הזה* להודעה, אפשר לחצות את כביש חוצה ישראל לאורכו ולרוחבו ועוד לכתוב יומן מסע. *לא בטוחה שהמלה "פורום", אכן מתאימה למה שמתרחש פה, אבל מה כפת לי אני? תמשיכו להנות מהספק וללחוץ על כפתור ה"ריפרש"** **רענון, עאלק....

27 שעות הן זמן סביר לתגובה

בפורום שרוב הכותבים בו יוצאים לחופש מהמחלקה הסגורה אחת לשבועיים.

למעלה