איזה שינוי...

בלאגנית

New member
איזה שינוי...

ממש מוזר איך השתניתי... פעם כל הזמן מה שהכי היה עושה לי כיף זה ללכת לקניונים ,לקנות בגדים, לאכול בבתי קפה... אתמול יצא לי להיכנס לקניון, עם זה שאני יוצאת איתו. בגדים בכלל לא עניינו אותי,שלא לדבר על עניין האוכל ,מי שזוכר את הבעיה הזאת מאז שאני יוצאת עם אותו בחור אני לא אוכלת בחוץ.. מהתרגשות... איך ככה אנשים משתנים? גם חודש לא קראתי ספר.... והוא עוד שואל אותי,איך את מפנקת את עצמך? ולא ידעתי מה לענות... מתי תיגמר כבר התקופה הזאת ואני אחזור לעצמי?

behappy

New member
תחליטי שברגע זה היא נגמרת

כי זה ממש ממש לא בריא לך. עוד כמה שבועות כאלה יעברו, וכמעט תשכחי לגמרי מי את, מה את אוהבת לעשות, מה יש בחיים שלך חוץ מאותו בחור.. תחזרי לדברים שעושים לך טוב. תתרכזי גם בעצמך.. אל תאבדי את זה. אני כ"כ מכירה את כל הבלגן הזה וההתאהבות והסחרחורת של קשר חדש, אבל נראה לי שבמצב כמו שהגעת אליו, זה עלול לפגוע. תחליטי שאת משנה. (למשל, לכי בכוח לשופינג. אני בטוחה שתיהני
)

magenta73

New member
כשתחליטי שהיא נגמרת.

קחי את עצמך בידיים ותעשי דברים... בשבילך. נראה לי שאת נלחמת עם עצמך ועם התחושות שיש לך אליו, ואת מבזבזת אנרגיה במלחמה פנימית... במקום להשלים עם המצב, להנות, ואז גם לפנות מקום לדברים שאת אוהבת... ובכלל, להיות טבעית איתו. את כאילו מענישה את עצמך שיש לך רגש... שאולי למשהו אחר יכולה להיות שליטה עליך... אבל בסופו של יום, לא תהיה לו שליטה עליך. את אדון לעצמך. אז אל תפחדי. נשמע הגיוני?...

בלאגנית

New member
אוקיי תודה לכן על התשובות

תודה מגנטה את תמיד עוזרת ומקשיבה
אכן התקופה הזאת צריכה להיגמר החלטתי לאכול כמו שצריך ומחר כנראה אלך עם אמא שלי לקנות סנדלים דיברתי עם הבחור, הוא אמר לי שאחרי שהוא נפגש איתי יש לו כאבי ראש בגלל "סיבות חיוביות" ככה שנראה לי שזה הדדי ומאז ששנינו הכרנו אחד את השני שנינו נהיינו קצת אאוט

magenta73

New member
איזה כיף לך

ואיזה באסה שאת לא רואה כמה כיף לך... אני בעד לספר, בעד להפגין רגשות. הרבה פעמים אנחנו כ"כ פוחדים מאיך הצד השני ירגיש או יתנהג אם נגיד לו שאכפת לנו, ואז אנחנו עצורים... ואז... כל שנותר לו להרגיש זה שאנחנו אולי לא ממש אוהבים/מאוהבים/רוצים... לא חבל?... אני בעד לשתף, (בעדינות... כן), להגיד שאת שמחה שפגשת אותו, שכיף לך איתו. אני בעד לחייך... להנות... איזה כיף לך... גמני רוצה...

בלאגנית

New member
סיפרתי לו אתמול באסמס לפני שהלכתי

לישון, שכמו שיש לו כאבי ראש ככה לי יש פחות תיאבון (לא הזכרתי בחילות) והוא הגיב באסמס חייכני ואמר שבדיוק הוא מחמם לו פיצה עכשיו :) והיום הלכתי לקניות וגם אכלתי כמו שצריך ומקווה שהמצב יישאר ככה.

בלאגנית

New member
את צודקת, צריך לשתף

אחד הדברים שגרמו לי לשתף אותו בקטע של החובר תיאבון זה כדי שגם הוא ירגיש בנוח איתי ושלא יחשוב שיש לו בעיה רק אצלו

לירננה

New member
../images/Emo13.gif

ותתחילי לקרוא ספר ממש מרתק - השאר כבר ייעשה מאליו...

אולי זה לאו דווקא קשור אליו...

אולי זה במקריות יצא ככה
אם באמת היו חשובים לך הדברים ברגע זה- היית עושה אותם, כנראה הסדרי עדיפויות שלך השתנו.

למעלה