איזה שטויות

adiryosef

New member
איזה שטויות

כנסו לפה ותקראו כמה שטויות,כן כן יניב קטן עובר למכבי תל אביב,קולאוטי עוזב,בוקולי עוזב,דירסאו עוזב,בקיצור כולם עוזבים. איזה שטויות חחח

doron159

New member
חביבי זה לא שטויות!!!

מה שצריך וחייב להיות בקיץ!! אם תוספת אחת שגם אנדרסון יילך ובתקווה שבוקולי יישאר!!!

אסִי

New member
חוץ מהשטויות שנכתבו על יניב קטן

הכל נכון ואמיתי. כתבתי בדיוק את אותם הדברים כאן בפורום.

doron159

New member
קטן לא חסין

ההוא תופס המון כסף שאפשר להביא במקומו כמה שחקנים טובים

lemmacantor

New member
לגבי בוקולי

אני בספק אם גוסטבו יכול להצליח בכל. הוא קטן מימדים בשביל זה(ובוא לא נשווה אותו למרדונה :)). אולי ליגה ספרדית נחשבת בעיקר לליגה טכנית, אך עדיין לדעצי הוא יבלע שמה בין כל הדרום אמריקאים האחרים. ליגה ספרדית שנייה לא עולה ברמתה על הרמה של מכבי חיפה (טוב, לא העונה, בכלליות -)).לדעתי הוא צריך להישאר בחיפה.

nik19864

New member
אני אומר

1. אסור לתת לבוקולי ללכת בשום פנים ואופן !!! 2. הייתי מחליף בלי לחשוב את דירסאו, אולארה, שמנדרסון, מגרלשווילי, מסודי, קטן , קולאוטי, גזל, מליקסון וארבייטמן. 3. הייתי שולח סקאוטים שיחפשו זרים ברמות של ז'וטאוטס, פראליה ודומיהם... 4. הייתי מביא ישראלים ראויים לשמם כמו: עידן שריקי, שי הולצמן, ליאור ז'אן ועוד...בתוספת כמה שחקני נוער טובים באמת שהייתי דואג שיקבלו דקות משחק כאוות נפשם. 5. מעיף את רוני לוי !!! צריך לנהל מגעים עם ראובן עטר כבר עכשיו כדי שיבוא, למרות שגם שלמה שרף זאת אחלה אופציה וכך גם אלון חזן, גיא לוי, ניר קלינגר, אלי כהן, איתי מרדכי...ולא הייתי מתנגד גם למאמן זר-לואיס פרננדז, טון קאנן, דושאן אוהרין...

TheWiseGuy

New member
באמת שטויות

קבוצה כמו מכבי חיפה בחיים לא תפרסם מראש מה היא הולכת לעשות בקיץ הקרוב (אם בכלל רוני לוי יודע כבר מה הוא מתכנן לעשות)...בטח כשהעונה לא נגמרה אז כל מה שכתוב במאמר הזה הוא דעה של הכותב בלבד וככה צריך להסתכל על הדברים. באופן כללי, לבנות מחדש זאת מגמה נכונה אבל לא בצורה שכתובה בכתבה: 1. אלא אם קולאוטי שוב יקבל הצעה שאי אפשר לסרב לה (כמו מפומפי או איך שלא קראו לקבוצה הזאת) צריך להשאיר אותו. אסור לשכוח שהוא ישראלי, ואין שום חלוץ ישראלי ברמה שלו. כנ"ל לגבי בוקולי...כל עוד אפשר להשאיר אותו, הוא צריך להשאר. 2. הסיבה היחידה שאני רואה להשאיר את אנדרסון בקבוצה זה אם הולכים לשחק בעונה הבאה עם שלושה בלמים, כי כקשר אחורי אנדרסון לא טוב וכבלם שני אפשר למצוא יותר טוב ממנו. כבלם שלישי הוא יכול להשתלב טוב. 3. להשאיר את השלד הישראלי הקיים זה מגוחך: משומר- היו לו כמה משחקים לא רעים העונה אבל בגדול הוא מגן מאוד בינוני. גם חרזי לא ישחק לנצח...האפשרות היחידה היא להביא שחקן זר לעמדה הזאת. קייסי- כנראה יפרוש כבר בסוף העונה. מליקסון- אתם יודעים את הדיעה שלי עליו. גם את גזל אני כבר לא רואה סיבה להשאיר בקבוצה. השלד הישראלי צריך להתחזק בשלושה-ארבעה שחקנים: פסר וסרור, שלא ירדו עם פ"ת ליגה, ושריקי שיכול אפילו להשתלב בהרכב הראשון של חיפה. גם את עידן טל אני מאמין שאפשר להחזיר לחיפה. 4. לוותר על קטן? קטן אחד השחקנים היותר טובים בכדורגל הישראלי היום. זה שניסו לתפור לו העונה את התפקיד של הקפטן-המנהיג, ונתנו לו לשחק איפה שהוא רוצה על המגרש הייתה טעות שפגעה ביכולת שלו. לקטן אין שום יכולת להנהיג. הוא צריך לשחק ליד אחד שכל הכדורים עוברים דרכו, ולא להיות האחד הזה.

adiryosef

New member
גם אם אתם אומרים שזה נכון או לא

קטן בחיים לא יעבור למכבי תל אביב,גם בגלל היריבות וגם בגלל שמשכורת שהוא מקבל בחיפה לשבוע הוא לא יקבל בתל אביב ל5 עונות. את בוקולי חייב להשאיר בכל מחיר(קחו דוגמא את עידן טל זנדברג ובנאדו שהלכו בגלל כמה גרושים) לגביי קואלוטי במשחקים האחרונים הוא חוזר קצת לכושר ומראה ניצוצות. ואת דירסאו ,אולארה ומסודי לזרוק, את אנדרסון כל להשאיר הוא דיי טוב מה גם שיש לו חוזה חתום ויהיה קשה למצוא לו קבוצה. הישראלים שצריכים לעזוב הם:משומר ארבייטמן וקייסי. צריך להביא :מגן ימני זר,נאור פסר,יבואה,שריקי,קשר אחורי זר. הרכב: דוידוביץ פסר/ביז'ו קינן אנדרסון זר זר בוקולי קטן רפאלוב יבואה קולאוטי.

למעלה