איזה שטויות...

~*~gaL

New member
איזה שטויות...

למישהו יש את "השבוע" של השבוע? מי לעזאזל כותב את הכתבות שם? כתובות שם ש-ט-ו-י-ו-ת-! יואן מקגרגור? הופעת אורח? השנה? כן, מה אני אגיד לכם... וגם אם זה היה נכון (למרות שזה ממש לא), זה *ממש* לא הגיוני... (אתם יודעים, מכיוון שהוא כבר היה בסדרה בעונה השלישית והדמות שלו מתה, וכל זה). קירסטין דאנסט? גם בולשיט. לא שמעתי על זה בכלל, והיא גם כבר הופיעה בסדרה. ושוב - גם אם זה היה נכון, בשביל מה להחזיר אותה? דאג גם ככה לא שם יותר. וגם הכותרת... "סדרה בטיפול נמרץ", "בעקבות ירידה ברייטינג". כן, מה אני אגיד לכם.. הרייטינג שלה מה-זה נמוך! משהו. נו, אז מה, אז CSI עוברת אותה, מה יש? זה אומר שהיא בצרה כלשהי? איזה שטויות, אלוהים. חוץ מזה היא נכנסה לעונה ה-9 שלה ולא לשמינית, ושימו לב - יש בסוף קצת ספויילרים. איזה מזל שיש את פנאי פלוס בעולם (נקווה שהוא ישאר כמו שהוא).

סולסיטה

New member
איבדתי אותך... ../images/Emo12.gif

אני רואה שאת בקריזה רצינית על מישהו, כי התחלת לדבר לא ברור...
את מתכוונת כנראה ל"השבוע" של "מעריב", שאין לי אותו- אגב, אבל את יכולה בבקשה לומר מי כתוב שם, ובסוגריים לציין מי הדמויות של אותם שחקנים... (; אבל כן, זה ממש מרגיז שעיתונאים כותבים על דברים שאין להם מושג ויש להם מליון טעויות- ממציאים שמות של דמויות ושחקנים, ומשנים עלילות... אפשר להשתגע! תתמקצעו!
לאב יו אול, סולסיטה

ענברית 1

New member
גל...

כן, זה נראה שיש שם יותר מדיי שטויות. אבל אחותי חבל סתם לבזבז אנרגייה! ובעיקר הקטע של הרייטינג - זה באמת כבר מוגזם! שיהיה לך חג שמיייח! ומזל טוב!!! אם כי באיחור. ענבר

~*~gaL

New member
תודה :)) ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

סול - כן, של מעריב. רשום שיואן מקגרגור וקירסטין דאנסט יבואו לבקר אותנו השנה... שזה אדיוטי. יואן היה דאנקן סטיוארט, ב"The Long Way Around" - את יודעת, הפרק המדהים הזה שבו שני שודדים נכנסים למכולת ששם גם קרול נמצאת. קירסטין דאנסט הייתה צ´ארלי. תתמקצעו?

PURPLE CHICKEN

New member
גם אני ראיתי את זה...../images/Emo3.gif

ולא ממש הבנתי מה קורה...
אבל זה פסדר, עיתונאים עושים את המוווון, כותבים שטויות ומקווים שהקוראים לא יודעים יותר מהם...
חחחח.... גם בראש 1 עושים את זה מלא...
באמת לא שווה לבזבז אנרגיה!
חחח תתמקצעו!! LOL!!

מיכל ק

New member
גלוש

תרגעי חוץ מהשטויות בהתחלה השאר די מחמיא ומאוד נכון ראיתי את הפרקים ואני מסכימה העונה הזאת מצויינת סוף סוף נזכרים שזה גם אי אר וצריך לטפל בחולים ולהציל אנשים. נכון שהטון של מי שכתב מאוד מעצבן אבל בסה"כ אמרו שהסדרה חזרה למה שהייתה פעם זה הכל

mprb

New member
גם אני קראתי את זה

וכל הזמן אמרתי לעצמי שכמה שטויות יכולה הכתבת לכתוב???? אולי הכתבה הזאת הייתה אמורה לצאת לפני 5 שנים????? כי אז שניהם השתתפו בתוכנית??????. בקיצור- שטויות. זה כל מה שהיה כתוב שם!!!

למעלה