איזה שוק

עידחנ

New member
איזה שוק

הוא פרוד שעזב את הבית לדירה שכורה וגר לבד, אבא ל-3 ילדים, חי חיים כפולים עם רומן של 5 שנים במקביל לחיי הנשואין, טענות על אשתו מפה ועד ירושלים. לפני מספר חודשים היה במשבר עם המאהבת, ומיד ניסה להתחיל קשר אחר,חיזר במרץ, סיפר ודיבר, עשה סקס ולו פעם אחד, ופתאום הקשר המתבקש ממנו הוא רק ידידים, והידידות מצידו היא צחוק בעיניים, שלא מתראים בקושי מדברים אבל שומר על אש קטנה של קשר ושתבינו זו אני, ולאחר 4 חודשים של קשר "ידידותי" הוא זורק לי בפנים שיש לו רומן של 5 שנים במקביל לנשואין ושעזב את הבית ולכן הוא לא נפגש איתי לקפה או לחילופין לא בא לבקרני. אני הבהרתי לו שמכתחילה מבחינתי אנחנו רק ידידים ולא היתה כוונה למעבר לזה...אני רוצה לאמר לכם, שאין גבול להתנהגות הגברית, אין גבול לשקרים ולרמאויות, אין גבול למה שבן אדם מסוגל לעשות: בוגד באשתו עם מאהבת ובסוף בוגד במאהבת למשך חודש ומשאיר את אש קטנה למקרה שהכל יתפרק לו...עד מתי יהיו עוד זבלים כאלו.

אישה או עז

הנה מדבריך אני למד כי בכל פעם שה"זבל" פעל על פי "התנהגות גברית", הוא עשה זאת עם אישה, לא קראתי כי הייתה זו עז או אתון או נאקה שאיתה הוא "התנהג בהתנהגות גברית", ומשום זאת קיבל את התואר "זבל". המסקנה המתבקשת היא זו- או שכולם "זבלים" כי כולם עושים את המעשה הנבזי. או שכולם "מתנהגים בהתנהגות גברית". רק במקרה שבו "הזבל" הזה, אשר בחוצפתו מתנהג "בהתנהגות גברית" , גלוי וידוע שהיה בדיר, או באורווה, רק אז יהיה אפשר לראות את הגברים "זבלים" ואת הנשים "נשים". ובכן אנסה לגעת באופן יותר ענייני בתוכן שהעלית- את תיארת את המעשה הכי הכי טבעי שאדם עושה, ולשם זאת ישנם שני בני אדם - איש ואישה, שניהם, באופן טבעי למדי הביאו את מנעדיהם לידי ביטוי. אפשר לטעון כי המעשה שנעשה הוא לא "מוסרי" בכך אני יכול להסכים איתך, אך שום מעשה "זבל" לא נעשה, ובהחלט שמצוות פרו ורבו, או אם תרצי "פרו והתענגו" איננה בעלת מאפיינים גבריים בלבד. אין ספק, מדבריך עולה זעקה של עלבון, של מי שנמצא מרומה, ועל כך אין לי אלא לנחמך, ובכל הכינות. מאחל לך מכל לב, יציאה מהירה מאותה בועת עלבון שהיא בודאי צורבת, ומקווה כי בהמשך, תפתחי את מערכת החושים שלך שלא תקלעי לסיטואציות שכאלו. הישתדלי שלא לראות רק את הצד הגברי בזאת, התאמצי לראות בזאת תוצאה של שני צדדים, בכך תפיקי את מירב המסקנות על מנת שבעתיד לא תקלעי שוב לסיטואציה שכזו. מכל לב בהצלחה ברכישת השלווה מחדש.

seeyou

New member
אין גבול למה שבן אדם מסוגל לעשות:

זה לא חשוב במינו! שקרים יזיזים רומנים סתם זיונים... יש לא פחות מצד הנשים... ישנם נשים שעושות הכול רק כדי לשכב עם גבר מסויים או אפילו לעשות לו ילד מחוץ למסגרת..... צריך רק להתבונן מסביבינו להבין שחשיבות החיים מתבססת רק על מין... מין מוכר כול מוצר רומנטיקה זאת בריחה מהמציאות-סיפורים לחלשים...

משפט הסייפא - סי יו

רומנטיקה זו בריחה מהמציאות? היא סיפור של חלשים? מה פתאום !!!! ובריש גלה!!!!!!!!!! שים לב עד כמה בדבריך יש מן הפרדוכס הטיעוני- מחד גיסא אתה מתאר מצב שהוא לטעמך "המציאות" ומאידך גיסא אותו מצב הוא "בריחה מן המציאות". התבלבלת הלא כן?

לא הבנתי

את כותבת כך: "אני הבהרתי לו שמכתחילה מבחינתי אנחנו רק ידידים ולא היתה כוונה למעבר לזה..". הוא עונה לך כך: "הקשר המתבקש ממנו הוא רק ידידים". ולזה את קוראת: "אני רוצה לאמר לכם, שאין גבול להתנהגות הגברית". אז מה את בדיוק רוצה?

כל עוד בנות שיסכימו ויבגדו המעגל יס

יסתובב ויסתובב ויסתובב לו ... ורק יתעצם..

למעלה