איזה שולט!

נעמה אולי תסתמי כבר? נמאס ממך!

דבר ראשון- שתקי. דבר שני- די בכל הודעה לרמוז שאת מסוממת. הבנו. כפיים לך! נעמה היא מאגניבה! דבר שלישי- זה שאת "עצבנית\מסוממת\ממורמרת\השד יודע מה" לא מחייב אותך להיות כזאת כלבה. אז שאט דה פאק אפ. good puppy

נעמצי

New member
יקירתי

זה שאת שיכורה זה לא אומר שאת צריכה להיות עד כדי כך רדודה פאק אוף

נעמצי

New member
ואני../images/Emo2.gif מגניבה?

או וול, אני לא מנסה להיות. להיות מגניב זה חרא. למה חרא? כי זה פאקינג להיות כמו כולם.

ממש שטויות

רוב האנשים בכלל לא מגניבים. מי שכן מגניב זה כי הוא שונה. זה כמו כסף, אם מישהו אחד יצבע את השיער לכחול זה יהיה מגניב, אבל אם כולם יצבעו לשיער כחול תהיה אינפלציה והמגניבות של זה תרד והוא כבר לא יהיה מגניב.

Odish16

New member
את לא מבינה כנראה

אני עדין דובקת בזה שמאגניבה עם א' זה כי את כל כך מגניבה שזה הפך להיות מאאאאגניבה..וגם זה בציניות.. ולהיות כמו כולם זה להיות מגניב? יה..רייט.. חחחח זה היה אחד טוב..חחחחח ותפסיקו עם המריבות החסרות טעם האלה..יא-אללה...

אודליה, את עדה לכך שהיא פוסטמה.

בכל מקרה- מאגניבה זה כאילו את כזו מגניבה כאילו שיואוווו! (וכן זה בציניות, אודיש)

נעמצי

New member
אלוהים לפעמים אתם כל כך סתומים

כאילו אני אשכרה לפעמים תופסת את עצמי ואומרתת "רבאק, קצת שכל!" הדבר היחידי שאי פעם אני יעשה כמו כולם זה יהיה למות- וזה לא בשליטתי כי "כולם מתים בסוף" אז לכו תזדיינו, תאהבו, תעשו מה שבא לכם, אני בזה את הויכוחים להיות סיימתי.......

נעמה כפרה

גיל ההתבגרות מכה בך חזק אני רואה... הדבר היחידי שאי פעם אני יעשה כמו כולם זה יהיה למות?

Odish16

New member
נעמה

אין לי מושג מה עובר עלייך אני אפילו לא רוצה לגלות..אם את עצבנית.. או במחזור זה לא אשמתנו..תפסיקי לתפוס גובה מעל כולם כי לא רק אותי את מתחילה לעצבן עם השטויות שאת כותבת.. לא באה בטון גבוה של ריב, אלא רק מנסה להסביר משהו.. בכל מקרה...לילה טוב

Doctor Evil

New member
נעמה הגיע הזמן שתלמדי לשרשר..

זה לא עד כדי כך מסובך.. גרמנית את הצלחת ללמוד ולשרשר עוד לא.

נעמצי

New member
לא רוצה לשרשר

יופי? לא ניסיתי אפילו ששירן תתאמץ קצת לראות מה אני כותבת עליה

נעמה חמדת ליבי,

זה שאת מסוממת זה לא אומר שאת צריכה להיות עד כדי כך רדודה פאק אוף ויש להבדיל בין חצי שעה של שכרות לבין טמטום תמידי (במקרה שלך) סאלאמת.

נעמצי

New member
ואיפה רמזתי פה?

שירני מרוב אלכוהול את בהזיות. מה שמוכיח את הטענות שלי...... ראי שני עמודים אחורה. מרי כריסמס גם לך........ ואת אשכרה יכולה לעשות תחרות עם לורה מי יותר מעצבנת. נראה לי שא ת לוקחת מקום ראשון בקלות

למעלה