איזה שבוע לא הייתי!

blue devil

New member
איזה שבוע לא הייתי!

מה המצב אנשים?! הייתי די מנותקת מכל מה שקשור למוזיקה וטלוויזה! אז אני אשמח לכמה שיותר עידכונים בהקשר לעברי או בכלל blue devil

ZVI Z

New member
היי סתיו... כמה עידכונים

קודם כל WELCOME BACK... אז ככה(אולי את כבר יודעת אבל לא בטוח) עברי עובד עכשיו על דיסק שיצא בשפה האנגלית... הוא יעבוד על זה בגרמניה. לא זכור לי עוד משהו גדול..

מרילנצח

New member
שאלה חשובה ../images/Emo70.gif

אני עושה לחברה שלי דיסק עם שירים של עברי שלא נמצאים בדיסקים בנתיים עליתי על: *רעל *אלף בנות דתיות *לידו *בא שכחתי משו???

ZVI Z

New member
כן...בהחלט שכחת כמה!!!

שכחת את פרח (חידוש לשיר של יודה פוליקר) BARBIE GIRL (השיר המפורסם של להקת אקווה בביצוע הכי טוב שלו) אהוב יקר (של רונית שחר,עם רונית שחר) פנסים (עם שרון חזיז,נמצא גם בדיסק של שרון) מיכאל (שאין לי מושג מאיפה הוא הקריץ את זה) STRONG WORLD (עם עידן רייכל,מתאים לפרויקט של עידן אבל זה לא) רמיקס של מרי לנצח (שלפי הכינוי שלך אתה חייב להוריד...) ויש עוד כמה מההופעה שלו בפסטיבל הפסנתר (תמיד אהבה,ליאונרדו,הכוס הכחולה,ביום שמש יפה,מלטף ומשקר,צוכה בוחקת) זהו אני חושב..אם למישהו יש עוד שיגיד!!! את כולם יש בקאזה ואם אתה נתקל בבעיות תפנה אלי ואני ינסה לעזור לך.

Rain Star

New member
אמממ...תראי

לכל שיר יש מלא גרסאות......מרי לנצח למשל לדעתי - הביצוע הכי טוב שלו היה בצוותא (הופעה של יותר טוב כלום מכמעט)...אבל אם את מדברת על "הנדירים" ששכחת אז שכחת את זה לא אושר, איש צעיר (או איך שלא קוראים לזה), נראה לי כל הביצועים אצל קוטנר היו שונים מהשאר (בייחוד על קו המים) אז גם הם יכולים להיחשב נדירים..

ZVI Z

New member
ואיפה משיגים אותם?!

אם יש לךאת יכולה לשלוח לי? אולי כדאי שכל מי שיש לו משהו נדיר שיתוב פה וככה נוכל כולנו לקבל?

Rain Star

New member
בוא נתחיל ב-"אתה יכול לשלוח"

אוקיי? תודה. אני יכול לשלוח דברים רק דרך המסנג'ר, ולצערי הרב הוא לא מתחבר לי 90% מהזמן...לי אישית יש את ההופעות: מועדון התיאטרון 2002 עזריאלי 2002 צוותא 2000 מועדון התיאטרון 2000 פסטיבל הפסנתר 2000 וכל "הנדירים" שצויינו קודם מי שיש לו רעיון איך להעביר את זה....בסבבה (אייסי ומירק לא עובדים לי, ניסיתי כבר)

Rain Star

New member
עקרונית אפשר...דורש הרבה סבלנות

ותיבת דואר שאפשר לשלוח אליה יותר מ4 מגה...

ZVI Z

New member
מאיפה בכלל יש לך אותם?ולי עוד נראה

לך יש? כי בקאזה אין אותם..

Rain Star

New member
כי אני לא על הקאזה...והרוב כבר לא

על המחשב כי נגמר המקום צריך להתחיל למחוק...

Rain Star

New member
וחוצמזה חכו עוד קצת...

עברי כבר הבטיח דיסק של הופעה חיה מתישהו...

Rain Star

New member
תיקון למי שלא הבין

זה לא היה "חכו במקום שאני אשלח" גמני מחכה לדיסק מקורי באיכות באמת טובה של הופעות. וצבי הכוונה הייתה לתקן אותך כי אני בן

ZVI Z

New member
אני יודע שאתה בן!!!תבדוק שוב.לא אמר

תי שאתה בת!!! דבר שני למה אתה כבר לא בקאזה?תעשה לנו טובה ענקית ותשים אותם שם? ואל תמחוק אותם!!!אסור לעשות דבר כזה!!

למעלה