איזה רעיון מדליק

איזה רעיון מדליק../images/Emo70.gif

בחיים שלי לא חשבתי שיש פורום שכזה. רעיון מ-ע-ו-ל-ה!!! חבל שלא ידעתי עליו קודם, בטח אתן הייתן מייעצות לי בכל מיני דברים שעברו עלי... עכשיו הם פחות רלוונטים...(ריבים עם קולגוט, ניצול לא נורמלי....) חזרתי בתחילת השבוע לעבודה אחרי חופשת לידה לבלגן לא נורמלי... ככה זה שהמזכירה עושה הכלוזה לא שהם לא ידעו שאני אעדר ל-3 חודשים... ראו את זה עלי כל יום ויום שעובר.... (הייתי די שמנה בסוף). הבוס רחפן בצורה אטומית, לפעמים הוא ממש לא יודע באיזה יום אנחנו ועל תאריכים אין על מה לדבר. אני תמיד מוצאת את עצמי מזכירה לו על כל מיני דברים אישיים שלו שהוא שוכח (חתונות, אירועים, בדיקות, ביקורות בבי"ח - הוא לא האדם הכי בריא שבעולם... שרק ירגיש טוב!) העבודה שלי מאוד מגוונת ומעניינת - אני עובדת במוסד שמארגן טיולים לבתי ספר (בעיקר יסודיים). מזמינה אוטובוסים, מקומות באתרים, ליווי נשק וכו'. קביעת תאריכים, הזמנת מדריכים... אני עובדת עם בנות שרות לאומי (שנת הלימודים שעברה היו 16 בנות...) כך שחברה צעירה יש לי בשפע... בגלל שאני כל כך זריזה ומאורגנת חזרתי לתוהו ובוהו אדיר!!! אין לי מושג איך לצאת ממנו. בגלל שהבוס שלי רחפן הוא לא חיפש מזכירה כמו שצריך ולי בשלב מסויים כבר נמאס מלהזכיר לו - אני לא חושבת שזה היה התפקיד שלי. בסופו של דבר העסיקו בת שרות לאומי לשעבר שהיתרון היה שהיא קצת הכירה את העבודה, החיסרון שלה שהיא היתה איטית מאוד ולקחת לה המון זמן להדפיס ולעבוד על התוכנה שלנו במחשב אבל... לאף אחד לא היה נעים להעיר לה. בנוסף לזה היא רק החליפה אותי למשך חודש וחצי - חצי מזמן חופשת הלידה שלי ובחצי השני עוד בוגרת שלנו החליפה אותי אבל לא התעסקה בדברים השותפים והשאירה את הכל לזה שאני אחזור. מה עושים עם כל הבלגן? מאיפה מתחילים? תודה על הסבלנות לקרוא עד הסוף

foofoo77

New member
דבר ראשון מזל טוב ענקי ../images/Emo24.gif

דבר שני ( אני מתפרצת שלום לכולם ) אני יצאתי לפני כשנה לחופשה של חודש וכשחזרתי התוהו ובוהו היה ענקי מזכירה אין , ואני למרות התפקיד הבכיר עשיתי הכל כולל הכל והכל בסכום זעום . הדבר הראשון שעשיתי היה לעשות ערמה אחת גדולה של כל הבלגן , לאחר מכן מיינתי הכל בצורה מסודרת תייקתי מה שצריך לתייק, זרקתי מה שצריך לזרוק והפשלתי שרוולים ( 10 ימים לא הרמתי ראש מהשולחן אבל זה עבד ). אצלך המצב יותר אופטימלי , יש לך בנות שעובדות תחתיך תפעילי אותן וככה תתגברי על הבלגן בהצלחה !!

yoyo10

New member
ברוכות הבאות לפורום../images/Emo39.gif

אין לי מושג איך משטלטים על הבאלגן אני הייתי בחופשת מחלה 7 ימים ואחר כך לא מצאתי לא את הידים ולא את הרגלים אישאירו לי הרבה בלאגן ויצרו לי הרבה באלגן חדש

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

הרעיון של להפעיל את הבנות שעובדות תחתיך נשמע לי רעיון טוב...בהצלחה...

יוווווווווו...קודם כל מזל טוב../images/Emo85.gif

אני עכשיו בחודש שמיני וקצת... ואני מנהלת פה את כל התפעול של המשרד.. אחרי מה שסיפרת לי - אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כשאחזור לפה... אני בטח לא אמצא לא את הידים ולא את הרגליים. מה יהיה הסוף... אבל אני כבר משגעת אותם מעכשיו להביא לי מחליפה ואני עובדת על מחברת חפיפה . שלא תהינה שאלות לא ברורות ושהכל יעשה בצורה הטובה ביותר. אם יש לי איזושהי המלצה בשבילך היא... באמת כדאי לך לרכז הכל בערמה גדולה ולהתחיל למיין ולעבוד עליה באיזי. תעברי על תחום תחום - לאט , בלי לעשות לעצמך בלאגן מיותר .. וככה תתשתלטי על הכל... יהיה בסדר.. חוץ מזה - אל תתני לאף אחד ל"טפס" עליך..תזכרי שיש אוצר קטן שמחכה לך בבית... יהיה טוב,

שיהיה רק בהצלחה....

קודם כל לידה קלה ודבר נוסף במציאת מחליפה טובה. שלא יבלבלו לך את המוח לפחות לא בהתחלה. אחרי שקצת התאוששתי בקשו ממני בעבודה לחזור לכמה שעות ביום (תמורת תשלום) על מנת לעזור להם להשתלט על הבלאגן... בהתחלה הסכמתי בשמחה אבל אח"כ חשבתי על זה לעומק ואמרתי לעצמי - למה מה
(יש לציין שבעלי התנגד לזה מאוד). מה אתן הייתן עושות במצבי? (חבל שאז לא ידעתי על קיומו של הפורום...) ואת, חלום קטן, שלא הסכימי בעד שום הון שבעולם - זה ממש לא שווה את זה. ולא סתם קבעו חוק שלאישה מגיעה חופשה אחרי לידה...

../images/Emo140.gifתודה על העידוד

כנראה שלא הובנתי נכון - אני עובדת עם בנות שרות לאומי, הן לא עובדות בעבודת נייר משרדית (בדר"כ אלא אם כן יש מצב חרום...) הן נמצאות בשטח (מדיריכות טיולים, מעבירות שיעורים בבתי ספר) ומגיעות למשרד רק אחה"צ. חוץ מזה שהן עדין לא הגיע בכלל - עוד לא התחילה שנת הלימודים... יש לי קצת בעיה לעשות ערמה של כל הבלאגן כי מבקביל לסדר שצריך לעשות צריך גם לפתוח שנת לימודים חדשה... אני אפילו לא מצליחה לחלק את היום כך שחצי יום אני יעבוד על שנה שעברה וחצי מהיום אני יעבוד על השנה הקרובה... ובאמצע יש מליון דברים שלא עידכנו במערכת הממוחשבת, וחלק מהדברים נודע לי רק כדרך אגב שהתקיימו - אני צריכה לעשות עבודת מחקר לדעת בכל יום מה היה ומה לו ולפי זה לנהל את הנה"ח וכו' וכו'... בהצלחה לי

foofoo77

New member
בעיקרון ...

עזבי את השנה שעברה הרי היא נגמרה נכון? תפתחי את שנת הלימודים כמו שצריך ותדרשי לשבוע הראשון ( מיום ראשון הרי הן לא יתחילו ישר את העבודה מהיום הראשון בבתי הספר ) בחורה אחת לתגבור כדי שתוכלי להתארגן על העבודה שנצברה . אם לא את לא תוכלי לעמוד בעומס ותקרסי . ואם לא הבוס ( למרות שזה בטח לא לרמתו ....) שישים יד גם הוא . בהצלחה!!

למעלה