איזה רעה הילה!

יעללל2

New member
תראו אבירם וליהיא כשלעצמם לא מעניינים

אבל בגידה היא בגידה, כל כך הרבה דברים רעים היא אמרה עליו- אז למה היא התארסה איתו? ומלכלכת מול כל האומה? לדעתי כשהיא תצא מהבית עדיף לה לגור- לא בישראל ולא באל אי, רחוק- כי לא יהיו לה חברים. ואוהבי ליהיא- נו תודו שהיא קרובת משפחה שלכם... אני שאני אשה בת 30+ עם 3 ילדים ובד"כ לא רואה ראליטי, וראיתי קצת כי הייתי בבית עם התינוק שלי- מזועזעת מהם!(ליהיא ועתי- מה זה השם הזה? כנראה אחד מגבורי דוד במקרא)

בגלל שהיא חושבת מהדבר הזה ששותים ממנו...

וצריכה את האות השביעית בא-ב העברי באופן צמוד.

lolibror

New member
צריך להבהיר לליהיא ולעתי שתם זמנם.

הסיפור שלהם נגמר בשנייה שאבירם עשה את הקלוז'ר שלו ולאף אחד מהם אין מה למכור יותר חוץ מסרטי פורנו ליגה ז'. ומהם כבר היה לנו מספיק. תודה ושלום.

שן22

New member
../images/Emo243.gif לא ברור לי למה הכניסו מכרה של עמיר לפי

דבריה ההפקה פנתה אליה בכדי שהיא תיכנס .... למרות שהיא נראה חמודה לפי ההתנהגות שלה עד פה שהיא פותחת על דיירים נראה שההפקה הכניסה אותה כדי שהיא תעשה בדיוק את זה , לזכות היא לא תזכה היא נכנסה בשביל האקשן ואם ההפקה תצטרך עוד שבועיים לשמור עליה מההדחה כי היא בטוחה תהיה על הגריל הם יעשו את זה.....

כל הכבוד להילה! הסיפור של ליהיא תם ונגמר

הבימבו הדפוקה אפילו לא מבינה שברגע שמנעה מאבירם להיכנס לבית האח הגדול, להפקה אין יותר שום צורך בה, וכך גם לצופים. אבירם היה הסיכוי היחיד שלה להמשיך בתוכנית עוד קצת. שלא לדבר על כך שאפילו הבוייפרנד החדש שלה עתי זרק אותה, לא לפני שטחן אותה פעם אחרונה. חוץ מזה שליהיא ללא מישהו שיטחן אותה כל לילה לא תוכל לשרוד שם הרבה זמן...

../images/Emo6.gif.... היא ילדה מתוקה וטובה

אבל מתנהלת כמו צל. גם אם מדי פעם היא מצייצת.... אין לה נוכחות. חבל

narfy

New member
איזו פרשנות מוזרה יש לאנשים פה... ממש לא בקור

היא אמרה לה ברוגע שהיא לא שמעה עליה סיפורים וזה לא עניינה, והיא אמרה "בואי נשים את זה בצד ולשכוח מזה בכלל". ליהיא קיבלה את זה ברוח טובה.

schmoopy

New member
דנה או הילה צריכות לזכות העונה

היחידות שהעמידו את ליהיא ועתי במקומם. גועל נפש כל השאר.

Miss Heli

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif הילה? דנה? נו באמתתתתתת

למעלה