איזה רעה הילה!

shouldistay

Active member
איזה רעה הילה!

ליהיא ניסתה להסביר את הצד שלה ושזה שהיא ואבירם לא גרו ביחד בשנה האחרונה והילה אמרה בקור שהיא לא רוצה להיכנס לזה.

Jason2

New member
טוב מאוד זה בדיוק התגובה הנכונה

די נגמר אבירם, אז למה לא לשים את זה בצד? למה לביכנס לזה בכלל ליהיא לא יכולה ליצג את עצמה בלי אבירם? טוב בעצם נשאר לה רק שבוע היא לא ממש רלוונטית.

shouldistay

Active member
מוזר לי שקנית את התמונה היפה שהעריכה של ערוץ

2 ציירה בשבילך ובשביל שאר הצופים. אתם לא יודעים שהתמונה היא תמיד יותר מורכבת ממה שנראה לעין הפשוטה?

Jason2

New member
איזו עריכה?

זאת שהראתה את ליהיא מלכלכת ומארגנת חרם? זאת שהראתה אותה בוגדת בשידור חי? מאז השידור אתמול ליהיא נהייתה לא רלוונטית, הסיפור שלה כבר לא מעניין אף אחד. היא רוצה בכוח לדחוף את הסיפור שלה מחדש, אתמול דנה אמרה לה שהסיפור הזה נגמר ושיותר לא צריך לדבר על זה והיום היא ניסתה שוב לדחוף את הסיפור והילה חסמה אותה, זאת התגובה הנכונה. ליהיא כבר לא מעניינת אף אחד וככה זה צריך להישאר עד ההדחה שלה השבוע.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif עם כל הכבוד ליצר המציצנות

נושא ליהיא אבירם מיצה את עצמו. אתמול כיביתי ערוץ 20 רק כי לא יכולתי כבר לשמוע אותה משמיצה ומלכלכת. מספיק. ויפה תשובתה של הילה. בחורה כנה

lemoncin

New member
התמונה פשוטה מאד -

ליהיא התחייבה לאבירם שהיא תנשא לו ולקחה את הטבעת שהוא קנה לסמל את ההתחייבות. הם כבר חיפשו אולם ושמלה....בינתיים היא נכנסה לבית, נכנסה למיטה של עתי ושכחה מהדבר הקטן הזה שנקרא התחייבות לבן אדם שיושב וצופה בכל זה על מסך המחשב שלו. לכל אורך הדרך, היא הכפישה אותו, ביישה אותו בפני כל מכריו וגרמה לו עוול. אם היה לה רע איתו,הייתה צריכה להפרד, אבל ליהיא היא מהטיפוסים המכוערים האלו, רצתה לשמור את אבירם על אש קטנה למקרה שלא תמצא כלום בבית, תחזור לזרועותיו, לבית שלו , לכסף שלו ולמעמד שהוא מקנה לה - אישה נשואה. תקראי בתעודת זהות שלה, זה אומר עליה הכל. בחורה זולה, טיפשה וחסרת בושה.

אחרי שהילה שופטת את עתי ולא מתעמתת עם ליהיא

לא ניתן להגיד הכל נגמר מבלי לתת לה תשובות מעשיות לשיפוטיות יתר שלה. נכון,להילה לא נשאר הרבה יותר משבוע בבית האח הגדול,אם תמשיך בדרכה(ואני מודעת לזה שהתכוונת לגורלה של ליהיא בתכנית).

Jason2

New member
נשאר לה יותר משבוע כי היא חסינה

וליהיא תעוף השבוע ואז תוכל לפנות את המקום לאחרים.

Jason2

New member
ואגב אם אני הייתי מדבר עם עתי או ליהיא

לא הייתי מנומס כמו הילה.

גם אני. לכן אני לא מבינה למה הילה נקטלת פה

היא בעצם אומרת ומתנהגת את כל מה שהרבה כותבים ואומרים מחוץ לבית.

lolibror

New member
בת.ז של עתי הנמושה הוא רוצה להיות "האביר

על הסוס הלבן" שמציל בחורה במצוקה. אבל בשנייה שליהיא הפגינה מצוקה, כל מה שעתי יודע לעשות זה להשתין במכנסי הקראטה שלו ולברוח ברגע המכריע. הוא השאיר את ליהיא מדממת והוא מנסה להציל את עורו. אביר מיי אס.

Sימה2

New member
ליהי הפכה עצמה לקורבן,אני בכיתי שנתיים,אני לא

יכולה, אני סובלת, אתם לא יודעם מה עובר עליי. צורחת ונובחת כל הזמן . בגילה כדאי שתיקח אחריות לדייסות שבישלה בחורה זולה..... אבירם הרוויח את החופש שלו מהאישה הזו והילדים שלו ניפטרו מאמא מופקרת. הילה דיברה בנימוס עם עתיי, שהוא גם סוג של אינפנטיל והוא היתנפל עליה. היה צריך להבין שהיא מייצגת דעה של ציבור בבית.... ולישתוק. כשהבין את זה באיחור ........ הלך "למרוח" את אבירם . שיחק אותה גבר - הגבר היחיד בשיחה היה אבירם . מהרגע שניכנס לבית היסתובב "עם שלו שלוף" בכה לאח הגדול על סיון מח נישק "ואהב" את סיון השניה ניכנס "חזק" בת-- של ליהיא . הוא לא אוהב את ליהיא ולא בטיח, רבע שעה אחרי שיעלו במדרגות ישכח ממנה.. שניהם מיצו את כל הליכלוכים .......שילכו הביתה "להיתנקות"

עתי אכן לא אוהב את ליהיא,עתי חסר עמוד שדרה.

ליהיא אכן עשתה מעשה לא ראוי,עדיין אני מעריכה את הרצון שלה ללכת בעקבות רצון הלב-לטוב ולרע.

אוריאן37

New member
זה היה טוב מאוד אם היא לא הייתה מתערבת

מלכתחילה,הרי בהתחלה היה לה נוח לשפוט את עתי מבלי להכיר אותו בכלל ועכשיו היא באה בטענה שביא די לא הגיונית בעליל,שהיא לא רוצה להתערב אם את לא רוצה להתערב אז למה מלכתחילה התערבת?!? ושוב אני בכלל לא בעד ליהיא או עתי ,אבל אם היא לא יודעת היא כבר מעורבת בסיפור עצם זה שהיא תיחקרה את אבירם אז באה לבקר את עתי על התנהגותו היא הכי מעורבת,הייתי שמחה אם היא הייתה מייבשת את ליהיא כמו שהיא עשתה רק אם באמת זה היה משהו שלא מעניין אותה ולא הייתה מתערבת כמו שהיא התערבה,אז בואו לא נתחסד ונקנה את הלוקש הזה,הרי הילה עכשיו גיבורה כי היא יודעת שהיא מסומנת והיא עם חצי רגל בחוץ,ולכן בוחרת להסתייג ממילותיה ולקחת צעד אחורה,זה מראה על פחדנות ותו לא,כי היא באמת הייתה עומדת מאחורי מילותיה היא הייתה מתעמתת עם ליהיא,אבל כניראה זה סתם מניפולציה של רגע,כדי להיות קצת בפרונט רק היא לא חשבה ספיק לפניכן,כי אחרי הכל יגיע הרגע שדיירי הבית יעלו אותה להדחה,עכשיו היא מפנימה את השיחה שלה עם עתי ,היא השתפנה עוד בכניסתה שבאה ואמרה לעתי שישכח מהשיחה שהייתה להם באח וזה שטות של רגע....ושוב אני הייתי בהתחלה מאוד בעדה על האומץ שבו היא אמרה את זה,אבל ברגע האמת היא התקפלה ועכשיו היא מתחנכנת אליהם

lemoncin

New member
הגיבה לה לעניין, למה לה לתת לליהיא עוד פתחון

פה על אבירם? ליהיא מנצלת את הבמה שניתנה לה להמשיך ולהכפיש את אבירם בכל הזדמנות ולכן, מעולה שהילה החליטה שהיא לא משתפת עם זה פעולה! הילה היא אחלה, בינתיים, הופכת לפייבוריטית.

למעלה