זה היה טוב מאוד אם היא לא הייתה מתערבת
מלכתחילה,הרי בהתחלה היה לה נוח לשפוט את עתי מבלי להכיר אותו בכלל ועכשיו היא באה בטענה שביא די לא הגיונית בעליל,שהיא לא רוצה להתערב אם את לא רוצה להתערב אז למה מלכתחילה התערבת?!? ושוב אני בכלל לא בעד ליהיא או עתי ,אבל אם היא לא יודעת היא כבר מעורבת בסיפור עצם זה שהיא תיחקרה את אבירם אז באה לבקר את עתי על התנהגותו היא הכי מעורבת,הייתי שמחה אם היא הייתה מייבשת את ליהיא כמו שהיא עשתה רק אם באמת זה היה משהו שלא מעניין אותה ולא הייתה מתערבת כמו שהיא התערבה,אז בואו לא נתחסד ונקנה את הלוקש הזה,הרי הילה עכשיו גיבורה כי היא יודעת שהיא מסומנת והיא עם חצי רגל בחוץ,ולכן בוחרת להסתייג ממילותיה ולקחת צעד אחורה,זה מראה על פחדנות ותו לא,כי היא באמת הייתה עומדת מאחורי מילותיה היא הייתה מתעמתת עם ליהיא,אבל כניראה זה סתם מניפולציה של רגע,כדי להיות קצת בפרונט רק היא לא חשבה ספיק לפניכן,כי אחרי הכל יגיע הרגע שדיירי הבית יעלו אותה להדחה,עכשיו היא מפנימה את השיחה שלה עם עתי ,היא השתפנה עוד בכניסתה שבאה ואמרה לעתי שישכח מהשיחה שהייתה להם באח וזה שטות של רגע....ושוב אני הייתי בהתחלה מאוד בעדה על האומץ שבו היא אמרה את זה,אבל ברגע האמת היא התקפלה ועכשיו היא מתחנכנת אליהם