איזה רכב?

• פותח הנושא v.v.
  • פורסם בתאריך

v.v.

New member
איזה רכב?

הי אני מאוד שמחה לראות שבאמת קם פורום שכזה הגיע הזמן. אני מעוניינת לקנות רכב יש לי תקציב דל ורוצה לדעת איזו מכונית זולה וטובה כדאי לי לקנות?

עמרי 24

New member
כשרק חזרתי מחו``ל

עם מינוס גדול מהחיים בבנק,חיפשתי גם אני רכב,בדיוק עם אותם פרמטרים שאת מחפשת. האמת,הייתי משוחד, אני חולה על חיפושיות,אבל הן מצדיקות את עצמן. קניתי חיפושית צהובה מ-ד-ה-י-מ-ה-! ב4000 שקל,ואם מחפשים טוב אז אפשר למצוא עוד בפחות. אני מצד אחד לא ריחמתי עליה אך מצד שני פינקתי אותה בoverall כללי מה שניפח לי את סך כל ההוצאות היו לי עליה עד עכשיו,כולל קניה ללא יותר מ10000 שקל,לא צריך להגיע לסכומים האלה,אז אל תבהלי. אז אם את באמת רוצה ללכת על טוב וזול,חיפושית זו התשובה

v.v.

New member
דווקא חיפושית?

אני צריכה להגיע לעבודה כל בוקר...

עמרי 24

New member
דווקא חיפושית...

(לא הספקתי להגיב כמו שצריך קודם אז הריני מגיב עכשיו) החיפושית היא המצאה נאצית למען האמת וזה המינוס היחיד שיש לה. היטלר הגה את הרעיון של מכונית לכל פועל מתוך ידיעה שזאת המכונית שתיוצר בשיווק המוני למעמד הפועלים. היא תוכננה טוב,ואולי טוב מידי,מכיוון שעד היום אנחנו יכולים לראות אותה דוהרת בכבישים לצד מכוניות שרק אתמול נולדו. מאז ומתמיד היא היתה שייכת לצעירים ויש לה את כל הסיבות להיות כזו. יש לה מראה חצוף משהו, קומפקטית ונוכחות שאי אפשר להתעלם, ביחוד בגלל הרעש היחודי. היא אולי הרכב היחיד שבכל העולם אוהבים לשפץ, לשנות וכמה שיותר מופרע - יותר טוב. מבחינת מנוע, אין על מה לדבר, זהו מנוע בוקסר עם ``הנעה קרה`` שמאפשר הנעה גם בטמפרטורות נמוכות. הקפדנות והדיוק הגרמני, שמורגשים היטב במנוע הזה מוכיחים את עצמם מידי יום כאשר אלפי חיפושיות בכל העולם מניעות ונוסעות ונוסעות ונוסעות. ובקיצור: איך אמר לי אחד המוסכניקים שביקרתי אצלם? חיפושית זה רכב,שמה שלא יתקלקל, תמיד אפשר לאלתר משהו ולנסוע. אז למה חיפושית את שואלת? רק חיפושית!

v.v.

New member
שכנעת אותי.

ולא רק זה גם השכלתי לדעת לפחות בעינייני חיפושיות. אז תודה לך.

ranfin

New member
דגם אמריקאי

אם חיפושית אז הדגם האמריקאי 1303. יש לו dashboard נורמלי וחלון מעוגל, מנוע חזק (אם לא הרסו אותו) מושבים נוחים. הוא עם גיר חצי אוטומטי (ללא קלאץ` 3 הילוכים). הדגם אמור להיות מעט יותר יקר מהרגיל אבל שווה. ממליץ בחום.

עמרי 24

New member
תיקון קל

אני מחזיק בחיפושית מהדגם האמריקאי ואתה צודק אבל כמה תיקונים. א. 1302 סמ``ק גם קיים (אין ממש הבדל משמעותי בניהם אבל זה מספיק בשביל לעשות כאב ראש לא קטן כשמחפשים חלקים. ב. יש דגמים עם דש-בורד רגיל (שלי למשל) ג. יש דגמים עם גיר רגיל (ניחשת נכון,כמו שלי למשל) ד. שכחת את החלק הכי חשוב,תא המטען הרבה יותר רחב.

ranfin

New member
מקבל את התיקון ואף מוסיף (-:

טוב כמו שהבנתה שלי היתה עם כל השכלולים ואפילו משענות ראש !!! תמיד תהיה לי פינה חמה לחיפושה שלי הכתומה. עד היום יש מספר אנשים שזוכרים אותה עוקפת אותם במהירות צנועה של 160 קמ``ש.

עמרי 24

New member
תגיד,איפה חיפושה שלך היום?

(קצת חוסר רגישות,אבל אני צריך חלקי חילוף) ;-)

ranfin

New member
אי שם בבית קברות לצערי

כבר 5-6 שנים, זה שמכרתי לא היה טפש (Tapesh) לא בדק שמן ושפך מנוע. מאז אבדו עקבותיה

למעלה