איזה קשר מתאים יותר?

גלי 1970

New member
איזה קשר מתאים יותר?

אם תהיו עם בן\בת זוג שהם הניגוד שלכם? או בן\בת זוג בדיוק כמוכם? מה תעדיפו? אני לא יודעת מה עדיף,כי מצד אחד הייתי רוצה מישהו כמוני,ככה הוא יבין אותי,נהיה ב"אותו ראש", אבל אם יהיה עקשן כמוני או קנאי כמוני,זה יתפוצץ מצד שני אם יהיה הניגוד שלי,לא בטוח שניסתדר אבל גם יכול להיות שהוא ישלים אותי בעצם. למשל אם אני מתעקשת על משהו מסויים,הוא יוותר לי
סתם תוהה אחרי הסרט "כלה להשגה"

בסוף השבוע הערוץ 23

הראו סרט לגבי התאמת בן זוג ויוצא שאנחנו בוחרים את הבת זוג שלנו לפי תווי הפנים שלנו לפי האופי שלנו,אך לא לפי הריח שלנו. לפי המחקר שעשו שם על עיתונאי של הסרט יוצא שאנחנו רוצים להמשיך את הדור המשך שלנו ומחפשים בתווי פנים משהו שיזכיר את ההורים שלנו אך רוצים גנים חזקים והולכים לא לפי הריח שלנו אלא שונה מאיתנו. לחוש הריח יש הרבה משמעות בטבע במיוחד אחרי חיות שמחפשים בנות זוג כנראה אצל בני האדם גם כך. אני הייתי בוחר משהי שהיא באופי כמוני רק קצת יותר חכמה..חחחח

בקשר לריח...

פעם יצאתי עם מישהו שהיה לו ריח גוף כל כך חזק (לא זיעה לא ריח מסריח) פשוט הריח שלו. וכל כך אהבתי את הריח הזה, גם שלא בילנו ביחד, הריח היה על הבגדים ועל המצעים ואני פשוט הייתי מסניפה את הריח שלו. אז אני מניחה שגם ריח זה דבר חשוב פשוט אנחנו לא חושבים על זה יותר מידי כי הוא לא מוחשי כמו התנהגות או צורה חיצונית. אבל אני בטוחה שאם תכיר מישהי והריח שלה לא ימצא חן בעינך זה יצור רתיעה מידית.

גלית35

New member
ניגודים אולי בהתחלה זה מלהיב../images/Emo20.gif

אבל אחר כך יכול לגרום לצרות לא קטנות. מעדיפה מישהו דומה אבל ממש בטיפה שונה.

עדי2211

New member
איזה קשר ...מתאים יותר?

הייתי עם בן זוג שהתעסק ואהב כמעט כל תחום שאני אהבתי. ומה שיצא מזה :רק אסון טבע לאומי..
אולי אם יהיה ניגוד שלי במובן מסויים ניסתדר. אבל שוב, לא ניגוד קיצוני.. לדעתי..צריך שיהיו קצת דברים משותפים..לא?

ניגוד מוחלט זה לא טוב

כי זה יתנגש בסופו של דבר אז אני מעדיפה מישהו שבדברים העקרוניים והבולטים יהיה פחות או יותר .. אבל אם מישהו ההיפך ממני בתכונות שהן פחות מוצלחות אצלי, והוא יוכל לדרבן אותי להיות יותר כמוהו...אז זה יהיה לטובה..

לי מתאים

קשר עם בן זוג שדומה לי. בקשר האחרון שלי למדתי שקשה מאוד לחיות עם אדם ההפוך ממני בתכונותיו. כמובן שלא מדובר על פרמטר אחד או שניים ששונים שהרי אף אדם הוא לא העתק מדוייק של אחר אבל רצוי שהמהות תהיה דומה.

IRAME

New member
ברור שלא זה ולא זה

אנחנו מחפשים כל החיים את המשלים שלנו, לא משהו בסיגנון של החצי השני ,אלא מישהו שיש לו תכונות שחסרות לנו אבל מצד שני זה לא אומר שניפסול אדם שיש לו את התכונות שאנחנו אוהבים בנו.זה יצא קצת מסובך אבל אם לענות לך על השאלה אז נראה לי שאנחנו יותר נמשכים לאנשים הפוכים מאיתנו כי עם מישהו כמונו יהיה לנו משעמם קרוב לוודאי

shelly1975

New member
שיהיה פחות או יותר כמוני

אבל שיהיה חזק יותר במה שאני חלשה בו

למעלה