איזה קרבות

איזה קרבות

אתם ממליצים לי לראות בהונג קונג? אנחנו טסים בחודש הבא לחופשה משפחתית. אני רוצה לראות לפחות קרב אחד, זאת ממש הזדמנות חד פעמית אז על מה אתם הכי ממליצים?

eranD23

New member
לדעתי קונג פו

הכי מומלץ הכי חזק, הכי מעניין לראות אחלה משפחה יש לך שזורמת איתך לחופשה בהונג קונג את שלי אני לא מצליח לנתק מאירופה זה איזה 24 שעות טיסה להונג קונג לא?

לא לא

מה פתאום 24 שעות.. זה לא כזה קצה העולם כמו שזה נשמע אולי בצ'ארטר זה לוקח ככה, עם איזו חניה רומנטית באמצע שומקום.. אנחנו טסים בטיסה ישירה של אל על, 11 שעות גג ואנחנו בהונג קונג. גם אני חשבתי על קונג פו. אני חושב שזה מה שאני יחפש.. מעניין אם זה כמו בסרטים .. אם כן זה הולך להיות אדיר!

Raffael

New member
לך לאיזה מועדון משפחתי-מקומי קטן

ספר להם שהחבר'ה היפנים של מועדון הקראטה הסמוך, אמרו שקונג פו זה זבל ושהם גומרים אותם בקלות. ספר גם שהם העליבו את הסיפו שלהם ואמרו שהוא מזכיר להם אבקת נמלים. אח"כ הפנה אצבע לשמים וצעק "הנה דרקון!". כשכולם יפנו את הראש, נצל את ההזדמנות והעלם. לך לרחוב הקרוב, למועדון הקראטה. שאל את התלמידים שם למקור מנהגם של תלמידי הקונג פו לירוק בכל פעם שהם עוברים ליד הדוג'ו בדרכם לאימון. ספר להם שראית אותם יורקים ושמעת אותם מדברים על יפנים מלוכלכים שמזהמים את סין עם אמנויות הלחימה המצחיקות שלהם. ספר גם על מנהג ההשתנה על השומן, בתחילת האימון. אצבע לשמים: "יא, הנה נינג'ה!". העלם. למחרת, עם הזריחה, בוא לצומת עם מצלמת וידאו. אל תשכח להעלות את הסרטון ליוטיוב ולפרסם כאן קישור.

אחח הלוואי

נסה אתה לשכנע אותו...
או שננסה לשחד אותו...רפאל, מה אתה רוצה עבור פינה שבועית?

למעלה