איזה קקי איתכם!

Elicoz18

New member
בקשר לתמונתך ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo22.gif

wwICEww

New member
אלי יא חרמן

שים תמונה נראה מה אתה שווה (עוגיה או לא?) אולי נסדר שידוך
אני צריך למצוא לעצמי תמונה טובה למרות שאהבתי את 3 התמונות מאילת... ושוב! אני מכחיש כל קשר לכובע שעל ראשי, אתם יכולים לראות שמשהו השפיע עלי (רמז: הוא נמצא ביד)

לא הייתי המון זמן בפורום...

הזמן לחזור, הגיע.... שם: שקד. כינוי: Kingsley Shacklebolt, הייתי פעם Skiter (נגנב), אחרי זה Bohemian kid (נמאס) ועכשיו אני קינגסלי. גיל: 15 (כמעט) אזור מגורים: מרכז. תמונה: אני אפתח את התמונות מגרמניה ואז אם תהיה אחת שאני לא נראה כמו פצלוח, AKA בחיים האמיתיים. אם יש תחביבים: טלוויזיה
אינטרנט
והארי פוטר. מה או מי אתם הכי אוהבים במשמרת:יש כמה: אלכס, פיית', קים נו ו, שיט שכחתי את השם שלו, נו
ארררג שכחתי, נאצ'ו או משהו כזה. (בושה) מה מצבכם מבחינת העונות והפרקים: רע, ראיתי רק עונה שנייה ושלישית. זה יוסדר

אני ../images/Emo9.gif

שם: הדר כינוי: אחרי קישקשתא וIm 4 FDNY אני שקשוקה
אזור מגורים: הוד השרון תמונה אם יש: צריך לסרוק
בט, אין סורק..
תחביבים: סלסה
, פה ושם מחשבים, טלוויזיה ולהסתובב עם חברות. מה או מי אתם הכי אוהבים במשמרת: ג'ימי
(שעוזב
) בוסקו
, ומהבנות אממ.. פיית' (אל תשאלו למה..) מה מצבכם מבחינת העונות והפרקים: בשפל המדרגה
אני בקושי בעונה הרביעית-*מנסה להדביק את הקצב*

P o M i K i

New member
תורי

שם: דניאל ניק: נישאר כמו שהוא גיל: 16 ו... אזור מגורים: עמק חפר תמונה: אני שם המונה שלי שהייתי בת"א וניפגשתי שם אם חברים... תחביבים: בקיצור... היתפתחות רוחנית אני אוהב את השילוב בין התחנות במישמרת שלישית, אין לי שחקן אהוב... אני ראיתי עד העונה השלישית... אני לא גונב זכויות יוצרים!!, באיחוד על דברים שאני אוהב ומעריך כמו מישמרת

P o M i K i

New member
ניראה לי שהיא כבדה מידי:(

אז או שמיששהו יסביר לי איך מקטינים את המישקל שלה או שמי שרוצה אני בכיף ישלח לו את זה דרך האי סי (322156900) או דרך האי-מייל(שישאיר לי אותו כאן או בפרטי) וחזרתי היום מהטיול שנתי מהגולן.היה משעמם המסלולים כי כבר חרשנו את כולם, אבל בלילה היה מאוד כיף...

FDNYCarlos

New member
דניאל אתה יכול לשלוח לי באייסי?

אני אקטין ויעלה אותה לפורום

QsomeoneQ

New member
טוב דניאל, ניסיתי...

זה לא קשור לגודל התמונה, ניסיתי גם אותה מוקטנת... אני חושבת שיש בעיה להעלות תמונות לתפוז...

FDNYCarlos

New member
הנה התמונה של דניאל

רעות העלתי אותה לגלרייה תחת יצירות של חברי הפורום כי רק לגלרייה התמונה עולה אז אם תעשי גלרייה של תמונות של חברי הפורום זה יכול להיות נחמד לא? הנה הקישור לתמונה

למעלה