איזה קקי איתכם!

wwICEww

New member
איזה קקי איתכם!

כל אחד פתאום משנה לי ניק! תזדההו! שם: כינוי: גיל: אזור מגורים: תמונה אם יש תחביבים: מה או מי אתם הכי אוהבים במשמרת: מה מצבכם מבחינת העונות והפרקים: ואם יש לכם להוסיף תוספיו

FDNYCarlos

New member
חחחחח יאללללהההה ../images/Emo9.gif

שםםםםם: עדי כינוי: בפורום הכוונה? רואים בכותרת:) גיל: 18 אזור מגורים: ליד ירושלים תמונה: צריך להשיג..:( את מי אני הכי אוהבת במשמרת? איזו שאלההההההה את קרלוסססססס ואת דוק גם וגם את ג'ימי אני בעונה החמישית- פרק 2 צריכה להוריד ישששש לי מה להוסיףףףףף ג'ישששש אנשים אני מתגייסת עוד חודשייייםםםםם!! תחביביםםםם: בילויים טלויזיה מחשב..... ריקוד שירה חחחח סתםםם אין לי מה להוסיף חחחחחח תורכםםם

dottROMEO

New member
עכשיו תורו של הטמבל

שם: רומיאו כינוי: dottROMEO , סיפור ארוך למה, לא משנה גיל: 17 ו.. אזור מגורים: באר-שבע בירת הנגב תמונה אם יש: יש צורפה לפה תחביבים: כדורגל/טניס/ריצות/לשמוע מוזיקה שחורה,איטלקית, וקצת מכל סוג מה או מי אתם הכי אוהבים במשמרת: במשמרת הדמות שאני הכי מעריך זה דוק, למרות שבוסקו תמיד יהיה הכי כלי, ומהבנות ללא ספק אלכס. מה מצבכם מבחינת העונות והפרקים: מחר אני יסיים לראות את כל העונה הרביעית + הפרק הראשון של העונה החמישית ואם יש לכם להוסיף תוסיפו : אמממ מה להוסיף? מי שלא ראה את העונה הרביעית לא יודע מה זה משמרת שלישית!

QsomeoneQ

New member
אני../images/Emo35.gif

אני עדיין לא שיניתי
תציעו רעיונות
ואני אעשה אחרי שרועי יעשה

wwICEww

New member
מה אחרי שאני יעשה?

יעשה מה? רומיאו, אם היית בחורה הייתי עושה לך טובה

dottROMEO

New member
../images/Emo9.gif

תודה רועי זה מחמאה כשאתה אומר את זה סתם סתם, יאללה מה רק אני שמתי תמונה?? אתה יודע איזה חאווה מסובכת עשיתי להביא מצלמה??? עכשיו כל אחד בתורו יאללה וופה וופה חד שתיים. ונראה לי מה שרעות התכוונה שתעשה אחרייך שזדהה בשאלות שאתה התחלת, קפישת?

wwICEww

New member
אוקי...

אגב רומיאו אל תצפה מאנשים פה לתמונות, הם יבשים ופחדנים, היחידים ששמו זה אני אתה ורעות... שם: רועי כינוי: ICE אבל זה בתהליכי שינוי גם כן איזור מגורים: מודיעין תמונה? יש 3... אז שמתי לכם תמונה שברקע אהובתי היקרה תחביבים? ההתנדבות בשירותי החילוץ וההצלה.... את מי הכי אוהבים? בוסקו, טיי, קים... ומצד מסוים גם את אלכס עונה 5 פרק 2

wwICEww

New member
אגב, הכובע מלמעלה

זה היה כובע שנקנה ברגע של שטות ושתיית יתר במצפה התת ימי

wwICEww

New member
ואחרונה....

יש עוד אבל שאנשים אחרים יתחילו אולי נמשיך

wwICEww

New member
מה קרה? נבהלתם?

אני לא נראה עד כדי כך נורא מה נבהלתם? יאללה תמשיכו את השרשור

QsomeoneQ

New member
לא... לא נבהלנו ../images/Emo9.gif

מחר אנחנו לוקחים מצלמה דיגיטלית לבצפר... כי אין לנו תמונות על המחשב...

miss boscorelli

New member
אני....

כינוי: miss boscorelli (שיניתי רק לפני כמה ימים...) גיל:17 מגורים: נתניה תמונה: בקרוב.. אני צריכה לסרוק.. תחביבים: טלוויזיה (ביקר משמרת שלישית!!!) אינטרנט וגלישת גלים... הכי אוהבת במשמרת: את בוסקו כמובן!!! ואת כל האקשן והומוזיקה המהמממתתת שיש בסדרה.. מה מצבכם מבחינת העונות" מצבי גרוע ביותר ה emule תקוע לי כבר 3 שבועות על הפרק הראשון של העונה הרביעית...

@יעל@

New member
הייי איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה רעיון שלי הניק שלה
מגניייייייייייב

apol

New member
עכשיו תורי...

שם: אופיר כינוי: apol גיל: עוד חודשיים 16 אזור מגורים: נתניה תמונה אם יש- סורי אבל היחידה שהייתה לי היא מפורים אז תסתפקו בה- תחביבים: יש הרבה... מה או מי אתם הכי אוהבים במשמרת: בוסקו ופיית וטיי מה מצבכם מבחינת העונות והפרקים: אני באמצע פרק 421 וזהו....

למעלה