איזה קטע..

צומיש

New member
איזה קטע..

יש מישהו שנראה ממש ממש טוב בעבודה שלי.. עכשיו קלטתי אותו כה בחצי עין.. השאלה אם פנוי או שלא.. מנסה לרחרח וגם............. החברה לא כזו קטנה.. אז הוא לא ממש בסביבתי.. איזה פאדיחות... שאני לא יודעת איך לגרום לו לעשות משהו אם בכלל או לחלופין אין לי מושג מה השם שלו
לא נורא לפחות שי פה אנשים יפים..

צומיש

New member
לא עושה כלום...

סתם רשמתי.. לא עושה כלום מה כבר אסור להסתכל

BlackUnicorn

New member
אם היית רק מסתכלת

לא היית שואלת אם הוא פנוי או לא ולא היית מנסה לרחרח, וגם לא היית אומרת משפט כמו "אני לא יודעת איך לגרום לו"... אחותי, קחי מנוחה... קחי זמן לעצמך!

לדעתי גם נכון../images/Emo45.gif

אל תנסי לקפוץ מקשר לקשר,רק כדי לכפר על הקשר הקודם..קחי מנוחה ותהני מהחיים לפני שתיכנסי שוב למערכת יחסים.. איך אומרים כאן-זה יבוא.

duduamar

New member
מצד שי

יש אנשים שלא באמת מתגברים על הקשר הקודם עד שהם לא נכנסים לאחד חדש... כל אחד ומה שמתאים לו...

אני לא מסכים

לכל היותר, אנשים לא יכולים לדעת האם התגברו על קשר יש, למדו ממנו או יישמו את הלמידה ממנו עד שהם נכנסים לקשר חדש. אבל להתגבר על קשר שנגמר, זה דבר שלדעתי כדאי בדר"כ לעשות לבד.

אם הוא עובד אתך

תוכלי לפנות אליו דרך שיחה על נושאים, הקשורים לעבודה. שאלי אותו על מה שהוא עושה בעבודה, וגם כמה הוא נהנה ומצליח, ואולי גם תציעי לו עזרה. אל תסתמכי על זה שהוא נראה טוב, האופי של האדם הוא החשוב ולא המראה. אם הוא נחמד בעיניך, התקרבי אליו.

ChilD SouL

New member
אני חייבת לציין משהו -

אני קוראת הודעות שלך כבר זמן מה ופעם אחת אומרת שאת מתייסרת על האקס, אך ממשיכה הלאה עם מישהו אחר ובסוף גם איתו זה לא הולך. פעם אחרת את שוב מתייסרת בגלל האקס או בחור אחר וממשיכה הלאה לבחור אחר. פעם אחרת את מתייסרת שאת לבד ושוב חוזרת לבחור בעבר. אני לא זוכרת את כל הפעמים, אבל פשוט כל פעם שאת מתייסרת או רע לך את חוזרת לעבר או לא נותנת לעצמך רגע לנשום, להחלים, להבין בעצם מה קורה בחייך ופשוט תוקעת לעצמך עוד ועוד ייסורים. באמת שלא יקרה כלום אם את תהיי כמה זמן לבד, עם עצמך, ללא בחור מהעבר או ללא בחור חדש אלא סתם - את, לבד. לדעתי, לפני שאת ממשיכה הלאה [מה שאת לא עושה, כי לפני יומיים התייסרת על איזה בחור], את צריכה להיות שלמה עם עצמך, לכאוב באמת ולא לנסות להתעלם, להדחיק, להעביר את הכאב הלאה - ככה אפ'עם לא תהיי מאושרת ותמיד תתייסרי. אז נכון, אהבה חדשה משכיחה אהבה ישנה... אבל את אפילו לא נותנת לך הזדמנות להירגע ו'להנות' מהרגע או כפי שגדולים ממני אמרו - להריח את הפרחים. וכדבריי הפאקצות - פשוט תנוחי.

בריט23

New member
מסכימה עם השאר...

לא בריא לקפוץ מקשר לקשר, כשעוד לא ממש התגברת על הקודם. גם לא הוגן (לא כלפייך ולא כלפי הפרטנר הבא שלך), שתצאי איתו רק בשביל לשכוח את ההוא מהעבר, את עלולה לפגוע בו ובדרך גם לפגוע בעצמך.לטובתך- עדיף שתכנסי לקשר חדש רק כשבאמת תרגישי ובלב שלם שהתגברת לגמרי על העבר. רק אז באמת תוכלי לפתוח דף חדש בצורה הבריאה ביותר. בינתיים, קחי לך את הזמן ותרגעי ממה שעבר עלייך. אל תתעסקי בעבר כי ככה לעולם לא תפטרי ממנו. חישבי שהעבר מת ונשכח, ועכשיו את בדרך חדשה ובטוחה יותר. בהצלחה!

עליה להרגיש

לא שנפרדה מהעבר, אלא שמצאה אהבה חדשה. כשאדם נחמד וטוב בעיניה, והיא מחבבת אותו ורוצה להיות אתו, אין סבה שלא תיצור אתו קשר. נכון שלא תעשה כדי לשכוח את העבר.

למעלה