איזה קטע... האתר של מירי פתוח http://www.mirimesika.co.il
P pRimaVeriTaVIV New member 19/6/06 #3 יוווווו זה מדהיםםםםםם ולמי שרוצה ללכת לשלמה המלך ושלמי הסנדלר, כתוב מתי מירי מופיעה
ט טל בדם ובנשמה New member 19/6/06 #9 ../images/Emo119.gifיאאא../images/Emo2.gif ../images/Emo203.gif../images/Emo210.gif איזה מדהים כ"כ מושקע!
../images/Emo119.gifיאאא../images/Emo2.gif ../images/Emo203.gif../images/Emo210.gif איזה מדהים כ"כ מושקע!
א איריס מ New member 19/6/06 #13 ../images/Emo49.gif איזה אתר מדהים ומושקע מגניב לגמרי ברכות לפתיחת האתר הרשמי.
ה הילה 201 New member 20/6/06 #72 פתחתי את האתר מהלימודים... נראה לי ממש נחמד. רק עלתה לי בראש השאלה מה יהיה עם הפורום?
I I מ י ר ב I New member 20/6/06 #73 מה יהיה עם הפורום? איפה תדברי על מירי? אי אפשר לכתוב שם,זה רק אתר להתעדכן...ראי אתר רוני דואני והפוורם שלה... יש לינק שם בסוף לפוורם שלנו וככה הוא ימשיך...
מה יהיה עם הפורום? איפה תדברי על מירי? אי אפשר לכתוב שם,זה רק אתר להתעדכן...ראי אתר רוני דואני והפוורם שלה... יש לינק שם בסוף לפוורם שלנו וככה הוא ימשיך...
ה הילה 201 New member 20/6/06 #77 אני מקווה מאוד כי מאז שהפורום נהיה חלק מחיי אני לא יכולה בלעדיו, או בעצם בלי מירי...
R Rony 05 New member 19/6/06 #14 ואוווו האתר פשוט מדהיםםם!!!!!../images/Emo70.gif התרגשתי כשפתחתי אותו הוא כ"כ יפההה!!! התמונות והכללל!!! ואוו פשוט וואוו! מי אחראי עליו?
ואוווו האתר פשוט מדהיםםם!!!!!../images/Emo70.gif התרגשתי כשפתחתי אותו הוא כ"כ יפההה!!! התמונות והכללל!!! ואוו פשוט וואוו! מי אחראי עליו?
R Rony 05 New member 19/6/06 #15 אני אעשה אותו בתור דף הבית../images/Emo8.gif וראיתי שמות למטה של מי שעיצב...