האבסורד הוא שאת רואה בזה אבסורד
מ מנגינה סגולה New member 6/4/06 #8 האבסורד הוא בתשובה לא בברכה. אחרי רגע קלטתי שהייתי צריכה לענות רק תודה.
נ נץ666 New member 6/4/06 #9 למה זה אבסורד, בגלל שהוא ערבי? אז מה? ענית במסגרת השיח הנימוסי חסר החשיבות של הישראלית. לא נראה לי שהוא נעלב בגלל שהוא ערבי ולא נראה לי שהתנהגת באבסורד.
למה זה אבסורד, בגלל שהוא ערבי? אז מה? ענית במסגרת השיח הנימוסי חסר החשיבות של הישראלית. לא נראה לי שהוא נעלב בגלל שהוא ערבי ולא נראה לי שהתנהגת באבסורד.
ט טופז2 New member 7/4/06 #29 נתקלתי בתופעה הזו ערבים שמעורבים בחיי מסחר עם יהודים מתאימים את עצמם ואת הגינונים שלהם, יש לזה בודאי גם מניעים אינטרסנטיים.
נתקלתי בתופעה הזו ערבים שמעורבים בחיי מסחר עם יהודים מתאימים את עצמם ואת הגינונים שלהם, יש לזה בודאי גם מניעים אינטרסנטיים.
נ נץ666 New member 7/4/06 #32 אמא'ללללללה, מניעים אינטרסנטיים כאילו הם לא מתכוונים שבאמת יהיה לך חג שמח, כי הם ערבים ויש להם מניעים סמויים, כמו להרוויח כסף. בררררררררר
אמא'ללללללה, מניעים אינטרסנטיים כאילו הם לא מתכוונים שבאמת יהיה לך חג שמח, כי הם ערבים ויש להם מניעים סמויים, כמו להרוויח כסף. בררררררררר