איזה קטע...

vered 37

New member
איזה קטע....

לא מפתיע ..חשבתי שאולי האקס יראה אותם קצת בראש השנה... שלחתי לאקס SMS היום _________ "תרצה לקחת את הילדים אחה"צ .... לכמה שעות ?" תשובה שלו... " לא !!! אין מצב " בהזדמנות גם איחלתי לו שנה טובה... איזה קטע רינתי..(לא מפתיע) שהוא אפילו לא איחל בחזרה.... ואת... מקסימה ומתוקה אמיתית ואמא מדהימה !!!

Rinattt

New member
../images/Emo25.gif

יודעת, הוא חושב שישבור אותי, במיוחד היום כשהוא ב"חופשת מחלה" מאורכת. הוא אפילו מציין לי את זה בפנים כשיוצא לנו להפגש, ויוצא המון, הוא גר לידי. רק מה, זה שאני יוצאת ומבלה, זה שהבנות גם מספרות לו על כל מיני טיולים... עוד יותר הורס אותו. בעיה שלו אם לא טוב לו לראות אותי נהנית בחיים, ואם זה מה שגורם לו לעשות לי דווקא. שיאכל מה שבישל... אני לחיים שלי ולבנות שלי משתדלת לדאוג כמה שאפשר!

vered 37

New member
../images/Emo25.gif ככה אני אוהבת אותך !

אלו מילים ! ניסיתי לשנות ולחנך אותו למען הילדים....שיתקרב שירגיש שלא יפספס אותם. הבחירה היא שלו. אני התחלתי את השנה ברגל ימין..לא מופתעת יותר , לא כועסת יותר סולחת סולחת ושוב סולחת לו על מי שהוא. שלחו לי את זה באי מייל....מקווה להפנים וליישם... לא סתם ראש השנה מגיע ומיד אחריו יום כיפור. אנחנו מתחילים שנה חדשה, פותחים פרק חדש במסע החיים שלנו ומקבלים כבר בתחילת הדרך מתנה שתעזור לנו להמשיך את השנה. המתנה היא רמז לכלי ענק שבעזרתו נהפוך את השנה הבאה לטובה יותר ואת החיים שלנו לטובים יותר והאמצעי הוא – סליחה. פשוט לסלוח לעצמנו על הכל , הכל. נקודה. כל הדברים שאנחנו לא מרוצים מהם בעצמנו,כל הדברים שהיינו רוצים אחרת,כל המקומות הפגועים,הרגישים,הכועסים,המאוכזבים,החסרים – למלא אותם בסליחה אמיתית ולתת להם להירפא,להירגע. לתת לעצמנו להיות שלמים.

Rinattt

New member
ממזמן הבנתי ש...

"היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו" זה משפט נכון ואמיתי! עד שסוף סוף החיוך שלי אמיתי, אני נהנית מהחיים, וטוב לי... לא הוא ולא טמבל אחר יהרוס לי את זה! אני מחליטה על החיים שלי, על האושר שלי, ומה שעושה לי רע אני כבר יודעת לרפאות את עצמי. אף אחד לא יכול ומסוגל לעשות לי רע, כל עוד אני לא מאפשרת לו! אז אני לא מאפשרת לאף אחד, נמנעת מבלגנים...
שלמה עם עצמי, עם מה שאני היום, וחושבת ש... אם אני מאושרת, הבנות שלי מאושרות...

vered 37

New member
תגידי

מה אני נראית לך איזו דודה פולנייה שמנשקת עם טונות של רוק ??? הנשיקות שלי מיוחדות ....ביותר.... לא הרגשת ? בעניין ניגובים.... אצלי יש סטוקים של מגבונים לחים לשימושים שונים ומגוונים

יערית

New member
מגבונים זה טוב!

את פולניה?את????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחח

vered 37

New member
../images/Emo25.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רומניה גאה! מנשקת מרגשת חמה וחמימה..... וכשאני מתחממת .... איך אומרים המרוקאים ????

vered 37

New member
רינתיייי ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אוהבת את האסרטיביות שלך... הו YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY כתבת חזק !!!!

Netta79

New member
כלב אחד הלך ... כלב אחר הגיע ../images/Emo6.gif

האקס שלך מעצבן אותי כבר ברמה האישית ... אוף!!! לא מגיע לבנות שלך להתעצב בגללו!!! אי אפשר לעשות שום דבר שיגרום לליבו להתרכך קצת? משהו? את אמא נהדרת , אני בטוחה שאת מקנה להן המון ביטחון כל הכבוד על איגרת הברכה - זה מקסים בעיניי וגם הגור זה רעיון מצויין
לך ו-
לבנות החמודות שלך !

למעלה