אני נוסעת לי במכונית עם אחי ושומעת גלגלצ, פתאום אני שומעת איזה זמר ישראלי עושה ראפ, ואני לא מבינה מי זה פתאום אני קולטת שזבה רמי קלינשטן עם ריטה, שר ראפ איזה מצחיק זה היה, עם ריטה ורמי קורע!! אתם חיבים לשמוע, דוקא מתאים להם inbal
נראה לי היה לכם כבר שיר הנשיקה והם חידשו אותו... רמי עושה ראפ חחחח זה היה ממש מצחיק!!! השיר יצא לא משהו... האמת שדי גרוע אבל שמעתי אותו רק פעמים לא ממש הקשבתי
זה מעשה מגעיל וצבועה של רמי וריטה הם קולטים שיש גל של הצלחה לראפ אז הם תופסים טראמפ כנראה שהמכירות שלהם ככה לא ממש מצליחות זה ממש עלוב הרי ברגע הראשון שהם יכלו הם ישר יעזבו את כל הקטע של הראפ (זה יהיה ענק לראות את ריטה בראסטות) ושלא יגידו שזה מראה שהראפ תופס ואפילו רמי וריטה עושים ראפ כי זה סתם תרגיל שיווקי תהיו טובים גב שבור
אוקי אז ככה: רמי וריטה לא משנה מה הם יעשו הם יצליחו, אין מה להגיד ששניהם זמרים ויוצרים מוכשרים מאוד... בלי קשר לזה שאני אוהבת מוזיקה שחורה ואני תמיד יאהב, אבל אני יודעת מה זה משהו שהוא טוב בלי שהוא יהיה קשור לסצנה... אני בטוחה שכל אחד יוכל להגיד לך את זה... אבל הם לא תפסו טרמפ על שום גל כי הם הצלחה בפני עצמה וכנראה הם ניסו סתם סיגנון חדש בתור שיר חד פעמי ולדעתי בלי קשר השיר גרוע זה די חמוד לראות אומנים מצליחים שמזההים את הגל הבא...