איזה קטע..

inbalit

New member
איזה קטע..

אני נוסעת לי במכונית עם אחי ושומעת גלגלצ, פתאום אני שומעת איזה זמר ישראלי עושה ראפ, ואני לא מבינה מי זה פתאום אני קולטת שזבה רמי קלינשטן עם ריטה, שר ראפ איזה מצחיק זה היה, עם ריטה ורמי קורע!! אתם חיבים לשמוע, דוקא מתאים להם inbal

MC JaNaNa

New member
יורם גאון שר HIT EM UP

FUCK צביקה פיק FUCK דודו פישר FUCK שלמה ארצי יה יה יה

mc buhara

New member
רגע זה היה סתם פריסטייל?...

כאילו המצאתם את זה עכשיו או שזה קטע מההופעה שלכם?

Mc chameleon

New member
הנשיקה

נראה לי היה לכם כבר שיר הנשיקה והם חידשו אותו... רמי עושה ראפ חחחח זה היה ממש מצחיק!!! השיר יצא לא משהו... האמת שדי גרוע אבל שמעתי אותו רק פעמים לא ממש הקשבתי

זה ממש עלוב מה שרמי וריטה עושים

זה מעשה מגעיל וצבועה של רמי וריטה הם קולטים שיש גל של הצלחה לראפ אז הם תופסים טראמפ כנראה שהמכירות שלהם ככה לא ממש מצליחות זה ממש עלוב הרי ברגע הראשון שהם יכלו הם ישר יעזבו את כל הקטע של הראפ (זה יהיה ענק לראות את ריטה בראסטות) ושלא יגידו שזה מראה שהראפ תופס ואפילו רמי וריטה עושים ראפ כי זה סתם תרגיל שיווקי תהיו טובים גב שבור

kodgirl

New member
זה דווקא מעיד על הצלחה

העודבה שהם לוקחים דווקא את זה בשביל קטע שיבוקי מראה על פופלאריות.

Mc chameleon

New member
אז זהו, שלא

אוקי אז ככה: רמי וריטה לא משנה מה הם יעשו הם יצליחו, אין מה להגיד ששניהם זמרים ויוצרים מוכשרים מאוד... בלי קשר לזה שאני אוהבת מוזיקה שחורה ואני תמיד יאהב, אבל אני יודעת מה זה משהו שהוא טוב בלי שהוא יהיה קשור לסצנה... אני בטוחה שכל אחד יוכל להגיד לך את זה... אבל הם לא תפסו טרמפ על שום גל כי הם הצלחה בפני עצמה וכנראה הם ניסו סתם סיגנון חדש בתור שיר חד פעמי ולדעתי בלי קשר השיר גרוע זה די חמוד לראות אומנים מצליחים שמזההים את הגל הבא...

kodgirl

New member
אז זהו שעוד יותר לא.

אחרי 20 שנה שהם עושים בול אותו הדבר ומצליחים אף אחד לא סתם ינסה משהו חדש לא אם הוא מבין עניין.

mc buhara

New member
זה שהיא ראפרית ילך אם זה שהיא פרסית

היא תעשה טריו אם האליאסים

למעלה