איזה קטע

• פותח הנושא RAKA
  • פורסם בתאריך

cut2

New member
זה מסביר את הכל...

ראה הודעתי מלמעלה כמבוטלת.

Rubycon

New member
Just so you know

Rush is one of the ancestors of Prog-metal. And why is it absurd? Both Deep Purple and Rush had their prog era and their commercial era.

RAKA

New member
אתה משווה

את תקופת הפרוג של RUSH לתקופת הפרוג של דיפ פרפל? זה כמו להשוות את הקריירה של הזמר המופלא אורי פיינמן לקריירה של שלום חנוך.

Rubycon

New member
yes, I do.

In my opinion the only couple of progressive records by Deep Purple are relatively better then Rush's prog repertoire. Of course Rush were very good either, but to each his own.

אני חושב שהוא דיבר על השוני שבניהן

ולאו אם להקה זו או אחרת יותר טובה. ואכן, מבחינה סגנונית גם לי קשה למצוא הקבלות בין ראש לדיפרפל (בכל אחת מהתקופות של כל אחת מהלהקות).

מה זה מוכיח? זה לא מוכיח כלום.

זה מוכיח שרוב מי שמצביע בסקר הקליפ השבועי באתר של מושל אוהב את דיפ פרפל יותר מרUש. רק בגלל ששם האתר הוא פרוגרוק לא הופך את זה להוכחה לכלום, מלבד הדבר הזה.

מורנא007

New member
כדי להוכיח את הטענה שלך

אפשר לארגן סקר של דרים ת'יאטיר מול הביטלז. ההרגשה שלי היא שהביטלז לוקחים למרות שהם לא מטאליסטים.

moshel

New member
אני דווקא רואה

שהתחרות היא די צמודה הבדל של קול אחד או שניים כרגע לטובת הסגולים אבל אתמול היה הבדל של קול אחד לטובת RUSH בקשר לשם האתר שלי Progrock השם לאתר ניתן כאשר הפקתי יותר אירועי פרוג מאשר רוק קלאסי למרות שאני בנשמתי ואת זה רוב האנשים שמכירים אותי יודעים יותר נוטה לכיון הרוק הקלאסישל שנות ה60 וה70 כאשר הפרוג הוא תת ז'נר של הרוק הקלאסי בכלל אם הייתי יכול הייתי משנה את שם האתר שלי ל progandrock שזה הרבה יותר מתאים אבל כפי שידוע שם דומיין שכבר תפש תאוצה לא מחליפים כל כך מהר אז ככה יש לכם עד מחר בחצות חובבי פרוג יקרים לשנות את התמונה אז כול מי שעדיין לא היצביע מוזמן לעשות זאת כבר מעכשו www.progrock.co.il ועכשו הוספה חשובה בשבוע שהייתה הצבעה רק עם להקות פרוג בלבד היתה הענות עצומה ומספר המשתתפים בהצבעה עלה על 100 מצביעים מספר שיא שעדיין לא נישבר\ תחשבו מה זה אומר דבר שני באתר שלי יש סקר נוסף שמבקש מהגולשים להצביע עבור המרתון הבא שיתקיים בסינמטק תל אביב בשנה הבאה הסקר נמצא תחת המדור אירועים קרובים וזה לא מפתיע אותי כלל מי מוביל בסקר:) שלכם MosheL

מורנא007

New member
מושל

סלח לי שאני לא יכול להגיע להפקות שלך. אני מקווה בביקור מולדת הבא. כל הכבוד על ההשקעה.

trilliane

Well-known member
מנהל
הביטלס תמיד לוקחים ../images/Emo99.gif

תנו לי ביטלס, אני לוקחת!

zappa the king

New member
עוד דעה לוויכוח המתנהל פה

ראשית כל רוב הלהקות שהשפיעו על המוסיקה בעולם הן אנגליות-כך שאין כל רע בלהיות אנגלופוב. שנית כל בתור חובב פרוג אני אומר שדיפ-פרפל השפיע על עולם המוסיקה הרבה יותר rush - דיפ-פרפל השפיעו גם על להקות פרוג גם על להקות רוק וגם על להקות מטאל. שלישית כל אם בפורום הנ"ל כל הזמן טוענים שמוסיקת פרוג יש בה שורשים ואלמנטים קלאסיים אזי דיפ-פרפל נמנים גם על הקטגוריה הזו מכוון שלידיעתכם דיפ-פרפל מעבר למטאל עשו המון קטעים רוקיים עם אלמנטים קלאסיים-קטעים ארוכים ( שבאו בעיקר מכיוונו של הקלידן ג'ון לורד שעד היום כותב ומתמסר למוסיקה קלאסית). ולבסוף רבותיי - לידיעתכם - דיפ-פרפל היא תחנה חשובה בדרך לשמיעת פרוג-רוק עשרות אלפי שומעי פרוג-רוק התחילו מלד זפלין,דיפ-פרפל ודומיהם.

למעלה