איזה קטע!!!

fluppster

New member
איזה קטע!!!

הידעתם שפורום זה קיים מאז 1.9.2000? הוא ממש ותיק! אבל אז קצב כתיבת ההודעות היה בערך דף בשלושה ימים..... לכו לארכיון וחפשו את הדף הראשון, זה ממש משעשע! ואגב, אני פה מה-10.7. ולא כתבתי שום הודעה על כך שאני חדשה, אלא פשוט התחלתי להשתתף בדיונים. חן

fluppster

New member
תרד לתחתית העמוד,

יש שם מספרי עמודים, נכון? אז תרד הכי למטה לאיפה שכתוב ארכיון, ותלחץ על זה. חן

S.tal

New member
לא לא לא!!!

זה לא הדף הראשון! היו הרבה לפניו! הדפים פשוט נמחקו או משהו כזה..., הפורום הרבה יותר ותיק!

^gilad^

New member
וממתי את פה???

לא שיש לי תענות כי אני ממש חדש אבל מאיפה לך יש מושג?? ממתי את פה??? *סליחה מראש אם את/ה בן*

S.tal

New member
מלפני הרבה זמן...!

מלפני הרבה זמן! (מלפני הדף שאתם חושבים שהוא ראשון...!) ובהתחלה גם הופעתי בשמות שונים... ואני לא בן....... טל, t@l

S.tal

New member
אין לי מושג איך...

אין לי מושג איך הוא נמחק..., אני פשוט יודעת שהיו עוד דפים לפני זה...

LuNaTiC

New member
ah! my goddess!!

כמה פעמים אני צריכה להסביר לכם.... כשאתם לוחצים על ארכיון, אתם מגיעים לדף כלשהו.. מלפני חודש בערך... ואז!! תלכו למטה.. ותסתכלו במספרים של הדפים... ותבינו..... פפפפ ותגיעו לדף הראשון והכל...

S.tal

New member
לא.........!

לא! אי אפשר להגיע לדף הראשון! גם אני ניסיתי ללכת לארכיון ושם לדף 1, וזה היה יחסית לא מזמן! זה לא היום הראשון......., הארכיון לא מתחיל מההתחלה... טל, t@l

S.tal

New member
זה ביחס

ליום הראשון שבו הקימו את הפורום..., לא שאני יודעת בדיוק מתי זה היה......

Hermione

New member
לא נכון! זה התחיל לפני!

אמרתי לכן כבר... כשהפורום היה עדין לבן כזה, וכל הודעה היתה נפתחת בדף נפרד (לונג לונג לונג לונג טיים אגו), כל פעם שהגיעו למכסה כלשהי של דפים, היה נמחק דף. ונמחקו ה-מ-ו-ן דפים לפני שהתחילו את כל הענין הזה של הארכיון...

o.h

New member
כן!

בגלל זה אני אוהבת את הפורום הזה, בשאר הפורומים בעולם ההודעה נפתחת בדף חדש וזה הדבר הכי מעצבן בעולם או<פ>יר

S.tal

New member
נכון...!

זה דבר כ"כ טוב! אני כ"כ שונאת את הפורומים עם ההודעות שנפתחות בדף חדש..., אני משתגעת עד שהכל עולה....!!!

למעלה