איזה קטע

איזה קטע

טוב. גם אני מכור למשחק החיים *משפיל מבט* היה קטע שמה.. יש שם ילדה שגילת שהיא לסבית אז היא מספרת לאח שלה- שירן:"תעזור לי להוציא את רותם מהראש!" ארז(אח שלה): "למה? אהבה זה דבר טוב" שירן: "אבל עם בת?" ארז: "זה לא משנה במי מאוהבים, אשה באשה, גבר בגבר,חגול בחגול,זו החברה שמפילה אותנו" זה ממש הפתיע אותי.. התוכנית הרדודה הזאת.. פתאום דפקו שם איזה מוסר השכל, והיה בפרק הזה עוד איזה משהו, הם השתגעו לגמריי.

לירונדה

New member
כן!! ראיתי את זה!

זה היה קטע שפשוט היה בא לי לחבק אותו! בזמן האחרון אני נתקלת בכאלה דברים בטלוויזיה וכ"כ עולה לי חיוך על הפנים לעומת תקופה שנתקלתי רק בדברים שליליים גם יש את התוכנית "הפיג'מות" בערוץ הילדים והיום הייתה שם דמות של הומו אחד שדיבר על הבעל המעצב שלו, כמה סטיגמתי, הא? חחח....

חחחחחח!

כן, זה ממש ממש שיפר לי ת'מצברוח!!! רק זה מצחיק שהם נמנעים להגיד לסבית/הומו, אני ראיתי פעם אחת שאמרו הומו, חוציזה הם אומרים גיי כל הזמן "רם הוא גיי" הם לא יגידו הומו, עדיין לא הבנתי למה.. אבל חפיף..

לירונדה

New member
לגמרי!

הם לא אמרו על רם שהוא הומו, הם כל הזמן אמרו גיי, כאילו הם מאגניבים או משהו כזה....חחחחח.... אבל בהחלט יש המון מסרים חיוביים בטלנובלה הזאת, לא סתם התמכרתי אליה, אחרי שהייתי בין היחידים שלא התמכרו לשאר הדברים הקודמים דווקא בזאת יש משהו... אולי זה בגלל שלי ולשחקנית הראשית יש את אותו שם? חחחח.....

א ב ד ו ן

New member
כן גם אני ראיתי את זה!! פשוט

התלהבתי!! זה היה קטע מדהים!! הייתי בהלם!! ואני רואה את משחק החיים מההתחלה.. לא יודעת - התמכרתי... וכל בפרקים - לא היו מפתיעים במיוחד - מבחינת מה שאמרת.. ופתאום ארז הפציץ במשפט הזה! הוא העלה לי חיוך על הפנים....

מול השמש הזוהרת, העולה מן ההרים

תחת ענני עופרת, ברגעים של יאוש העצובים- החיים! אל תשאלו אותי למה אני מכיר את המילים של שיר הפתיחה... אני אוהב לראות פה ושם כמה דקות מהסדרה (בעיקר במרתון של ימי שישי) כי זה מצחיק אותי בטירוף
אגב, ניר לוי (קובי) גר בשכונה שלי... כנראה שעבר לכאן ממש לאחרונה, כי בפרק זמן קצר מאוד ראיתי אותו פעמיים. זה רק אני, הוא שתמיד הוא מסתובב עם פרצוף "דויייי" כזה?
לגבי מוסר השכל... כל טלנובלה שכיבדה את עצמה דחפה פה ושם מוסרי השכל שנונים שכאלה. אגב, ממתי התחילו לעסוק שם במיניות? לא שמעתי עד עכשיו על טלנובלה שהעמידה את נושא ההעדפה המינית במקום כ"כ מרכזי...

resputin

New member
תגיד, מה נסגר עם השכונה שלך?

ניר לוי, אורלי ווינרמן... מה עוד?

יש עוד כמה... ../images/Emo132.gif

יש כמה כדורגלנים... עד לא מזמן אחד מהם גר בבניין שלי. שכונה טובה
אבל עזוב את הסלבריטיז, המקומיים שווים הרבה יותר

../images/Emo8.gif

בכיף! אפשר לעשות מפגש פורום ב (נא לקרוא במבטא צפוני)"קפה ויולה" שמתחת לבית שלי... מבטיח שגם הסלבריטיז כלולים במחיר

o O Y O o

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo26.gif

אני יודע איפה משפחת קפולסקי גרה
זה יותר שווה.. נכון?

Kryptonite

New member
חחחח... נכון,../images/Emo168.gif

דווקא משחק החיים היא לא טלנובלה כזו גרועה, יש בה המון מסרים טובים, על חברויות, איך להתמודד עם דברים וכו'. זו טלנובלה חביבה, חבל ששיר הפתיחה שלה מעצבן.

מה שומעות אוזניי?!

דבר ראשון. טלנובלה זה חרא, לא משנה כמה טוב ינסו לעשות אותה, זה עלבון. דבר שני, המסר העיקרי שלה זה "אם אתם בדיכאון תישתו אלכוהול" אז הם אמרו משפט חכם שהעלה לנו חיוך על הפרצוף.. לא ביג דיל, סתם תוכנית מסריחה

Kryptonite

New member
זה מצחיק, זה חביב,../images/Emo168.gif

ןיש בזה מעט שנינות (הכל יחסית לז'אנר, כמובן - משפט מאוד חשוב) ואם זה כל כך חרא - למה אתה רואה את זה?

למעלה