איזה קטע

איזה קטע

רפרפתי לי ככה באתר האיגוד ונכנסתי לליגה. הדף היה פתוח על ניקוד המועדונים והפלא ופלא, גילית שהבאתי למועדון מודיעים 12 נקודות, משום מה אני רשום במועדון הזה (כנראה שחייבים להרשם למועדון ומודיעים היה הכי קרוב). אז ככה התנצלות למועדון מודיעים על זה שאני לא בא לשום פגישה (בכל זאת 20 דקות נסיעה ויש לי 5 אימונים של אומנויות לחימה ועוד כמה פעמים לנסוע על אופנים בשבוע... אה ושאלה נוספת, איך זה שעל גבעת חיים הבאתי 7 נקודות וסיימתי שני ועל חרובית והזורע, שבשניהם סיימתי ראשון, לא הבאתי ולו חצי נקודה?

היי יואב

לגבי אי הבהירות בנושא הניקוד שהבאת למועדון יש לי הסבר פשוט: הסתכלת בשורה של אבא שלך...... כשישנם פחות מ 5 משתתפים בקטגוריה, רק הראשון זוכה להביא ניקוד למועדון, לכן, בתחרויות שלא היית ראשון לא הבאת ניקוד. לגבי הקשר עם המועדון: לרוב, אם לא בקשת אחרת, אתה מצורף אוטומטית למועדון הקרוב גאוגרפית. חבל שאתה לא בקשר עם המועדון כי יכולת להרויח הרבה בנושא הניווט הרגלי (אימונים, הסעות, תחרויות חינם וכו').

כן אבל...

בגבעת חיים היינו ארבעה והבאתי נקודות שהייתי מקום שני לעומת זאת בחרובית והזורע לקחתי מקום ראשון ולא הבאתי נקודות....

למעלה