איזה קטע

איזה קטע

אני באילת עכשיו ובצוות בידור שרו איזה שיר במרוקאית וניסיתי להיזכר מאיפה אני מכירה את השיר הזה `אהלן מינין קוץ` חחח

veredmp

New member
כשאת רושמת את זה ככה, זה נראה

יותר רוסי מאשר מרוקאי

סתיוי15

New member
קרן אכן משכנזת אותו..

כשהדודות שלי שרו אותו זה לא הי'ה נשמע ככה

veredmp

New member
היום ההשקה של עפר, וקרן תבוא לפרגן

הערב בשעה 19:00 בטאוור רקורדס בקניון עזריאלי עפר בשן משיק את הדיסק החדש שלו, ישיר משיריו ויארח את מירי מסיקה בדואט המקסים "האור יזרח גם בנפרד". יבואו לתמוך:קרן פלס, אריק ברמן, בן ארצי, אוהד חיטמן, מאיה בוסקילה בואו בהמוניכם

תמונה שצילמתי היום את קרן../images/Emo13.gif

בהשקה בטאור של עפר בשן זה היה מצחיק לראות את קרן מצלמת במצלמה את עפר מתראיין עשתה לו פאפארצי
היא נראתה מעולה היום שאין לתאר בתמונה היא מסתכלת על המצלמה על התמונה שצילמה

I מ י ר ב I

New member
מינין? ורד,קרן שרה לך שיר../images/Emo6.gif

האמת אף פעם לא הבנתי מה קרן שרה שם,לדעתי היא ממציאה מילים,לא? לדעתי השיר הולך ככה-אהלן מן אלקודס...או שגם אני המצאתי...

היא לא ממציאה מילים

זה שיר של ברכות במרוקאית לאורחים שבאים לחגיגה בעל השמחה מודה להם שהגיעו להשתתף בשמחתם מוזכרת בו המילה כלה אז אני מניחה שמדובר בחינה או חתונה המארח קורא לאורחים לבוא ולרקוד המעט שאני יודעת: אהלן וסהלן אהלן ביקום (שלום וברוכים הבאים) פרחתו אלבי נפרח ביכום (שימחתם את ליבי ,אשמח איתכם) סיתחו יחבבי מחלה ליום (ריקדו יקרים שלי, היום מה יפה היום) פזמון: אהלן............... האד אלילה ,שחל מיזיינה ,סיתחו פיה... תערדו עליה (כמה יפה הלילה הזה ,ריקדו בו כי הוזמנתם אליו) מברכה מיסעודה.... (מזל וברכה) לא זוכרת כרגע את ההמשך.............סורי יקירתי

I מ י ר ב I

New member
אני יודעת שיש שיר כזה

אבל חשבתי שהיא המציאה מילים... בהופעה הבאה אשים לב יותר.תודה!

למעלה