איזה קטע...

anat113

New member
איזה קטע... ../images/Emo6.gif

אתם מכירים את המורים האלה שפשוט לא יכולים ללמד כיתה בגלל שלא נותנים להם? אז היה לי אחד כזה וזה הקטע שהוא היה!!! הוא פשוט לא הצליח ללמד, הפרענו לו, ובגלל שהוא היה מורה לאנגלית, והוא בא מבריטניה הוא לא ידע מי יודוע מה אנגלית... בקיצור כנראה נמעס לו... הוא התפטר
ועכשיו יש לנו איזו מורה מטורפת שצורחת כל הזמן (לה נותנים לדבר...) ענת

אור ו.

New member
חחחחחחחחח

גפ לנו היה כזה דבר בכיתה ח´... שיעור אחד בבית ספר וישר ממנו באמצע השיערו היא ירדה למנהל והיתפטרה... וגם זה שבא אחריה סבל אמיתנו היו לו אולי 3-4 תלמידים בשיעור... וואי איזה כייף הינו עושים...... אך... השנים הצעירות בבית ספר...
אור

&נועה&

New member
גם לי קרה קטע כזה אבל המורה לא ....

התפטרה. היה לי מורה בכיתה ח שהיא הייתה למורה לספרות וקוראים לה שרה משהו כל פעם הפרענו לה באמצע השיעור ותמיד שהשיעור נגמר היא הייתה יוצאת מהכיתה שלי בדמעות.

mor shani

New member
איזה ילדים טובים, שקטים, מקסימים!

איך לעזאזל אפשר לגרום למורה להתפטר...?! מעריצה את היכולות שלך ענת´וש...

אויש גם אצלנו היה קטע כזה...

בשעור הראשון של ערבית בכתה ז´ (שנה שעברה) אז הייתה לנו מורה וממש הפרענו לה בשעור אז היא לא רצתה ללמד אותנו יותר אז כבר על השיעור השני הייתה לנו מורה חדשה...

ok the king!

New member
חחחחחחחחח! ../images/Emo2.gif

שלא תבינו לא נכון, ענת לא עבריינית! היא לא הפריעה למורה בחיים שלה(חוץ מכמה פעמים נדירות) אז אמממממ.... ענת בלי דאווינים ווקשה זה לא המורה הראשון שהתפטר ורובם התפטרו בגלל הכיתה שלי...(כיתה טיפולית).... תאמינו לי, אני מרחם על המורים שמלמדים אותנו. אבל מה... אל תגידי שזה לא כיף לעצבן אותם! ובמיוחד לרדת עליהם(בסתר ובפנים). וד"א המורה שהתפטר היה גם די הומו אז זה לא היה קשה לגרום לו לעזוב... לקח בסך הכל חודש... תהנו! אורן

anat113

New member
תודה, על המחמאה... ../images/Emo13.gif

אבל חשבתי שאתה לא מתכתב בפורומים. מה קרה?

fbop

New member
קלינסקי?

מה לעזאזל אתה עושה פה? לא מספיק אלפ"שניקים מזהמים פה ת´מקום?

ok the king!

New member
אני?

מה לעשות?.... זה או זה או שיעורי בית.... או קסנימוס(משחק דפוק באינטרנט) האמת, סתם רציתי לראות מה החסרי חיים עושים מידי יום... היי ענת תני חיבוק!

למעלה