איזה קטע

kung fu

New member
איזה קטע ../images/Emo6.gif

החלפתי טלפון, ושמתי צללול ממש מדהים של ציפורים עם מנגינה
שני דברים שקרו מאז: 1. ממש יותר כיף לי לענות לשיחות!!! 2. בגלל הצללול, עכשיו כשאני הולכת בעיר, אני כל הזמן שומעת ציפורים! עד אז לא שמתי לב לצלילים שהן עושות. מאז כל צוויץ אני שומעת!!! וכל פעם אני קולטת שזה לא הטלפון שלי מצלצל, אחרי שאני שומעת שאין את המנגינה שיש אחרי הצוויצים
ממש כיף לי ללכת בעיר ככה, ולשמוע את הציפורים מצייצות

natalynataly

New member
צלצול הנייד, כבר לא רק טכני!

מאיפה יש לך מנגינה מדהימה שכזאת??? נשמע כזה כיף... אני הורדתי מנגינה של שיר שעושה לי טוב. שהמילים גורמות לי למשהו חיובי. "יום אחד אולי אשא כנפיים" של מרגלית צנעני. זה ממלא אותי תקווה כזה. שיום אחד אצליח בכל מה שאני מנסה. אחלים. אתרומם אל על....

kung fu

New member
זה אפילו לא מנגינה שהורדתי

מהאינטרנט. זאת מנגינה מובנית בסלולרי... באמת כיף!

יעל :-)

New member
../images/Emo6.gif

קפצתי לבקר
משעשע לשמוע על הצוויצים שלך :) אני גם שידרגתי לא מזמן, אחרי שנים עם פלאפון ישן נושן. עכשיו שמתי לי מנגינה נחמדה עם קצת קצב. וכל פעם שמישהו מתקשר, אני מתלהבת מהמנגינה, מתחילה לרקוד ולא רוצה לענות בכלל לטלפון
ו..זהו

kung fu

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif כיף לשמוע גם!!

sunshine2004

New member
אוי הצילצולים...הצילצולים...../images/Emo9.gif

בתור אחת שמאוד "מחוברת" לפלאפון שלה... הצילצול המובנה של הציפורים...הוא השעון המעורר שלי בבוקר.. התלבטתי אם לבחור את הגלים או את הציפורים, בסוף בחרתי ציפורים
חוץ מזה יש לי גם צלצול שנקרא "לתקווה והשראה"...ו"להתחיל את היום".. ןמצד שני יש לי גם את צילצולים מהסדרה 24 (אם מישהו רואה...) אני בחורה מגוונת...גם בצילצולים
לילה קסום לכם

איזה כיף ציוץ ציפורים ../images/Emo24.gif

אני מאוד אוהבת להקשיב לציוץ הציפורים - אני מאוד אוהבת ציפורים - רק בתנאי והן לא לידי פיזית
LOL

למעלה