איזה קטע עכשיו

שםאנילא

New member
לא הבנתי את מה שכתבת אולם תכולי למצוא בגוגל

את התשובה זה פשוט מופיע באביזרים שונים ולא אמרתי שהייתי בראיון עבודה אני יכול גם לראיין אנשים אולי בעבודה? זה שאלות לוגיקה כדי לראות מול מי אני עומד הבעייה שזה כבר נפוץ בכל האינטרנט

קליט

New member
אז זהו, את לא אומרת לו ; אל תתקשר

כי עדיף שהוא יתקשר, כדי שתקבלי תמונת מצב אמיתית יותר לגבי החברים שלו שהוא מציע . #את יכולה לבקש ממנו שיתקשר בשעות מסוימות שנוח לך יותר . #את יכולה לדבר איתו מה`רמקול` אם זה נוח לך יותר . ##וראשית, אולי בכל זאת יש סיכוי לשלוח מישהוא שיחדש את הקשר עם השדכן הלזה ? . . . #אם תדעי שההצעה הזאת ירדה באופן סופי אז זה יקל עלייך . #החיים הם לא תמיד קלים . בהצלחה !

הנה קחי,

צומי..הרבה הרבה צומי. ועכשיו אני נותנת לך גם המלצה חמה,תחזרי לפוסטים הבאמת מעניינים שלך-"משעמם לי".ואגב הרבה זמן לא פרשת-וחזרת-ופרשת-וחזרת,קרה משהו?!.

ארטיימר

New member
טנקס מתוקה..

גם את... קחי גם את המון המון צומי.. וגם אני מחזירה לך את שלך .. מה עוד יש לך לומר ממ...סתמוש.. ?

תודה/tapuzforum/images/Emo13.gif.

תגידי,זו אני או את שמידי יומיים פותחת כאן מספר פוסטים מ-ש-ע-מ-י-ם עד מביכים?!את לא צריכה להתבייש ברצון שלך לתשומת לב.רק הדרך,אוי הדרך העקומה והילדותית שבה את משתמשת כדי להשיג את זה,זה מה-זה פאתט.תשתדרגי ילדה.עם האדיוטות כאן זה עובד.במקומות אחרים,הכי לא.

קליט

New member
ילדה ??? . . . ארטיימר ??? . . .

`ארטיימר` היא בין הבנות הכי פקחיות ושנונות כאן ! . היא ביקשה לשמוע מה החבר`ה אומרים על נושא מסוים, או שהיא הרגישה צורך לספר לנו קטע מענין . . וזה גם בסדר .

שםאנילא

New member
לא משנה...אם לא הבנת אז עדיף כך...מי

שצריך להבין יבין... לצערי

שםאנילא

New member
תשובתי לא היתה מכוונת אליך אלא בהתיחס למה

שאמרו ומה שאתה אמרת פשוט לא מתאים לפרט לנחלת הכלל מה שאמרתי שם

שםאנילא

New member
אני לא מתכוין ח"ו לפגוע באף אחד אלא אולי

לפעמים האמת כואבת ואנשים נפגעים ממנה כי הם לוקחים את זה אישית תודה

שרוליקק

New member
ירושלמית

בדרך כלל אני מאד אוהב את התגובות שלך. הציניות, הקטילות, ושאר ירקות זה מאד נחמד בעיניי. הרבה פעמים זה שעשע אותי, ואפי צחקתי מזה. אבל את חייבת להבין, שזה כמו תבלין, הכל במידה וטוב טעם. ברגע שאת לוקחת מישהי כ"פרויקט", ואת ממשיכה עם זה במגמתיות זה משאיר טעם לפגם. אם נדבר בצורה כללית, הרי שככל אחד מאיתנו, ללא קשר לגיל או השכלה, רוצה וצריך תשומת לב. אני מנסה להבין איך העובדה הצורך החיוני הזה מפריע לך. ואני לא מצליח להבין. אשמח אם תאירי את עיניי.

אוי שרוליק..

חבל שאתה לא קורא את כ-ל דבריי. כתבתי לה שאין לי שום בעיה עם הצורך האובססבי שלה בתשומת לב. רק מה,שהדרך שלה היא כ"כ פתטית וילדותית, וכדאי לה לקחת לתשומת ליבה איך היא משתקפת מ'בחוץ'. ואגב,היא האדם האחרון כאן שהייתי לוקחת כפרויקט. אנשים משעממים ולא מודעים לעצמם-זה טרן אוף רציני בשבילי.

למעלה