איזה קטע עכשיו
נפגשתי עם בחור חכם ומוכשר בטירוף.. ובכלל מכל הבחינות בחור לענין ולגמרי בטעם שלי.. הכל זרם כמו שצריך.. או שלא בדיוק.. כי היה לנו מוקש קטן.. די גדול למען האמת.. וחתכנו.. ואל תבואו אלי בטענות זה לא משהו שכל כך תלוי בי.. הבחור הזה התקשר אלי לא מזמן עם הצעה שהוא חשב עליה בשבילי .. ושוב.. השיחה זרמה והיה ממש נחמד.. לא רציתי שההצעה תגמר..
ואז כשהיא נגמרה.. אמרתי לו שאני תפוסה. כי מה הוא מתקשר אלי בכלל... בכלל הייתי מעדיפה אותו ולא את החבר שלו.. אז עכשיו אחרי שהחלטתי שלא לענין סתם לדחות בלי סיבה, וחוצמיזה שההצעה די טובה, בחור מוכשר לא פחות, ונשמע מאד מוצלח, וגם נראה באמת טוב ועדיין.. אז שמעתי את הפרטים.. ושוב .. השיחה זרמה.. ושוב הוא סיפר על עצמו.. ואני ניסיתי להמנע כמה שיכלתי אוף זה מחרפן! למה הוא מתקשר בכלל?? למה שלא יציע דרך אחרים.. ואם הוא מתקשר.. מה הוא מציע חברים שלו? מבאס.. לא? באמת זה אחד הנדירים שאני אומרת.. למרות הפערים שיש .. הייתי מוכנה לבדוק.. אבל זה לא תלוי בי
בינתיים סתם זה מחרפן אותי כל פעם שהוא יוצר קשר כדי להציע לפחות שהחבר הזה שלו יהיה שווה.. זהו. אני לא עונה לו יותר. סתאם. אני לא מסוגלת.. סתם מחורפנת פה.. אפשר לחשוב! כולה בחור.. מה יש לי.................. ואני לא רוצה להחזיר לו תשובה בקשר לחבר שלו. זה ניגוד אינטרסים. שאני בכלל מעדיפה את השדכן איך גורמים לו לא להיות השדכן שלי? אבל שימשיך להציע בלי שאדע ?
נפגשתי עם בחור חכם ומוכשר בטירוף.. ובכלל מכל הבחינות בחור לענין ולגמרי בטעם שלי.. הכל זרם כמו שצריך.. או שלא בדיוק.. כי היה לנו מוקש קטן.. די גדול למען האמת.. וחתכנו.. ואל תבואו אלי בטענות זה לא משהו שכל כך תלוי בי.. הבחור הזה התקשר אלי לא מזמן עם הצעה שהוא חשב עליה בשבילי .. ושוב.. השיחה זרמה והיה ממש נחמד.. לא רציתי שההצעה תגמר..