איזה קטע עכשיו

ארטיימר

New member
איזה קטע עכשיו

נפגשתי עם בחור חכם ומוכשר בטירוף.. ובכלל מכל הבחינות בחור לענין ולגמרי בטעם שלי.. הכל זרם כמו שצריך.. או שלא בדיוק.. כי היה לנו מוקש קטן.. די גדול למען האמת.. וחתכנו.. ואל תבואו אלי בטענות זה לא משהו שכל כך תלוי בי.. הבחור הזה התקשר אלי לא מזמן עם הצעה שהוא חשב עליה בשבילי .. ושוב.. השיחה זרמה והיה ממש נחמד.. לא רציתי שההצעה תגמר..
ואז כשהיא נגמרה.. אמרתי לו שאני תפוסה. כי מה הוא מתקשר אלי בכלל... בכלל הייתי מעדיפה אותו ולא את החבר שלו.. אז עכשיו אחרי שהחלטתי שלא לענין סתם לדחות בלי סיבה, וחוצמיזה שההצעה די טובה, בחור מוכשר לא פחות, ונשמע מאד מוצלח, וגם נראה באמת טוב ועדיין.. אז שמעתי את הפרטים.. ושוב .. השיחה זרמה.. ושוב הוא סיפר על עצמו.. ואני ניסיתי להמנע כמה שיכלתי אוף זה מחרפן! למה הוא מתקשר בכלל?? למה שלא יציע דרך אחרים.. ואם הוא מתקשר.. מה הוא מציע חברים שלו? מבאס.. לא? באמת זה אחד הנדירים שאני אומרת.. למרות הפערים שיש .. הייתי מוכנה לבדוק.. אבל זה לא תלוי בי
בינתיים סתם זה מחרפן אותי כל פעם שהוא יוצר קשר כדי להציע לפחות שהחבר הזה שלו יהיה שווה.. זהו. אני לא עונה לו יותר. סתאם. אני לא מסוגלת.. סתם מחורפנת פה.. אפשר לחשוב! כולה בחור.. מה יש לי.................. ואני לא רוצה להחזיר לו תשובה בקשר לחבר שלו. זה ניגוד אינטרסים. שאני בכלל מעדיפה את השדכן איך גורמים לו לא להיות השדכן שלי? אבל שימשיך להציע בלי שאדע ?

אוקי, קחי חידה:

12 יהלומים, אחד מזויף, וחשוב! לא יודעים אם המזויף שוקל יותר או פחות, איך ב3 שקילות בלבד נגלה את המזויף?

במילים

אחרות, יש לכם רגשות בניכם, קשה לך להשלים שהוא לא מתאים לך, ושזה ירד על איזה סיבה חיצונית או כל סיבה לא שגרתית. קשה לו לוותר עלייך, לא לשמוע אותך. אז מה יותר טוב מאשר להציע הצעות, גם לדבר איתך, גם לצאת הבחור המתחשב, ממש דיפלומטיה במיטבה. אבל כמו בכל פוליטיקה תמיד יש נפגעים.. אז תעשי טובה לך ולו. אם אין סיכוי ביניכם והנס לא באופק, פשוט תאמרי לו אם כל הכבוד והערכה, אני מעדיפה שלא אתה תציע לי אלא דרך מישהו אחר. ואם לא מתאים לו העניין, הרבה שלוחים למקום... בהצלחה!

ארטיימר

New member
אוכל לדבר בשמי

ולא בשמו. לי קשה עם זה. מה הוא מרגיש עם זה , מה המניעים שלו.. אני לא יכולה לומר בשמו. כי אנחנו לא מדברים על זה. אבל אולי באמת זה מה שצריך לעשות. זה יביך אותי לומר לו את זה.

יביך

או לא, זה בחירה שלך איך לחיות עם זה.. אם לך קשה עם זה, תתמודדי עם זה. עדיף רגע אחד של הסמקה מאשר הרבה רגעים של קושי. וזה לא אמור להביך כשאת עושה את הדבר הנכון מה גם שאני מאמין שבסתר ליבו הוא יודע שזה לא הגון לעשות את מה שהוא עושה.

לא תביני

נחמד לו איתך כידידה. ולא יותר. ברגע שהוא יראה שלך לא נחמד עם זה, קיים סיכוי גדול שיבין מה הוא מפסיד.

ארטיימר

New member
אני לא ידידה!

אין לי שום ענין בזה. הוא מתקשר. הוא מספר. נפגשנו בשידוך. הוא בחר להתקשר. אני לא יוזמת כלום זה לא משנה מה הוא מפסיד. או אני מפסידה. כי יש מוקשים בקשר הזה. אבל כל פעם שיש ממנו טלפון, זה מחזיר אותי לרצון להיות שם אני מרגישה הכי דבילית בעולם לומר לו שבבקשה יעביר את זה למישהו אחר, כי לי זה עושה בלגן. ומצד שני, אם אני כנה, גם נחמד לי לשמוע ממנו בכולופן עכשיו זה החבר שלו. אז שיהיה החבר.

את רואה

שבחרת לענות לו? לבחור שנפגש איתך!!! את מבינה מה את עושה? ואח"כ איך תרצי שיראה אותך, לא כידידה? אלא כמי?

ארטיימר

New member
מה זאת אומרת?

אין לי ידידים. אני בשידוכים! ואני מצדי לא יוזמת כלום הפוך, לא מפתחת בכלל שיחה! אם מישהו מדבר ומספר זה הוא באמת שאני מנסה להיות ענינית למרות שקשה לי ויחד עם זה אני מודה שנחמד לי לשמוע ממנו ולכן אני מתחרפנת כי כאילו לא קורה כלום. ואולי זה מה שקורה ומצד שני, גם אם קורה וגם אם לא, זה כן מחזיר אותי לשם ולכן הכי טוב אם הוא היה מציע את זה דרך מישהו אחר ולא הייתי יודעת שהוא קשור לזה הוא בחור טוב. אני מניחה שהוא מתקשר מסיבות אמיתיות וטובות. ולא בשביל ידידות. כך לפחות אני מעריכה אותו

אז

עכשיו הוא אשם בזה שנחמד לך איתו? ובזה שאת משתפת פעולה ב"הצעות" שלו? למה את לא יכולה לדבר איתו על זה בפתיחות?

את לא אמורה

להסתכל על מעשיו. את צריכה לעשות מה שמוטל עלייך. תראי עניין אמיתי. תזרקי פתיון. אל תבואי ותבכי אחר כך.

ארטיימר

New member
מה לעשות

שהוא כאילו שדכן. אז לא אענה לו? בהתחלה זה באמת היה מתסכל נורא וכמו שכתבתי עניתי לו שאני לא פנויה.. אבל גם זה לא חכם להיות ראש בקיר אם יש לו הצעה טובה.. אז מה אתה מציע לעשות?

למעלה