איזה קטע מעצבן!!!

הדס100

New member
איזה קטע מעצבן!!! ../images/Emo46.gif

אחותי הקטנה התחילה היום מדרשה של 10 חודשים (שאחריה היא מתגייסת) טוב אז הסעתי אותה לירוחם, נכנסנו למדרשה, ואחרי שעתיים כשיצאתי משם ובאתי לנסוע הביתה- ראיתי שמישהו חרט על האוטו (החדש!!! והיפה!!!): כאן לא מנקרים עיניים זה כ"כ מרגיז!!!!!!!!!!!!!!

אורי-

New member
אני כל כך מבין אותך . . .

גם לי שרטו פעם רכב חדש... על כלום.... 2 Zדים וXים ענקיים על שתי הדלתות הימניות. אנשים צרי עין , כאילו הכסף בא על חשבונם. אני לא אכתוב כאן מה אני מאחל להם , כי זה ימחק

2המרפא

New member
איזה באסה...

אם הייתי תופס את הבנאדם שהיה עושה לי כזה דבר הייתי שובר לו כל עצם בגוף.נו זהו סיימת עם המשלחת? איך היה ספרי וחדשי?

הדס100

New member
וואוו... זאת תהיה הודעה ענקית! ../images/Emo13.gif

היה מדהים!!! היה כ"כ כיף ואני מרגישה שעשעינו כ"כ הרבה,שלמדתי המון, ומה שבאמת היה כיף זה שהתייחסו אליי כמדריכה ולא רק כאל חובשת, פעם אחת אפילו הבאתי את כולם למושב שלי לעשות על האש... בין הדברים שעשינו: נטענו עצים בק"קל. אירגנו קייטנה לילדים נפגעי טרור (היה כ"כ עצוב), עזרנו במעון לנשים מוכות. הכנו חבילות לחיילים בודדים, תרמנו חלק משיער ראשנו להכנת פיאות לחולי סרטן, התנדבנו בבית חולים במחלקת ילדים- היה מדהים!!! עכשיו אני בבית נחה קצת עד יום ראשון ואז יש לי טיולון של יום אחד

2המרפא

New member
וואי איזה טיול כבד ../images/Emo7.gif

אבל אני שמח שנהנת אני לעומת זאת טמבל וחוק מרפי פועל כנגדי. הייתי אמור לצאת למשלחת של 4 יום של נוער קנדי ובגלל שחצי שעה לא הייתי בבית ושכחתי את הפלאפון פיספסתי אני מטומטם!!!!!!!!!!!!!

הדס100

New member
אני מכירה כמה מניר טל...

את אייל וישראל כמובן (הייתי שם תקופה), ואממ... אחת בשם מיטל, אחד ממש שמן, ועוד אחד- רוסי, נמוך, נראה לי איגור. מכיר?

2המרפא

New member
אייל וישראל כמובן...

אבל חוץ מסיון אני לא מכיר אף אחד שם רק התחלתי (טוב לא ממש התחלתי) ואני מכיר איגור (זה אני
) אבל אני לא נמוך ולא שמן אני יפה ורזה
אבל כשאני אכיר אני אמסור ד"ש

הדס100

New member
אגב אני מתחילה השלמה ל03- יצא חוק

שמאבטחים חייבים 03 אז אני עושה השלמה של יומיים... בלבול מוח שכזה

חני 21

New member
למה זה בטח יהייה

נחמד לראות טירונים צעירים ולהגיד "הייתי עשיתי סיימתי". האמת לפעמים יוצא לי לשבת בבים ואז עולים לי זכרונות ואני מקבלת גל של געגוע לצבא... בהתחלה חשבתי ללכת לאיזה טיפול
אבל לאחר בירור קל אצל החברות שלי הבנתי שבאיזשהו שלב זה בא לכולם...

2המרפא

New member
כן שמעתי על השטות הזאת

אבל לי אין כל-כך צורך בזה. ודרך אגב טלי ליצנית חבל על הזמן עושה לי אתה צריך אז אמרתי לה שאני הייתי לוחם היא עושה לי לא משנה (זה עדיין היה בשלב של כל הקודם זוכה מי שמארגן לי עבודה קודם)

הדס100

New member
אל תדאג גם בניר טל יגידו לך את זה.

וחוץ מזה, שאני כמישהי שהייתה בשתי החברות אומרת לך שטלי זה הדבר הכי רחוק מליצנית. היא פשוט מצויינת במה שהיא עושה ואם היא לא קיבלה עליך רשיון זה לא ממש תלוי בה... אני ממש מרוצה ממנה וממנו בגדול, אחרי שהייתי בניר טל שעשו ממני צחוק שם- פעם אחת באתי לחתום על נשק אחרי שתיאמו איתי, ובסוף שלחו אותי הביתה (וזה לא הכי קרוב!), פעם שניה באתי למטווח ובסוף הוא התבטל, הקיצר, לא הסתדרנו...

2המרפא

New member
אז זהו שכבר יש לי נשק בנירטל...

וגם טלי קיבלה את ההיתר אבל היא עושה לי שאני צריך לעשות את ההשתלמות הזאת ואני 07 או 08 לא זוכר כבר

הדס100

New member
זה חוק- וזה שניר טל לא ממלאים אותו

דופק אותך כי אם פקח תופס אותך הוא נותן לך קנס. ניר טל לא עושים את זה בגלל שלא משתלם להם כלכלית.

הדס100

New member
אני אסביר לך ../images/Emo22.gif

החוק החדש שיצא הוא ככה: מי שרוצה לעבוד כמאבטח טיולים- חייב להיות רובאי 03. עכשיו חוץ מזה, ובלי קשר לאיזה רובאי הוא, הוא חייב לעבור יום אימון אחד. על חשבון החברה. (אתה משלם וזה מוחזר לך אחרי 50 ימים) כאשר החברה שלך לא מבצעת את זה היא עוברת על החוק הזה בעצמה. מבין? כלומר, אם תופס אותך פקח בלי אישור שעברת את האימון הזה, הוא קונס אותך. יש מבין? אגב יש עבודות בינתיים? איך הולך?

למעלה