מזה דיסקרפט?
ה האינקוויזציה הספרדית New member 18/1/04 #15 לא יודע אם אתה רציני אבל אתה צודק. "אווו יש כוסית בואו לראות." אני לא מבין איך הבנות סובלות בנים. מזה המילה כוסית? מה היא כוס מהלך? בדעתי צריך להחליף את המילה המגעילה הזאת. ומזה זה כוסון? מה הוא כוס מהלך?
לא יודע אם אתה רציני אבל אתה צודק. "אווו יש כוסית בואו לראות." אני לא מבין איך הבנות סובלות בנים. מזה המילה כוסית? מה היא כוס מהלך? בדעתי צריך להחליף את המילה המגעילה הזאת. ומזה זה כוסון? מה הוא כוס מהלך?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 18/1/04 #24 חחחחחחחחחח ענק!!! ../images/Emo6.gif אני בעד ../images/Emo8.gif
פ פינקילושה New member 18/1/04 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
Y YaLdoNet 4 EveR New member 18/1/04 #33 ברור, ארן.. גם יש הוכחות השם "יפה": "בעברית פירושו "נראית טוב"....."
Y YaLdoNet 4 EveR New member 18/1/04 #17 תעשה לי אלף חרציות!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
C CatchMeToo New member 18/1/04 #35 סתום ת'חור כבר יא צבוע! אם מישהי הייתה אומרת לך "חפי יא כוסון!" (ובאמת מתכוונת לזה תאמין לי ת'היית מסמיק כמו נקבה ומודה לאלוהים על המילה הזאת!
סתום ת'חור כבר יא צבוע! אם מישהי הייתה אומרת לך "חפי יא כוסון!" (ובאמת מתכוונת לזה תאמין לי ת'היית מסמיק כמו נקבה ומודה לאלוהים על המילה הזאת!