איזה קטעים!!!!!

speedy123

New member
איזה קטעים!!!!!

מי שראה את הMAKING THE VIDIO של סקייטרבוי אז בטוח שם לב שאבריל אמרה שבהתחלה של הקליפ היה לה כובע על הראש ואז שהיא עלתה כאילו להופיע על האוטו אז הכובע פתאום נעלם לה והיא לא יודעת איפה הוא. בקיצור היום ראיתי את הקליפ(שוב) בטלויזיה ונחשו מה מצאתי??? מצאתי את הכובע שלה!!!!!!!!!!!!! רואים לאיזה שניה שמישהו מה"מעריצים" מראה לה את הכובע כאילו שתיקח אותו (מה הוא לא קולט שהיא מצתלמת עכשיו לקליפ והדבר האחרון שמעניין אותה זה כובע???!) ואחר כך רואים לכמה מאיות השניה שאיזה שהוא "מעריץ " לובש את הכובע! אני פתרתי את התעלומה!! למישהו יש את הטלפון של אבריל כדיי שאני יודיע לה שהכובע שלה חיי ונושם??? ותלחצו על האנימציה!!!

לאנה

New member
חה!

אני ישים לב בפעם הבאה שאני אראה את הקליפ...

speedy123

New member
תודה תודה..

זה מה שקורה כשחורשים על קליפ במשך כל היום בלי הפסקה.......... טוב עכשיו אני יתחיל לחרוש על IM WITH YOU.......-איך אני אוהבת לחפש דברים כאלה! ותלחצו על האנימציה!!!

¥Ro

New member
חחחחחחחחח כנסו כנסו!

אני מצאתי את הקטע אני ניסיתי לצלם אבל לא הצחתי...למי שיש כוח...שיסביר לי ולמי שלא...זה נמצא על השניה ב02:19 אחרי השמנה שרואים בחלון בבניין הגבוה :)

speedy123

New member
אמממ

כן- אז מה- אני צריכ לשמור על האחים שלי אז--- כן משששעמםםםםםםםםם....-ולא בא לי ללמוד למבחן בפיזיקה!!!!הההצצצייילללווו!!! וזה מה שהיתי עושה למורה לפיזיקה אם הייתה לי גיטרה-ותלחצו על האנימציה!!!

moranos

New member
חחחחחחחחח מסכנה.....

אני סיימתי כמעט עם המבחנים ולצערי הרב (!) מקבלים תעודות חודש הבא

OrdinaryDay

New member
האנימציות שלך חביביות ביותר../images/Emo8.gif

ואני לא לומדת פיזיקה איזה כיף לי! אבל יש לי שבוע הבא מבחן בתנ"ך אנגלית 2 במתמטיקה והסטרויה!! ארור יהיה הבית ספר הזה...שישרף!! ישרף!!! נרגעתי..

בעעע פיזיקה

היה לי מבחן היום בזה כולם אמרו שהיה קל והם יקבלו 90 + ורק אני, רגיל כמו במתימטיקה, ירדו לי נקודות על שטויות............. בעעעע זה כזה מעצבן!!!

4667

New member
יה, גם אני לומד פיסיקה

קיבלתי 40 במבחן ואז 51 במבחן החוזר. טוב או לא ?

לאנה

New member
*מיי סולמייט*

אני גרועעעה בפיזיקה..., תשאלו את מיכל *מהנהנת*.

4667

New member
אבל אבל

*מהסס* את בכיתה ח או ט ? לא לא, כי אצלנו לומדים פיסיקה רק מ-ט... וואי, הרגע הבנתי שאני כבר 4 שנים לומד פיסיקה!! אההההה!!!!!!!

האמת, אני טיפשה ../images/Emo80.gif

כי אני, שמאוד אהבתי פיסיקה בחטיבה (כיתה ט´) חשבתי על... להרחיב פיסיקה. אז עכשיו אני במגמה..ץ... וזה קשה, וקיבלתי 55 במבחן הראשון ואולי, אם יהיה לי הרבה מזל אני אקבל 65 במבחן הזה. אבל איזה כיף זה לצאת ממבחן.... לא משנה איך הלך לי, רק הידיעה שזה עבר... שזה נגמר.... וויש, זה היה ממש קשה. אפילו לא סיימתי את השאלה האחרונה!!
אצלינו לומדים בשנה האחרונה של החטיבה, וזה מעניין!! אגב מה אתה לומד בפיסיקה? אם אתה ביא´... אז אולי אנחנו לומדים אותו דבר, כי אצלנו גם י´ וגם יא´ לומדים קינמטיקה

destroy

New member
אני לכל אורך התיכון הייתי על 60

ובבגרות עברתי על 84 (לפני בונוס)

לאנה

New member
אני בט´.

מה שקצת מקשה עלי ועל מיכ להיות תאומות..., אבל אנחנו כן, אז הא.

../images/Emo9.gif

אכן. אבל אני סולחת איזה מזל שאני לא לומדת פיזיקה... אבל אני לומדת ערבית!

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אני אלמד במחצית הבאה (עוד חודש-חודשיים
!) פיסיקה.......
בנתיים אני לומדת גנטיקה. והפלא ופלא - זה מעניין
(*לאנה
*)

למעלה