איזה קטעים עם...

איזה קטעים עם...

אפי איתם הוא נמצא בשכונה שלי השבת והוא מעביר לנו פעולת ערב שבת יהיה טוב (נראה לי)

zebikz

New member
אתה גר בהדר גנים נכון?

לנו יהיה את זבולון אורלב בסעודה שלישית

עזרא הדר גנים די גרועים

כשאפי איתם היה אצלנו היו שני מקרים עם עזרא: אחד שמשהיא שאלה אותו למה לא להצביע למפלגות שלא עברו את אחוז החסימה אז הוא אמר לה איזה סיבה כזאת שבאמת פעם קראתי עליה והיא נכונה והיא אמרה לו "לא זה לא נכון" והוא אמר לה "זה כן נכון תקראי את המאמר הזה והזה ותראי שזה נכון" והיא אמרה "זה לא נכון המורה שלי לאזרחות אמרה לי שלא" ואז כל מי שהיה שם ירד עליה בו זמנית שני זה שמשהו אמר משהו בנושא אחר אז אפי אמר לו "זה כן קרה" אז המשהו הזה אמר לו "זה לא קרה" אז אפי אמר לו "זה כן קרה ואז ההוא אמר לו "זה לא קרה" (קיצר סתם מתווכח) אז אפי לא יודע מה להגיד למשהו כזה אטום אז הוא אמר לו טוב תשמע אני לא יודע מה להגיד לך קיצר משני המקרים האלה אפשר לראות שהעזרא בשכונה שלי די סתומים ואת כל זה הם עשו בסניף שלנו כאילו חשים בבית אלה אפילו שהם חושבים שיש יריבות בין בנ"ע לעזרא בשכונה והם כל הזמן עושים מזה מלחמה די עלוב

חחחחח ../images/Emo66.gif

חברה שלי מעזרא הדר גנים נראה לי.... והשאלה הראשונה די מתאימה לה...

י"א, והיא בכיתה שלי...

אבל אני לא יודעת אם באמת היא שאלה, רק אמרתי שזה מתאים לה...

את לומדת עם משהי מהדר גנים ?

אז מאיפה את גם מפתח תקווה? ואם לא אז מאיפה ומאיפה את מכירה אותה?

חחחח כמה שאלות....

אממ כן אני לומדת עם מישהי מהדר גנים, ולא, אני לא מפתח תקווה, אני מת"א, ואני מכירה אותה מהכיתה שלי...

פוליטיים?

חחח, הגיוני שהוא לא אמר לכם להצביע לאיחוד... הוא הסביר בכלליות על הבחירות?

האמת הוא העביר

גם לנו לא מזמן שיחה בערב ולפי דעתי הייתה שיחה מאוד בנאלית, החידוש היחידי שהתחדש לי זה שהוא חושב את כל זה. וואי הוא כל כך ממלכתי.

את לא ממלכתית?!

אולי את תסכימי לומר לי מה הוא אמר אצלכם?
ומה הפשט ב'הוא כ"כ ממלכתי'? אדם שהולך נגד חוקי התורה כי הוא הולך ע"פ חוק המדינה (למרות שאף היא הולכת נגדו והוא בעצם הולך אחריה), אדם כזה לא נקרא ממלכתי. אני לא חושב שאיתם הוא כזה.

אני כן אבל אצלו זה ממש בא

לידי ביטוי. ומה הוא אמר? לא משו מיוחד שהדרך היחידה להנחיל את הערכים שלנו ולהשפיע בגדול זה ע"י בחירות ולא ע"י זה שנלך לגבעות כמו מה שהיה בעמונה, ועכשיו זה הזמן לפעול כדי שאח"כ לא נבכה על מה שקורה. שזה משאל העם האמיתי וכו'. אני בטוחה ששמעת את הדיעה הזאת עשרות פעמים. ורגע רגע לא הבנתי למה אתה מתכוון פה "אדם שהולך נגד חוקי התורה כי הוא הולך ע"פ חוק המדינה (למרות שאף היא הולכת נגדו והוא בעצם הולך אחריה), אדם כזה לא נקרא ממלכתי. אני לא חושב שאיתם הוא כזה." אפשר הסבר?

למעלה