איזה קטנוע לקנות??

יעל74

New member
איזה קטנוע לקנות??

הי, אני עומדת לקנות בפעם הראשונה בחיי קטנוע...אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני קצת חסרת אונים... איזה לקנות? - אני אמורה לנסוע איתו מחוץ לעיר (ת"א-ראשון) משומש או חדש? נגיד שאין לי בעיות תקציב...האם ירידת הערך של חדש משתלמת.. ובכלל, אם יש לך טיפים נוספים זה יעזור לי תודה רבה

aaronc76

New member
דרושים עוד פרטים

את מוגבלת רשיון? מה הניסיון שלך ברכיבה? רוב הזמן תבלי בבין עירוני או דווקא בעיר? אם אינך מוגבלת תקציב וגם בגלל שזו קנייה ראשונה שלך, אני ממליץ על חדש בכל מקרה. ירידת הערך אינה נוראית בעיני (10% שנה ראשונה?). טיפ: לא לחסוך יותר מידי כסף על ציוד נלווה. קסדה איכותית היא חובה. כדאי מאוד גם ציוד מגן נוסף.

liadka

New member
זה קצת מורכב....

לא ציינת מה מגבלת הרישיון שלך ולכן אני יוצא מהנחה שמדובר בעד 125 סמ"ק תתחילי בזה שתסעי לת"א (דרום) יש שם את מטרו ועופר אבניר. תראי איזה כלי נראה לך, נוח לך לשבת עליו, מתאים לך לתקציב ,יפה בענייך. עכשיו תצאי לנסיעת מבחן על מה שנראה לך ותראי איך את מסתדרת איתו בכביש, סעי גם בכבישים עירוניים וגם בינעירוניים. לגבי כלי חדש או לא- יש כל מיני שיקולים אני למשל לא היה לי זמן לבדוק כלים יד שניה וגם רציתי כלי שישרת אותי לפחות לשנה בלי בעיות וגם היה לי נוח לפרוס לתשלומים ולכן הלכתי על כלי חדש. לגבי נפח- לדעתי אם את עולה על כבישים בין עירוניים מהירים לא כדיי לכנות משהו בנפח קטן מ-125 כי אז הוא נחות ובעייתי מול מהירות הכביש יש עוד ספקים כמו הונדה שעושים כלים סבבה אבל קצת יקרים או יוסאנג שהחל מיולי יגיעו כלים שלהם אבל עוד אין נסיון איתם למרות שהמחיר מאוד אטרקטיבי. בהצלחה

למעלה