איזה קו מגיע מ.....

מצב
הנושא נעול.

Dark Viper

New member
איזה קו מגיע מ.....

איזה קו מגיע מ.....
תחנה מרכזית חדשה לגני התערוכה תודה

אוהד11

New member
אפשר עם קווים 27, 28, 40 ו- 521

תלוי באיזה יום ובאיזה שעה
זה משתנה.
קו 27 עד רכבת האוניברסיטה ומשם חמש דקות ברגל. קו 28 עד המקום, פועל בד"כ כל 45 דקות עד שעה 19. קו 40 עד רחוב בני אפרים ומשם ברגל כעשר דקוץ. קו 521 של אגד לרמת השרון. יש לבדוק לו"ז באתר של אגד.

55מוטי

New member
נכון מאוד, אבל תלוי באיזה יום

קו 27 עד רכבת האוניברסיטה ומשם חמש דקות ברגל. קו 28 עד המקום, פועל בד"כ כל 45 דקות עד שעה 19. קו 40 עד רחוב בני אפרים ומשם ברגל כעשר דקוץ. קו 521 של אגד לרמת השרון. יש לבדוק לו"ז באתר של אגד.
ובאיזו שעה כי כל הקווים האלה שהזכרת לא עובדים בתדירות גבוהה למעט קו 40 שעובד בתדירות יחסית סבירה אך גם הוא כמו הקווים האחרים מסיימים בשעה מוקדמת. לכן שאלתי את ששאלתי.

אוהד11

New member
מוטי, ידידי, מאחר שירדתי לסוף דעתך

ובאיזו שעה כי כל הקווים האלה שהזכרת לא עובדים בתדירות גבוהה למעט קו 40 שעובד בתדירות יחסית סבירה אך גם הוא כמו הקווים האחרים מסיימים בשעה מוקדמת. לכן שאלתי את ששאלתי.
מלכתחילה ציינתי את מירב האפשרויות לפי הכיוון שציין השואל הנכבד. אני מודע ללו"ז.

לא יותר נח עם רכבת...?

מלכתחילה ציינתי את מירב האפשרויות לפי הכיוון שציין השואל הנכבד. אני מודע ללו"ז.
לא יותר נח עם רכבת...?
יש את תחנת ההגנה שנמצאת 5 דקות הליכה (בהגזמה) מהתחנה המרכזית מחיר הנסיעה הוא 5.50 ש"ח במקום 5 באוטבוס אבל זמן הנסיעה הוא כ 12 דקות... כשבאוטובוס זה לוקח הרבה יותר....

55מוטי

New member
משהו שאני לא מבין ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אם אתה צריך לאחר שעה 2000 - קווים
21 ו- 247.
משהו שאני לא מבין

2 דקות לאחר שהבן אדם שאל את השאלה הראשונה שאלתי אותו שאלה כדי לנסות לעזור לו בצורה מדוייקת יותר. האיש לא טרח בכלל להתייחס לשאלה שלי שכל כוונתה היתה לעזור לו באופן הכי מדוייק שאפשר. וכל האנשים הטובים כאן ממשיכים לעזור לאיש בלי שבעצם אתם יודעים את הדבר החשוב לדעתי בשאלה כגון זאת שהוא שאל וזה מועד הנסיעה מכיוון שהזמנים והתדירויות ואפילו מספרי הקווים (למשל 247 במקום 47 / 48 ) משתנים! לכן אם אתה השואל קורא את תגובתי זאת ואפילו שכבר נסעת את הנסיעה המבוקשת קח את הדברים שכתבתי לתשומת לבך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה