איזה קור

דורבר24

New member
איזה קור

הי לכולן,
סתם לשפוך את הלב, קמתי ביום שני מהשבעה (אבא שלי נפטר) לאחר שלושה וחצי חודשים של גסיסה איטית.
במשך החודשים האלה הייתי די והתמודדתי אבל עכשיו עם הקור העז עוד יותר כואב, עשיתי בדיקות דם למדדי הדלקת אבל הן בגבול הנורמה .
האם כולן כואבות כמוני?
לא יכולה לקפל את אצבעות הידיים..., כואב לי הכל וכאילו החימום בכלל לא עוזר...
חזרתי לקחת טרמדקס לאחר מספר חודשים שהצלחתי להתגבר למרות הכאבים, זה לא נורמלי .
והגשתי גם תביעה לביטוח לאומי, אני ממתינה לזימון לוועדה, אעדכן אתכן במה שיתפתח...

תנחומים
. והכיני את עצמך טוב לחורף

קור מחריף את הכאבים לפיברואיות.

תנחומיי...

ממש מצטערת לשמוע על אבא שלך. גם על האבדן, שהוא בטוח לא קל לך, וגם על האופן שבו זה קרה. גסיסה איטית של שלושה חודשים אמנם מספקת הרבה זמן לפרידה, אבל גם הרבה הרבה כאב לב על הדרך.
שולחת הרבה
.
&nbsp
לגבי הקור, באמת צריך לדעת להיערך לקראתו בצורה נכונה. קודם כל, החורף השנה באמת נורא קר (בעיקר הלילות), ולכן הכנסתי אליי לחדר רדיאטור שדולק על חום נמוך במהלך כל הלילה (וביומיים הקפואים שהיו לפני שבוע גם השארתי אותו במהלך היום על חום נמוך). כשאני מתחת לפוך והרדיאטור דולק אני חמימה ומאושרת.
אני גם משתדלת להתקלח במקלחת חמה ושולקת לפני שהולכת לישון (כשבינתיים הפיג'מות מתבשלות על הרדיאטור הנ"ל). החכמה היא לצאת, להתנגב מהר וללבוש את הפיג'מות החמות ומייד אחר כך להיכנס למיטה החמה. שומר על חום בצורה מעולה.
במהלך היום משתדלת ללבוש חם, אפילו אם זה יוצא חם יותר מרוב האנשים סביבי.
קודם כל, גרביונים. אחד הדברים שבעבר היו לי מאוד לא נוחים, משנה שעברה התחלתי להתרגל אליהם ואני מודה לממציאם בכל יום. מהישבן עד לכפות הרגליים חמים ונעים לי (ומקסימום מוסיפים עוד גרביים מחממים בתוך המגפיים).
שנית, גופיות. לא הסוג של שרוולי הספגטי הזכורים מהקיץ, אלא הסוג החם והמחמם, ארוך השרוולים של פעם, כשהיינו קטנים. אין על הבגד הזה בתחום של חימום הטורסו (יעני, בטן-גב) וזרועות.
שלישית, שתיה חמה. כביכול לא קשור, אבל בעצם קשור מאוד. מחמם את הגוף מאוד מאוד (וגם עוזר לשמור על נוזלים שאיכשהו בחורף אנחנו נוטים לשכוח לתחזק).
וכובע פליז חם כשיוצאים החוצה, או צעיף, או גם וגם.
&nbsp
בקיצור - קור הוא בעיה ידועה ומקפיאת איברים (תרתי משמע). חייבים לבוא מוגנים אליו אחרת לא מצליחים לזוז או לתפקד.
&nbsp
מאחלת לך רק בשורות טובות!
כלנית

למעלה