איזה קורס עדיף?

qwerty211

New member
איזה קורס עדיף?

היי, אני מעוניין להרשם בקרוב מאוד לקורס פסיכומטרי כדי לגשת במועד אפריל... במקום מגורי אני יכול להרשם לקידום או להיי-קיו... הבנתי שבכללי היי קיו נחשב טוב יותר מקידום, זה נכון? בכמה בירורים שעשיתי נאמר לי שקורס בקידום אישי עולה בסביבות 6000 שקל (אני יכול לקבל הנחה ולשלם כ-4500), וקורס בהיי-קיו עולה בסביבות 4700 שקל... יכול להיות שהפרש המחירים בין שני הקורסים כל כך משמעותי?? כאמור לאחר ההנחה שאני מקבל ההפרש בין שני הקורסים הוא זניח אז אני יכול להרשם לקורס שנחשב טוב יותר... אז איזה מהקורסים עדיפים? תודה...

lidoraka

New member
קורסי פסיכומטרי

היי קיו מלמדים עם מחשבים, אבל הבחינה היא עם דף ועפרון. בהיי קיו תוכלי למצוא מדריך שזה הקורס הראשון שלו - בקידום יש רק מדריכים ותיקים. בשניהם יש תוכנית אישית, אבל בקידום היא מתעדכנת כל שבועיים. בהיי קיו - אין לי מושג. בכל מקרה, אני ממש נהנתי בקידום - מי היה מאמין שפסיכומטרי יכול להיות סבבה. בהצלחה!

מפלצות

New member
אני יכול הגיד על היי קיו

אני למדתי שם היה מדריך מעולה, שממש נתן מעצמו הכל וככה שם כל המדריכים ואם אתה מפספס שיעור אז דואגים לשבץ אותך בשיעור בכיתה אחרת וכל הזמן המורה מוודא שהבינו את החומר ויושב עם תלמידים פרטנית ויש שיעורי מיקוד שבהם חוזרים על נושאים קודמים. והכי טוב זה המחשב שפשוט כל הזמן יש לך תירגולים מצויינים בלתי נגמרים בנוסף על כל החוברות שיש לכל האחרים, וגם המילים דרך המחשב שזה היה מצויין. חברים שלי עשו בקידום ואמרו שהמדריכים לא היו נחמדים ושהחומרים הועברו בדרך מסורבלת ולא הכי ברורה אבל שוב זה מה שהם אמרו לי וזה לא ממקור ראשון.

KINGAR

New member
ללידור עקיבא

בפורם זה כאשר מדריך פסיכומטרי מגיב -עליו לציין מפורשות כי הוא מדריך פסיכומטרי מטעם מכון כולשהו אני מציע לך לקרוא את התקנון בפינה השמאלית העליונה בעמוד זה. דרך אגב למה כל הזמן מדרכי הפסיכומטרי כל כך מורעלים על המכון שלהם. תמיד המכון שהמדריך מלמד בו הוא הכי טוב שבעולם וכל השאר זבלים.

benda2109

New member
KINGAR, תול קורה מבין עיניך

משום מה ראיתי אותך בפורום הזה גם לפני מחזור אוקטובר. נראה לי מוזר שאדם מגיב בפורום אחרי שהוא כבר סיים את הפסיכומטרי. או בעצם מדריכים עושים כל השנה...

KINGAR

New member
אכן כבר עשיתי את הפסיכומטרי שלי

זה לא אומר שאין לי זכות להגיב

Ice1213

New member
לא יודע

זה קצת מוזר שמדריך פסיכומטרי טועה באיות מילים בסיסיות..מה גם שמקש ה "ט" רחוק מאוד ממקש ה "ת"...

אמר המדריך

שכותב "כנס" במקום "הכנס"..
סתם, תודה..
:)

benda2109

New member
מזל שאני לא מדריך ספיכומטרי

ומה- אתה רוצה שנבדוק שאין בהודעות שלך שגיאות הקלדה? יודע שיש הבדל בין כתיבה לבין הקלדה... מצטער שאני לא ברמה שלך..

gabimaor

New member
תגיד,בתור תלמיד

איך לעזאזל אתה יודע שאין מדריכים חדשים בקידום? בכלל,אם אין שם מדריכים חדשים מאיפה גדלים המדריכים המנוסים,על העץ?

rainbow02

New member
קידום קידום קידום קידום

מסכימה עם הבחורה שמעליי, מי היה מאמין שפסיכומטרי יכול להיות כזה סבבה?! מתה על השיטות המשעשעות של קידום ! פשוט היינו נקרעים מצחוק בכיתה וזה נתקע בראש. אני מניחה אבל שבסופו של דבר הכל תלוי באיך תשקיע ובכמה תשקיע, כי אתה יכול לעשות קורס קידום אישי מצויין אבל לא תקבל את הציון שרצית כי לא השקעת מספיק אולי ותוכל לעשות קורס לא הכי משהו בהיי.קיו אבל בגלל שישבת על התחת בטירוף הצלחת להבין וליישם. בהצלחה!

QAF Fan Block

New member
אני הייתי הולכת להיי-קיו

פשוט כי אני לא סובלת את קידום
וזה ממש לא נכון שלא תמצא מדריכים לא מנוסים. אני עשיתי קורס של קידום והביאו לי מדריכה מעפנה שזה הקורס הראשון בחייה וזה ממש לא היה קשה לנחש את זה
מצד שני, מה שאני יודעת על היי-קיו זה לא ממקור ראשון

למעלה