איזה קורס לקחת

ינון 20

New member
איזה קורס לקחת

חברה תמליצו על הקורס הטוב אני ממש מתלבט איפה ללמוד

תן עוד פרטים

אתה בתיכון? בזמן/אחרי צבא? מה מצב הכיס? (המחירים נעים בין 1500 ל7000 ש"ח) האם חשובה לך הקירבה הפיזית של המכון?

olgazi

New member
תראה

הקורס היחידי שעשיתי הוא של אנקורי במחיר וואוצ'ר, קורס נחמד אהבתי את דרכי הלימוד אבל, לדעתי חומר הלימוד לא עודכן כמה שנים טובות(!) הבנתי שהם הוציאו מהדורה מחודשת אך למייטב ידיעתי החומר לא השתנה בהרבה. מהכרות שלי אם לא מעט ספרי לימוד לדעתי הספרים הכי טובים הם של יואל גבע חד משמעית! ומחברים שעשו שם קורס הבנתי שגם הקורסים שלהם טובים. בשורה התחתונה בכל קורס שתבחר אני ממליצה בחום להשיג בנוסף את הספרים של יואל גבע.

a1b2c3333

New member
היי,אם כבר מדברים על גבע,אז שאלה-

מה לדעתך רמת הסימולציות שלהם לעומת מכונים אחרים? אני הרגשתי שחלקן קצת יותר קלות לי מקידום,למשל.(במיוחד באנגלית)

olgazi

New member
לדעתי

לדעתי רמת הסימולציות של גבע הכי קרובוה למבחן האמת באנגלית בהשוואה לרמת מבחנים מהאוגדן לי אישית יש את אותם הציונים. את הסימולציות של קידום לא עשיתי אבל מדריך אחד של קידום אמר לי שרמת האנגלית בקידום גבוה משמעותית מרמת המבחן.

romnet

New member
לדעתי הכי טוב ללמוד לבד...

ופשוט לקנות ממשהו ספרים + קלסר קורס, ובעזרת הקלסר להצמד לקצב של הקורס (כי ש.ב. וכו' לפי תאריכים)...סה"כ קורס נותן מסגרת, ואם מצליחים לעמוד בה בלעדיו, אז הוא מיותר לדעתי...במקרה הכי גרועה, שנתקעים, אז פותחים את הנט, ומבקשים לעזרה :) בקשר לקורס הכי טוב, אני לא יודע...אבל באופן כללי, הספרים של יואל גבע הם הכי טובים לפי מה שאני רואה...הספרים של לחמן\קידום גם מעולים...

נצל"ש כיתת שיעורי בית/ תגבורים

כשעשיתי סקר שוק כל מכון השוויץ שיבח וסיפר על הנ"ל כעוד קריטריון מהותי בלמה לבחור בהם... אבל תכל'ס, כשעכשיו עומדת בפניי האופציה של להטריח את עצמי וללכת לשבת בסניף לכמה שעות אני מעדיפה לוותר... לשבת בבית ואם אני לא מלציחה לשאול פה
מה אתכם? אתם הולכים לכאלה מפגשים או מעדיפים לוותר?

למעלה