איזה קאמבק!

STEVE NASH

New member
איזה קאמבק!

3 הפרש לזאדאר, דקה לסיום ובראוור על הקו. הוא מחטיא את שתי הזריקות, ארנולד קולע 2 נק', 81-80. הקרואטים קולעים בפוקס, ארנולד עם שלשה אדירה משווה ל83-83. המותחן לא מסתיים: בראוור עומד שוב על הקו, הסל מתחיל לרעוד לו מול העיניים, הכדור נהיה כבד, הוא מחטיא שוב פעמיים ומרקוס סלוטר סוחט פאוול 0.4 לסיום. סלוטר קולע את הראשונה, מחטיא את השנייה והפועל מנצחת אחרי דרמה גדולה. מחצית שנייה רעה אבל מה זה חשוב? סיום ענק של המשחק וקאבמק גדול. שומרים על הבית ושבוע הבא משחק חוץ קשה מול הפולנים שאלוהים יודע איך קוראים להם. אגב,הם ניצחו היום את קאזאן ברוסיה. יהיה מעניין. יאללה הפועל!

pizarro

New member
דבר ראשון,טוב לראות אותך בפורום הזה

דבר שני, בהחלט דרמה ענקית, אך היתה לי הרגשה במשך כל המשחק, גם כשהם התחילו לברוח לקראת הסיום, שהסוף יהיה מתוק. ואני חיב לצין את הקהל שהיה פשוט ענק, ועודד בצורה מדהימה כל המשחק! ולסיום, סלוטר השחקן הכי משוגע שנחת כאן בארץ.

"הקרואטים קולעים בפוקס"

אהבתי. אתה יודע היטב שלירושלים היה יותר מזל מכדורסל במשחק הזה. קורי ברואר מחטיא 2 זריקות עונשין במאני טיים , ועוד 2 (או אחת אם אני לא טועה ) דקה קודם , נראה לך הגיוני? הבן אדם שחקן שחקן , היו טונות של מזל במשחק הזה.

למעלה