איזה צפעונים חמודים...

certified.woke

Well-known member

יש לנצל את מצלמות הפְנים באוטובוס לצורך זהוי הצפעונים החמודים ולהשית על הוריהם את הקנס המקסימלי בגין אי-תיקוף נסיעה, נוסף על כל עונש אחר בגין תקיפת פקחי תיקוף...

Harrington

Well-known member
מנהל

יש לנצל את מצלמות הפְנים באוטובוס לצורך זהוי הצפעונים החמודים ולהשית על הוריהם את הקנס המקסימלי בגין אי-תיקוף נסיעה, נוסף על כל עונש אחר בגין תקיפת פקחי תיקוף...
נראה שלא טרחת לצפות/להאזין לסרטון בטרם אצת רצת להוציא דווקא את הצד היהודי בסיפור רע... אם תיאות בכל זאת מתישהו להאזין לסרטון, מה שתשמע שם מהשניה הראשונה זה בעיקר קללות ואלימות מילולית ככה"נ מצד המבקרת הערביה. עד סוף הסרטון, בקושי שומעים "נערים" יהודים כלשהם.

אז מה צריך לעשות עם הנערים ועם מצלמות הפנים של האוטובוס ו/או הוריהם (מה הם קשורים בכלל?) אינני יודע, אבל די בסרטון הזה כדי לכל הפחות להעיף את המבקרת הזאת מהעבודה עוד היום, ללא תקופת הודעה מוקדמת ואולי אף ללא שימוע (ובכל מקרה, הרחקה מהעבודה ללא שכר עד לשימוע אם כן יתקיים) ויפה שעה אחת קודם.

פולגאר

Well-known member
נראה שלא טרחת לצפות/להאזין לסרטון בטרם אצת רצת להוציא דווקא את הצד היהודי בסיפור רע... אם תיאות בכל זאת מתישהו להאזין לסרטון, מה שתשמע שם מהשניה הראשונה זה בעיקר קללות ואלימות מילולית ככה"נ מצד המבקרת הערביה. עד סוף הסרטון, בקושי שומעים "נערים" יהודים כלשהם.

אז מה צריך לעשות עם הנערים ועם מצלמות הפנים של האוטובוס ו/או הוריהם (מה הם קשורים בכלל?) אינני יודע, אבל די בסרטון הזה כדי לכל הפחות להעיף את המבקרת הזאת מהעבודה עוד היום, ללא תקופת הודעה מוקדמת ואולי אף ללא שימוע (ובכל מקרה, הרחקה מהעבודה ללא שכר עד לשימוע אם כן יתקיים) ויפה שעה אחת קודם.
לא שתימצא אצלי הצדקה להתחמקות מתשלום, אולם פה הג'ורה של המחבלת צריך להיעלם וצריך שתטופל במיידי במלוא החומרה כפי שכתבת, פיטורים במקום ללא זכות לפיצויים בגין הפיטורים.

certified.woke

Well-known member

הבלים, משפחן(*) יקר!
הסרטון אינו מציג את התקרית מתחילתה, והוקלט על ידי נוסע.
האוטובוסים מצויידים במצלמות אבטחה אחדות ואת התקרית יש לחקור באמצעות הקלטותיהן, לא באמצעות מצלמות נוסעים.
אין שום סיבה שפקחית תיקוף תריב עם נוסע שתיקף.
האינטראקציה ה"סוערת" בין הפקחית לבין אותם נערים ארעה משום שלא תיקפו, וביקשה לרשום להם דו"ח...

(*) ויקו למשפט והנה משפח (ישעיהו ה ז)...

Harrington

Well-known member
מנהל
הבלים, משפחן(*) יקר!
הסרטון אינו מציג את התקרית מתחילתה, והוקלט על ידי נוסע.
האוטובוסים מצויידים במצלמות אבטחה אחדות ואת התקרית יש לחקור באמצעות הקלטותיהן, לא באמצעות מצלמות נוסעים.
אין שום סיבה שפקחית תיקוף תריב עם נוסע שתיקף.
האינטראקציה ה"סוערת" בין הפקחית לבין אותם נערים ארעה משום שלא תיקפו, וביקשה לרשום להם דו"ח...

(*) ויקו למשפט והנה משפח (ישעיהו ה ז)...
כרגיל שום קשר ענייני אמיתי בין דבריך לדברי. שיבדקו מצלמות ואם יש בעיה בהתנהלות הנערים, שתטופל. איש לא כתב אחרת. אין שום קשר בין זה למה שעולה מהסרטון בקולה של המבקרת שדינה כאמור מעלה, פיטורים לאלתר. כך גם אם חשוב לך כעת לחזור בעוד 8,888 פוסטים שהיאהוד אשמים.

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
כרגיל שום קשר ענייני אמיתי בין דבריך לדברי. שיבדקו מצלמות ואם יש בעיה בהתנהלות הנערים, שתטופל. איש לא כתב אחרת. אין שום קשר בין זה למה שעולה מהסרטון בקולה של המבקרת שדינה כאמור מעלה, פיטורים לאלתר. כך גם אם חשוב לך כעת לחזור בעוד 8,888 פוסטים שהיאהוד אשמים.
לא טוב להפקיד השכל ב"שמירת חפצים" ולהסתובב בלעדיו כל היום!
איזו סיבה יכולה להיות למפקחת תיקוּף להתעמת עם נוסעים שתיקפו נסיעה כדין?!

דיברגנט חדש

Well-known member
מה משנה הסיבה אלא התוצאה שהיא חרגה מתפקידה והתבטאה לא כפי שצריך להתבטא סדרן ובטח ובטח בחברה ציבורית (n)
האם היית מתבטא באותה צורה, אם היא הייתה יורה בהם בגלל שלא שילמו, בהנחה שבאמת לא שילמו?
אני מניח שלא ועל כן, דיי ברור לך לאן אני חותר שהיא צריכה להענש על שפת הכפר שלה שהיא רגילה מביתה וכפי שכתבו לפניי, צריה להיות מוזמנת לשימוע לפני פיטורים.

Harrington

Well-known member
מנהל
הייתי אומר 'אז אל תעשה את זה', אבל האקסיומה מחייבת קיומו של שכל לכתחילה. אני לא בטוח שאתה במקום הזה.
אין לי מושג. אבל אני מתייחס לעובדות שידועות לנו ולא לפרשנויות הפוטנציאליות שכל אחד מאיתנו מתחשק לו להמציא ולהוסיף לאירוע.

certified.woke

Well-known member
הייתי אומר 'אז אל תעשה את זה', אבל האקסיומה מחייבת קיומו של שכל לכתחילה. אני לא בטוח שאתה במקום הזה.
אינני בטוח שביכלתך לקבוע כזאת.
אין לי מושג. אבל אני מתייחס לעובדות שידועות לנו ולא לפרשנויות הפוטנציאליות שכל אחד מאיתנו מתחשק לו להמציא ולהוסיף לאירוע.
קצת מאמץ חשיבתי - איזו סיבה יכולה להיות למפקחת תיקוּף להתעמת עם נוסעים שתיקפו נסיעה כדין?!

Harrington

Well-known member
מנהל

DANIAVNI

Well-known member

יש כאן סיטואציה בעייתית
1. התנהגות לא חוקית של נוסעים שלא שילמו
על זה יש להענישם כחוק.
2. קללות גזעניות כלפי הפקחית אם היו מי שתקף צריך להיענש ( אני לא שמעתי אבל נניח שכן).
3. התנהגות אלימה ולא מקצועית של הפקחית גם צריכה להיענש ולשקול פיטורין או אזהרה .אם אכן קיללו אותה יש נסיבה מקלה במקצת של קינטור גזעני אבל לא יותר מזה .
4. הפקחית נשמעה אומרת
"עד שלא תתנצל האוטובוס לא ייסע "
מה אשמים הנוסעים האחרים בענייני הכבוד שלה ??!
הרי אם הם שילמו זכותם לנסיעה סבירה .
לדעתי יש להם עילה לתביעת חברת ההסעות
על הפרת חוזה הנסיעה .

marabo

Well-known member

כבר דיברנו על זה שבסולם הזהויות של הווק הערבי הוא בראש הפירמידה, המסכן האולטימטיבי שיש תמיד לתת לו גב ולגלות הבנה ואילו הגבר היהודי בתחתית הפירמידה, האשם האולטימטיבי שתמיד אשם ולא משנה מה.
אינני יודע מה בדיוק היה שם וגם לא מעניין אותי במיוחד אבל כשמדובר בקונפליקט בין יהודי לערבי וזה מובא מווק כמוך בהתחשב בפרמידת הזהויות שלך אין לתת אמון בגירסתך לאירוע ולכן גירסתך לא מעניינת

jackie111

Well-known member
יש משבר גדול במערכת הסעות האוטובוסים.
אף אחד לא רוצה להיות נהג או מבקר. וזה
מביא לפרסומות והבטחות כספיות.

אבל גם ככה אין מספיק נהגים מתאימים.

הסיבות לדעתי הם הפקקים, איכות ירודה של
צבור הנוסעים, האפשרות של נוסעים לרמות
כשנוסעים לא משלמים עבור הנסיעה.

להזכירכם הערב נהג אוטובוס דרס מפגין חרדי
בירושלים.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש משבר גדול במערכת הסעות האוטובוסים.
אף אחד לא רוצה להיות נהג או מבקר. וזה
מביא לפרסומות והבטחות כספיות.

אבל גם ככה אין מספיק נהגים מתאימים.

הסיבות לדעתי הם הפקקים, איכות ירודה של
צבור הנוסעים, האפשרות של נוסעים לרמות
כשנוסעים לא משלמים עבור הנסיעה.

להזכירכם הערב נהג אוטובוס דרס מפגין חרדי
בירושלים.
היתה תקופה שנהג אוטובוס היה תפקיד מכובד. ולא כל מי שיודע לנהוג ויש לו רשיון, היה מתקבל.

certified.woke

Well-known member
היתה תקופה שנהג אוטובוס היה תפקיד מכובד. ולא כל מי שיודע לנהוג ויש לו רשיון, היה מתקבל.
פרישׂה טובה של שרותי תחבורה צבורית היא אינטרס של המדינה, בצמצמה שמוש ברכב פרטי, פקקים, גודש בדרכים, ובמנעה כלוי לריק של זמנם של הנוסעים.
לכך דרושים נהגים רבים ופקחי-תיקוף.
אלא שאין דֵי קופצים לא-ערביים על משרות אלה וזה שהשורות מתמלאות על ידי ערבים הוא דבר חיובי.
משום מה, חיכוכים בין מקבלי השירות (הנוסעים) לבין נותני השירות הערביים (הנהגים ופקחי התיקוּף) מתרחשים רק כשמקבלי השירות הם ימניים...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
פרישׂה טובה של שרותי תחבורה צבורית היא אינטרס של המדינה, בצמצמה שמוש ברכב פרטי, פקקים, גודש בדרכים, ובמנעה כלוי זמנם לריק של הנוסעים.
לכך דרושים נהגים רבים ופקחי-תיקוף.
אלא שאין דֵי קופצים לא-ערביים על משרות אלה וזה שהשורות מתמלאות על ידי ערבים הוא דבר חיובי.
משום מה, חיכוכים בין מקבלי השירות (הנוסעים) לבין נותני השירות הערביים (הנהגים ופקחי התיקוּף) מתרחשים רק כשמקבלי השירות הם ימניים...
בד"כ, מי שבתפקיד זה, אלו נהגי אוטובוס שעובדים בחברה שנשלל רישיונם.

למעלה