איזה צמחי מרפא יעילים

george michael

New member
איזה צמחי מרפא יעילים

לטיפול בעייפות כרונית? הגינסנג לא כל-כך עוזר וללכת למחלקה בתשישות כרונית בתל-אביב לא נראה לי בגלל המרחק אני כבר נואש תמליצו לי על משהו לטיפול בעייפות דוגמת גינסנג.

linar1

New member
ג'ורג ספר מה אמרו לך במרפאה...

פעם היה מוצר טבעי של דר' גרין, שמכיל עלי גת. לא יודעת האם יש את זה היום, אבל הוא חומר שיכול לעזור. שבוע טוב, LINAR

ניגורו

New member
צמח הגת מכיל קטמין..

מרכיב שדורש מרשם רופא ועוד מרכיבים נוספים יש תופעות לוואי .. הוא אומנם מעורר, מקל על התשישות, ומעלה את מצב הרוח בהתחלה, אך בסוף ההשפעה שלו הוא גורם לתשישות, עצבנות,דיכאון, כאבי ראש ועוד.. מניסיון. לדעתי אין מספיק ספרות על עלי הגת ואני לא ממליץ לצרוך מוצרים שמכילים עלי גת.

linar1

New member
ניגרו שלום../images/Emo140.gif

וברוך הבא לפורום. יש בדבריך דברים נכונים, שאסור ליטול תרופה או תוסף מזון ללא יעוץ באיש מקצוע. במקרה של עלי גת יש המון דעות סותרות, מצד אחד זה חלק מתרבות עולי תימן-לעיסת העלים ומצד שני כשהעלים עוברים עיבוד לחומר כימי ואז צריכתו יכולה להיות מסוכנת. שורה תחתונה - לפנות לרופא או איש מקצוע ורק תחת השגחה לקחת תוספים.

dorgad

New member
משקה נוני מסייע גם בתחום האנרגיה

כך לפחות לדברי מפיציו (יש לא מעט מידע ברשת בנוגע לנוני ולמפיציו בארץ). מניסיוני, כפיברואית פעילה ועייפה - אך לא מוגדרת כתשושה כרונית- המשקה עוזר להחזיק מעמד כשצריכים אנרגיות לאורך זמן, אך ברור ש"תשלום" על כך הגוף גובה בהמשך. בנוסף - גם הכיס לא כל-כך נהנה מהעניין. דור

למעלה