איזה צללית לשים?

יובלו1

New member
איזה צללית לשים?

קודם כל עלי לציין שאני בלונדינית עיני כחולות/ירוקות וגדולות יש הרבה מקום לצללית עד עכשיו הלכתי עם צללית כחולה/כסף מאוד התאים לי לאחרונה צבעתי את צפרני הידיים והרגליים בצבע כתום /אדום שמתאים מאוד לקיץ קניתי גם אודם של שיק מספר 7 שהוא תואם הצבע לצפרניים סומק אני שמה עם האודם מסקרה ופס בתוך העין אני שמה בצבע שחור אבל איזה צללית לשים? יש לי משקפיים שחורות עם אבני קריסטלים בצדדים. אני בת חמישים מה אתן מיעצות לי?

יובלו1

New member
ועוד שאלה

מדוע לאחר הצביעה הקרקפת שלי מגרדת מאוד מאוד מאוד מאוד הספר שלי לא נבהל מהגירוד עור הקרקפת נקי ונראה בריא אבל לי מגרד יומיים כשצבעתי לבד לא גרד לי אבל אז לא היה הצבע יפה כמו שהספר צובע לי האם הוא משתמש במשהו לא טוב?

adrian -dz

New member
זה לא שהספר משתמש

במשהו לא טוב אלא בסוג החמצןשזה קרם או מים ובאחוזי החמצן כנראה שהקרקפת שלך גירדה מכמה סיבות : עור הקרקפת שלך רגיש , צבעת פעם ראשונה או בגלל אחוזי החמצן. ועוד משהו צביעה בבית לעולם לא תצא כמו במספרה כי יש לספרים כל מיני תוספי צבע שמעשירים אותו וכו'או שפשוט תשאלי את הספר שלך באיזה גוון הוא השתמש ובאיזו חברה כי החברה גם חשובה. כל חברה מגדירה את הצבעים שלה באופן שונה ולכן "חום אגוז" של WELLA יהיה שונה מנטורל פורמולה למשל.

יובלו1

New member
אדריאן וכולללם

כנראה שהספר שלי השתמש בהרבה חמצן אבל התוצאה ממש מדהימה ויפה עדיין אחרי שבוע מגרד לי הראש עכשיו מה שמעניין אותי זו הבריאות אם הוא ימשיך כך האם יהיה לי נזק? כי כשצבעתי בבית אף פעם השיער לא היה צבוע אחיד אמנם לא גרד אבל לא היה כל כך יפה וכאן הוא צבע לי רק את השורשים והצבע כל כך אחיד כולם מחמיאים אני גם מתכוננת לדבר איתו אבל לפני שהוא "ימכור" אותי אני רוצה לדעת האם זה מסוכן? במחשבה שניה מה פתאום לגרד כל כך הרבה זה מפריע לאיכות החיים. מה אתם אומרים?

michal18

New member
הייתי שמה בז'

עם הצבע האינטנסיבי בשפתים והאייליינר עדיך לשים צללית עדינה גם ברונזה יכול להיות נחמד. נסי ותראי.

jess11

New member
...

על מנת שלא תראי צבעוניית מדיי בגלל הבלונד והאודם אני מציעה על צלליות טבעיות בעיניים.

יובלו1

New member
כן נכון אני מסכימה אסור להיות יותר

מדי צבועה בכלל היום האיפור הוא טבעי אבל אני מאוד מאוד חיוורת משקפי הראיה שלי עם מסגרת שחורה בגלל שכולם אמרו שאני חיוורת ובכלל לאודם הזה יש ערך רק כשרואים גם את צפרני הרגליים אחרת זה יותר מדי ואתן יודעות מה? אני מרגישה שאני נראית זקנה (ואכן בת חמישים.......... עדיין לא פתרתי את הבעיה העניין הוא שכאשר אני הולכת לאלו שמתאימות איפור הכל נראה לי יפה אני מבזבזת כסף ובסוף חוזרת לצללית הכחולה כסף והאודם הבורדו תגידו זה רע? באיפור הזה אני מקבלת המון מחמאות אולי לא צריך כל כך להיות לפי האופנה?

למעלה