איזה צירוף מקרים..

איזה צירוף מקרים..

היום הלכתי לפגוש חבר שלי שבשניידר.. ואתם יודעים איך זה-פתאום הבטן רעבה
אז נותנים קפיצה לפיצריה שליד..והגעתי לשם, וראיתי ילדה עם שיער חום בהיר ופסים אדומים ושיער קצר, ועינים ירוקות-חומות..חחח
והיא מחכה שם..ופתאום עובר ילד אחד, שנראה בגיל שלה וצועק לה:מה שלום אמא שלך? והם מתחילים לדבר, ומסתבר שהיא בבלינסון (שזה שניה משניידר) ומודה..קצת צותתי להם.. ואז הוא אמר לה, להתראות יונת..ושיהיה לך יום טוב (ועוד כמה בדיחות פרטיות שלא הבנתי) ואז חשבתי לעצמי, שהייתה יונת אחת בפורום, וכמה כבר יונת יש בעולם..אז שאלתי אותה אם היא בבנ"ע..והיא אמרה שכן, שאלתי אותה אם היא מכירה את הפורום, והיא אמרה שהיא נמצאת בו..ואז קישרנו בין השניים והתחלנו לדבר והיה ממש צחוקים=] (טוב, נו..שלושת רבעי שעה לוקח להם לעשות פיצה)סתם..רציתי לשתף אתכם=] חחח.. יומטוב לכולם!

NaaMuna

New member
אין מקרה בעולם../images/Emo70.gif

הכל ה' רקם
חחחח..איך אני אוהבת ת'"צירופי מקרים" האלה..זה הכי כייף[=

אוי מיי גאד..

פחחח..אני מדברת עם טל, פתאום היא אומרת לי :יש לך פסים אדומים? אני אומרת לה: כן, איך ידעת? וזה היה כ"כ מצחיק...ואני נכנסת לפורום ורואה את זה=] עמית...יש דברים שלא מספרים:p סתם..חח.. הוא בנאדם קרוע! מזהירה אתכם!

חחחחחחחחחח2X

איך אני מת על הצירופי מקרים האלה!! פסים אדומים? נו טוב פעם אחרונה שראיתי אותך (היי זאת פעם ראשונה שאני אומר לך את זה) זה היה בשבת ישיבה של השכבה שלי שהיתה בבית שאן בתחילת שנה שעברה וגם באו כמה מורים מקצועיים לשבת ואבא שלך גם בא וגם את באת נזכרתי בזה עכשיו וגם היום בבוקר התקשרתי אליך הביתה ואבא שלך ענה לי

חחח..אז אתה התלמיד המתקרצץ..

סתם...חח..לא ידעתי, למרותש אני הייתי בבית היום בבוקר=] ומאז השבת הזו..עבר הרבה עליי=] אתה בכלל זוכר איך אני ניראת? ואיך אתה בכלל זוכר שהייתי שם למען ה'?

אני דווקא התלמיד הרדום

בגלל זה אני מתקשר בשביל לשאול על מה החומר לבגרות שבוע לפני כי ישנתי בכללל השיעורים אני זוכר אותך מהשבת ההיא בגלל שתי סיבות: א) את ישבת בדיוק מולי במרחק של שלוש שולחנות והיו רווחים בשולחנות ככה שראיתי אותך בברור ואלא הבנתי איך את קשורה לשבת הזאת אז בסתכלתי מסביבך וראיתי את "דסקל דסקל" כמו שקוראים לו אצלנו ונכנסתי לשוק כמו שרואים משהו ממוקצע עם המשפוחה שלו

פשוט קרעת אותי עכשיו...חחח=]

חחח..נו? ריכלו עליי בשבת הזו הבנים?
ומה זה "דסקל דסקל" ועוד משו.."תעורר, השיעור רוצה אותך" (כמו הפרסומת לקפה..) סתם..

בקשר לרכילות עזבי אותך

הרי אומרים "לא תלך רכיל בעמך"! אז אני לא עושה רכילות מתקנת "דסקל דסקל" זה כמו "רוקח רוקח" (שזה המנהל תיכון) או כמו "ברקו ברקו" שזה ברקוביץ' במקור כל זה נהוג רק הישיבה שלי וזה כתוצאה מאיזה מורה שקראו לו איצ'ו רוטנברג אז צחקנו עליו ככה: כל פעם שקורה משהו חמור ומצחיק אז אומרים "יואו! יואו!" וצועקים את זה! אז חבר שלי המציא בלי קשר לחיים שבמקום "יואו" אומרים-"איצ'ו" כמו המורה איצ'ו ומאז במקום "יואו!" אמרו: "איצ'ו!" ואז כולם אומרים "איצ'ו איצ'ו"וזה נהיה ביטויבלי קשר לאם קורה משהו או לא ואז התחילו להגיד גם על מורים אחרים בלי שום קשר ליואו יואו! שממנו זה התחיל אז על כל מי שאפשר אומרים ת'שם שלו פעמיים כמו "דסקל דסקל" או "ברקו ברקו" או "רוקח רוקח" אגב מה שכתבתי פה לא יוצא מהפה של חברי הפורום כי תהיה לי פדיחה אם יגלו שכתבתי את זה בפורום

zebikz

New member
אהה איצ'ו איזה צדיק..

אין שיעור שלא בלטו לו המכנסיים.. או שהוא סתם שמח לראות אותי.. וואי בנאדם צדיק.. חבר שלי אמר פעם בבית שלו "הרב איצ'ו" ואמא שלו אמרה לו לבריאות אז מאז זאת בדיחה פרטית של הכיתה שלנו.. כבר הזכרתי שאנחנו מוגבלים?.. הוא עכשיו בארגנטינה.. הוא הרב הכי שולט בישיבה (כמעט)! והיה לו כסח עם גלמן..

למעלה