איזה ציור מגניב :))
E effigy New member 7/9/02 #2 מי צייר... זה מישהו שמתקרב לסגנון של אלקס רוס 0אבל אף אחד לא יכול עליו)
R rusty2223 New member 10/9/02 #12 נראה שזאת דווקא כן היא!! הפס בשיער הכפפות על הידיים שמונעות ממנה לפגוע במי שאינה רוצה ולסטורם יש שיער לבן,לא פס לבן
נראה שזאת דווקא כן היא!! הפס בשיער הכפפות על הידיים שמונעות ממנה לפגוע במי שאינה רוצה ולסטורם יש שיער לבן,לא פס לבן
A assaf222312 New member 10/9/02 #15 לא זה לא ימכוער אני לא אשם שהיית קטן נפלת לירקון ומאז יצאת פגום (אני מבקש לא לצחוק עליו הוא קצת רגיש כשזה מגיע לנושא)
לא זה לא ימכוער אני לא אשם שהיית קטן נפלת לירקון ומאז יצאת פגום (אני מבקש לא לצחוק עליו הוא קצת רגיש כשזה מגיע לנושא)
A assaf222312 New member 10/9/02 #17 חחחחחחחחחח מה אתה מסתלבט בוא בוא מכות!!! יהיה לך מזל אם תשאר בחיים בכלל!
A alro New member 9/9/02 #8 זאת רוג רק לא משם זאת רוג בגירסת האקסטרים שלה. רק שהתמונה הזאת הופיע על שער של החוברת שלה מסדרת האייקון (סדרה גרועה שמשכתבת את העבר של רוג בצורה מזעזעת - אני עדיין מחכה שמישהו ממארוול יתן דין וחשבון עליה)
זאת רוג רק לא משם זאת רוג בגירסת האקסטרים שלה. רק שהתמונה הזאת הופיע על שער של החוברת שלה מסדרת האייקון (סדרה גרועה שמשכתבת את העבר של רוג בצורה מזעזעת - אני עדיין מחכה שמישהו ממארוול יתן דין וחשבון עליה)