איזה צחוקים

טרושקה

New member
איזה צחוקים

אני לומדת עכשיו ללשון... (ררר יש לי מגן ביום ראשון) ושומעת "הדורבנים" תוך כדי במחשב... אבא שלי עבר פה ושמע את "אני מת" ומזהההההה התלהב!!! הוא אמר שאני חייבת להשמיע לו עוד קאברים שלהם (אם יהיו)...... נו, למה לא יוצא דיסק של פסטיבל הפסנתר ?! קיצר, אבא שלי מת על מוסיקה (כמוני) והוא לא כ"כ התלהב מהדורבנים, עכשיו הוא הודה שזאת הלהקה היחידה שיודעת לעשות קאבר ולא להרוס את השיר (אהם... ראו - סאבלימינל "פרחים בקנה"...). בנוסף, רציתי להמליץ לכם לחפש קצת שירים של עברי לידר מפסטיבל הפסנתר 2000 , יש שם ביצועים אקוסטיים מדהימים שלו! (ובכלל, השיר "לאונרדו" ענק!)... ביי אנשים! שבת שלום!

1Reebok

New member
פרחים בקנה?!

תראה את סאבלימינל תחזור תחזור!!!!!!! איכס!!!!!!!!!!!!!!!

1Reebok

New member
סליחה ../images/Emo4.gif

ותחזור תחזור זה של משינה, מן הסתם. ולא רק שסאבלימינל הפך את זה לראפ מכוער, הוא גם הוסיף להתראות שלום זה לא נגמר זה לא הסוף חתיכת אפס לוקח שיר שנכתב על זה שההורים של יובל התגרשו, והופך את זה לחרא ממוסחר.

טרושקה

New member
ומה תגיד על

"שטח ההפקר"?!?!?! לוקחים נוסטלגיה ובמקום לשמר אותה הורסים אותה...

1Reebok

New member
ומה תגידי על הפינאלי?!

סתם שיר גרוע... שלא לדבר על הקאבר שהם עשו לתקווה.

טרושקה

New member
ובכלל

הוא כזה מעפן... יש את הסרט הדוקומנטרי עליו, על הצל, ועל תאמר נאפר שנקרא "ערוצים של זעם"... רואים שם אותו שר "אז תושיטו יד לאהבה" ואח"כ צועק "מוות לערבים" אמממ קצת סותר את עצמו הייתי אומרת, זה מה שמראה שכל מה שהוא אומר זה בולשיט אחד גדול... במקום לעשות מוסיקת רחוב אמיתית הוא מתמסחר, עוד לא ראיתי ראפר אחד נורמלי בישראל...עדיף שיפרוש לדוקים.

כתמונית

New member
דיון מיותר....

ולמה בכלל לדבר על סאבלימינל??!! זה בכלל מוזיקה???!! באמת... שימו לי באך ברקע ואני אגיד מילים ממש מהר - זה יהיה מוזיקה?! בכל מקרה... אבל שטח ההפקר ב"ריקוד ירח" של גידי גוב זה ביצוע מלך! בכלל כל הדיסק!! שלא יקלקלו... הסאבלימינל והצל האלה...

papal

New member
אורי פינק בגאון הגדיר את זה הכי טוב

זבלימינל!!! ושלא יעבדו עליכם נ.ב יש להקה אחת שעושה ראפ\היפ הופ טוב ונורמאלי והיא לא כזו ממוסחרת וקוראים לה הדג נחש (כשדרך אגב הקלידן שלהם היה קשור לדורבנים- או הנה חידה- איך הוא קשור אליהם- בוא נראה אותכם -צאלה אני יודע שאת יודעת אז לא לכנות:)

כתמונית

New member
אויש! איך שגם אני רציתי להגיד את זה

רגע... ומה הקטע ע הדג נחש??!! אם לא תגלה לא נדע....

papal

New member
נו תתאמצו קצת

הייתי עושה את זה מעניין והופך את זה לחידת מאמ"ה עם פרסים אבל אין לי תקציב לזה כרגע(אהמ אהמ) אז אני פשוט ירמוז לכם ונראה אם תעלו על זה מישהוא מחברי הדג נחש הקליט משהוא עם הדורבנים בעבר עכשיו נראה אותכם מי זה???:)

papal

New member
או יותר נכון להגיד

כי מי זה- כבר שקוף מה הוא הקליט איתם

כתמונית

New member
מה?! חור באינפורמציה....

לא הבנתי... הוא הקליט איתם את שוב הדיסקו כאן??!!

papal

New member
כן כן כן דאהס עושה זאת שוב

אכן בשנת 99 במסגרת פרוייקט רוק אנ רול של הד ארצי הקליטו הדורבנים את הסינגל שוב הדיסקו כאן- והקלידן היה לא אחר מדודוש קלמנס- שכיום הוא הקלידן של הדג נחש עוד עובדות מעניינות כאלה במהלך החודש הקרוב כרקע למפגש מאמ"ה - שעכשיו התחלנו לעבוד עילו (אל תמהרו זה יקרה רק באוגוסט)

muchtara

New member
אבל כשיש באך../images/Emo79.gif

את ממילא מדבר ממש מהר...

עינב..מה נסגר איתך..?

מה זאת הבורות הזאת?! לא יודעת של מי זה תחזור תחזור תתביישי... רק של הלהקה הישראלית המצליחה ביותר(בערך...) חחח לא נורא...עדיין אוהב אותך...

למעלה