באמת..?? DDD: |אלפקה|
ד דנטל New member 25/11/07 #21 דווקא הסברת ברור גם מקודם אבל אני לא מצליחה לראות אותה מסתובבת הפוך. זו אני - לא את.
B belledejour New member 25/11/07 #34 חח../images/Emo163.gifעכשיו הבנתי מה הכוונה ><"../images/Emo80.gif כאילו היא לא באמת מסתובבת, האישה עצמה עומדת, אבל היא באמצע להסתובב לאיזשהו כיוון ולא ברור איזה??
חח../images/Emo163.gifעכשיו הבנתי מה הכוונה ><"../images/Emo80.gif כאילו היא לא באמת מסתובבת, האישה עצמה עומדת, אבל היא באמצע להסתובב לאיזשהו כיוון ולא ברור איזה??
ד דנטל New member 25/11/07 #24 הו, סוף סוף ראיתי ימינה אבל אני רוצה שהיא תחליף כיוון באמצע. מתי היא החליפה לכם? ממש לנגד עיניכם, או שהפנתם את המבט או משהו ואז היא הסתובבה הפוך? אה, טוב, היא החליפה לי, אבל לא לנגד עיני. אמאאאאאאאאאא, היא שוב החליפה.
הו, סוף סוף ראיתי ימינה אבל אני רוצה שהיא תחליף כיוון באמצע. מתי היא החליפה לכם? ממש לנגד עיניכם, או שהפנתם את המבט או משהו ואז היא הסתובבה הפוך? אה, טוב, היא החליפה לי, אבל לא לנגד עיני. אמאאאאאאאאאא, היא שוב החליפה.
ע עדן גפן New member 25/11/07 #31 חח היא התחלפה ממש../images/Emo190.gif|פיס| לנגד עיני כאילו, סובבתי ת'ראש ימינה- היא הסתובבה ימינה, סובבתי שמאלה- הסתובבה שמאלה.. אבל ממש ממש התרכזתי בזה..
חח היא התחלפה ממש../images/Emo190.gif|פיס| לנגד עיני כאילו, סובבתי ת'ראש ימינה- היא הסתובבה ימינה, סובבתי שמאלה- הסתובבה שמאלה.. אבל ממש ממש התרכזתי בזה..
א אספיר85 New member 25/11/07 #27 זה עם האישה?../images/Emo54.gif הי בהתחלה מסתובבת אצלי בכיוון השעון אבל אם אני מתרכזת אני משנה לה את הכיוון.
זה עם האישה?../images/Emo54.gif הי בהתחלה מסתובבת אצלי בכיוון השעון אבל אם אני מתרכזת אני משנה לה את הכיוון.
A anna the best New member 25/11/07 #28 עם כיוון השעון. ../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif וגם אצלי זה די התחלף... אבל בעיקר עם כיוון השעון. ומה שהיה כתוב למטה היה די נכון לגבי....
עם כיוון השעון. ../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif וגם אצלי זה די התחלף... אבל בעיקר עם כיוון השעון. ומה שהיה כתוב למטה היה די נכון לגבי....