איזה צד יוצא לכם?

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifרגע!

זה מתחלף לי כל כמה זמן :S פתאום זה ימינה פתאום זה שמאלה, הצילו :S עשיתי את זה עם אחותי ואמא שלי וגם להן זה מתחלף [אבל אצלי ואצל אחותי זה יותר ימינה ואצל אמא זה יותר שמאלה]

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifבעצם אפילו לא יותר ימינה

זה ממש כל הזמן משתנה, אני פותחת את זה וזה ימינה סוגרת ופותחת את המצגת שוב וזה שמאלה :S

דנטל

New member
גם לחצישני שלי

והרוב אצלו זה עם הכיוון, למרות שהוא בכלל בן אדם מאוד אמנותי ואפילו מעצב אופנה במקצועו.

נגד

וזה התחלף אחרי כמה זמן

אהה!! גם וגם!! ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

זה מחרפן אותי, כל שניה היא מחליפה כיוון =/

mafakit

New member
צריך ללחוץ על ה"מצורף קובץ ppt" |אלפקה|../images/Emo218.gif

ליד הניק.. לא רואים את זה כשפותחים את ההודעה

belledejour

New member
חח כן אני יודעת,

פתחתי, והכוונה היא שאני לא רואה את זה מסתובב

mafakit

New member
זה לא מחליף ולא נעליים..|אלפקה|../images/Emo218.gif

זה מסוג התעתועי עיניים האלה.. אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל בקטע שהיא עושה חצי סיבוב [ואז לא רואים את היד שהולכת כזה לצד ואת הרגל שהולכת לצד כי זה נבלע בשחור של שאר הגוף..] אז שם זה כאילו פתאום 'מסתובב'.. ובכוונה כתוב שאנחנו קובעים את הכיוון כי זה מה שאנחנו רוצים לראות.. אנחנו רוצים לראות שזה מסתובב שמאלה אז נראה שזה מסתובב שמאלה ואם נרצה ימינה אז נראה ימינה... אם תסתכלו מספיק טוב תראו ותבינו.. כי לא הסברתי את עצמי משהו.. ><'

mafakit

New member
אני אנסה להסביר עם תמונה.. ><' |אלפקה|../images/Emo218.gif

אולי יהיה יותר קל מאשר כשזה בתזוזה.. [זאת בטח תהיה חפירה
] אז בתמונה 1 רואים את האישה כמו שהיא במצגת שהעלת.. אם תתיחסי רק לתמונה הזו [בלי ה2 האחרות] את יכולה להגיד לאיזה כיוון היא מסתובבת? לא ממש.. למה? [זה הזמן להסתכל על תמונות האחרות..
] בתמונה 2 הרגל המונפת [שסימנתי באדום
] היא יותר קרובה אלייך בתמונה 3 הרגל המונפת כאילו קרוחה ממך ומוסתרת על ידי הרגל השניה.. עכשיו כשהציור מסתובב את רואה את שני המצבים אבל את בוחרת בראש שלך לאיזה מהם להתייחס.. אם להתייחס למצב שבו הרגל המונפת מסתירה את השניה או כשהיא המותסרת.. זה מה שמבלבל כי את יכולה לבחור מה לראות ולפי זה רואה לאן זה מסתובב.. ובגלל זה חלק אמרו שזה התחלף להם כל פעם.. פעם אחת הם בוחרים שהמצב הזה יהיה כמו תמונה 2 ופעם אחת שיהיה כמו תמונה 3.. וואי שוב הסברתי את עצמי בצורה מוזרה..
סליחה על החפירה.. ><' מקווה שהבנתם משו..

mafakit

New member
קרוחה=רחוקה../images/Emo122.gifוהקווים הלבנים |אלפקה|../images/Emo218.gif

זה כדי לעזור לראות את הצורה של הרגליים..

למעלה