איזה פרק!

MommyHug

New member
איזה פרק!

אהבתי את הסצנה האחרונה... הקשר בין לורליי לרורי כל כך מדהים!
כייף להן! לשתיהן!

a a a a a a a

New member
פרק מדהים

אמילי היתה פשוט גדולה סוף סוף לוק וניקול רבו, אני מקווה שיפרדו כבר הקשר בין לורלי ורורי פשוט מדהים סדרה מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MommyHug

New member
אני רגישה יותר מהרגיל

לקשר אמא-בת מיוחד...
רק בגלל שהוא חסר לי כל כך
אתם מוזמנים לקומונה שלי חיבוק של אמא <שמיועדת לאלו מאיתנו שעברו התעללות כילדים/ות על ידי הוריהם, וכיום הם חיים בתחושה של חוסר בדמות הורית> סתם אם זה מדבר אליכם!

ירוקה18

New member
באמת פרק מדהים

היה ממש מרגש ולורלי ממש הראתה גישה בוגרת איך היא טיפלה בהכל עזרה לאמלי ואז החליפה אותה תמיד ידעתי שהיא חמודה אבל לא ידעתי שהיא כל כך אחראית וגם רורי הייתה טובה כל שבוע אני מתרגשת מהן מחדש

MiriOrit

New member
לא ראיתי ../images/Emo10.gif

כלומר, ראיתי את הפרק הזה לפחות 5 פעמים אבל לא ראיתי אתמול...

טמיקה

New member
The Reigning Lorelai - לורלי השולטת

פרק מס' 16 בעונה הרביעית (פרק 81) תקציר: הקרע בין אמילי לריצ'רד מחמיר כשריצ'רד יוצא לשחק גולף עם קליינט במקום ללוות את אישתו ללוויה של חברתה הטובה. אימו של ריצ'רד, טריקס, נפטרת לפתע, וריצ'רד מוכה היגון והצער ממאן להתנחם, מילותיו האחרונות לאימו נאמרו בכעס.. אמילי לוקחת על עצמה את סידורי הלוויה אך "זורקת" הכל על לורלי בשעה שהיא מגלה מכתב שכתבה טריקס לריצ'רד, ערב חתונתו, מכתב המבקש מריצ'רד שלא להתחתן עם אמילי אלא עם פנילין. כל אנשי סטאז-הולו מנסים להקשיב ולקרוא שפתיים בזמן שניקול ולוק רבים. מודאגת מהתנהגות הוריה, ומנסה לעמוד בדרישות תובעניות ביותר שהותירה אחריה סבתא טריקס בנוגע להלוויתה, לורלי חווה התמוטטות עצבים קלה בחנות להלבשה תחתונה אליה הגיעה בכדי לרכוש בגדים תחתונים ללוויה. במסיבת ההשכבה, הדודנית מרלין מספרת אנקונדות מחייה של "לורלי הראשונה". ריצ'רד ואמילי סוף סוף מושיטים יד אחד לשני, שעה שריצ'רד מחליט להתעלם מבקשה האחרונה של אימו (שאפרה יוצב מעל מיטתם) לטובת רצונה של אישתו.

טמיקה

New member
אמילי -:)

הפרק היה שווה רק בכדי לראות את אמילי שרועה על הכורסא עם כוסית משקה וסיגריה
אנא שרשרו ציטוטים שאהבתם

DaisyDuke

New member
ציטוטים:

Jason: Did you see the hug? Lorelai: Yes, I saw the hug.I saw the hug. Jason: It didn't end! Lorelai: I know. Jason: It was the hug that wouldn't end! And he was wearing a rube. Lorelai: Yes. Apperently we're a rube family now. Jason: And he was crying. I am really really bad at comforting people I say completly inappropriate things. Bad jokes with words like Nuntucket in them. הו, אני גאה בעצמי
.

למעלה